Güncellemeler
+1 yıl
Aşk tek kisilikmi bu durumda kendi canımdan bile çok sevdim ben onu yemin ederimki çok seviyorum onu ve eğer karsiliksizsa çabam ve sevgim boşa gidemez bence
Güncellemeler
+1 yıl
Ona açılıp bir kez daha sevdiğimi söylemelimiyim inanın ki çok seviyorum çok mutlu oluyorum aklıma geldikçe kendisini mutluyum her şeyi onda yasiyorum sonumuz güzel bitsin istiyorum sizce söylemelimiyim? Ne der acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tek tarafın çabası asla yetmez, karşıdaki bir şey hissetmiyorsa boşuna uğraşmayın derim.
Anladım
o verir mi nerden bilelim
Tek tarafsa zor knk
Tamam
Değişir
Severmi diyorsun seviyormudur
Tamam olur anlatırım sen geri dönüş yap anlatirim
Ama ben cidden cok seviyorum onu oda seviyorda olabilir ama tek tarafliysa üzülürüm sahiden
Ben onu gerçekten görmeden sevdim hemde öyle sevdim ki.. gerçek aşkı onda yaşıyorum ve hem onun hemde benim mutlu olmayı hakediyoruz diye düşünüyorum
O seviyor mu
Bence seviyor gibi hissediyorum yani karşılıklı diye düşünüyorum eğer öyleyse çok sevinirim çünkü ben onu canımdan bile çok sevdim halada öyle bana göre kendiside bende dediğim gibi bazı şeyleri hakediyoruz
Sevme kardeşim ozaman sonra gelip burada ağlayıp zıdliyorsunuz aw
Elimde olan biseymi onu sevmek çok güzel bişey benim için ve gerçekten seviyorum ve neden sevmeyeyim onu
Bu olumsuz söylemlere karşı biz mutlu olucaz... Ne derseniz diyin yinede onu sevmekten vazgecmicem çok seviyorum anlatilmZ şekilde hemde
Tm ne yaparsan yap
Olumsuz bişey duymak istemiyorum artık kimseden seviyorum diye uzuluceksem eyvallah tek sevdim sadece ve sonu neden uzulmekle bitsin yani
hadi ordan git aw der...
Tamam. Sevdim diye diycek heralde yemin ederim ki onu çok sevdim ben katlanirim her şeyine o derece seviyorm
O beni kırmaz kiyamaz kiiii
Aynen knk hayal dünyada yaşamaya devam et
Tamam... Sevmiyor beni zaten
Kendi canımdan bile sevdim çok sevdim olmicak demekki
Aynen knk
Neyse mutlu olamicam demekki onunla
Aynen knk hayallerde bile insan mutlu olmaz sende umudu kes..
Ama istiyorum tabi seviyorum sabredicem yüzüm gülsün bir kerede ama
Tammam kanka hayal dünyasinda yasamaya devam et sonunda yine üzülen sen olursun unutma
Allah biliyor içimi yeminle çok sevdim imkansızda değildir bence lütfen olumsuz konusmayin fenalık geliyor bana sadece emeğimin karşılığını almak istiyorum herkes ondan gitse bile ben asla gitmem yanında olurum onun
Ben onu görmeden sevdim öyle sevdim ki kendimden bile vazgeçerim ondan vazgeçmem çünkü çok güzel hissediyorum aklıma geldikçe kendisi çok mutlu ederim onu benimle olursa kendime söz verdim
Tamam knk ama unutma zorla güzellik olmaz sen böyle yapmaya devam ettiğin muttetce herkesi kendinden soğutursun sema tamam mı şimdi sana çok şey demek isterdim ama terbiyem müsade etmez sana tek kelime demek istemiyorum hak etmiyorsun senden nefret ettim bu yaptığın şeylerden dolayı şimdi yallah
Tamam..
Anladın mı