SEVGİLİM BENİ KADIN GİBİ HİSSETTİRMİYOR?

Merhabalar erkek arkadaşımla 1 seneden fazladır birlikteyiz, güzel bir ilişkimiz var. Şu zamana kadar hiç ayrılmadık, büyük kavgalar etmedik. Her şey güzel ilerliyor fakat en büyük problem beni bir kadın gibi hissetmiyor. Bu durumu şöyle açıklayabilirim 2 ay önce doğum günümdü gece ondan doğum günü mesajı bekledim, fakat güzel bir mesaj yerine instagrama bizi hikaye olarak atmıştı belki sabah mesaj atar dedim ama atmadı neyse biz öğlen buluştuk ve hediyemi bir anda verdi tatlı bir kolye almıştı (takı mağazalarında bulunan uygun fiyatlı bir kolye), kendisi doğum günümü kutlamak için bir mekan/cafe bulamadığını söyledi sonrasında beni starbucks'a götürdü orada browni, kahve ile günü geçirdik. İkinci bir örnek vermem gerekirse bunca zamandır bana bir kere gül aldı o da flört dönemimizde çiçekçi ablanın zoruyla... Ne bir güzel mesaj gördüm, ne şiir, ne hediye, ne çiçek. Arkadaşlar ben iki söze hoş olan bir insanım yani demem o ki pahalı bir hediye bekleyişinde asla olmadım. Şunu da belirtmek isterim erkek arkadaşımın durumu fazlasıyla iyi kendi işinin sahibi fakat biraz cimri olduğunu söyleyebilirim. Şimdi bana gelecek olan sen onun için ne yaptın? sorusunu önceden cevaplamak istiyorum. Onun doğum gününü tatlı bir cafede kutladık, garsonları ayarlamıştım. Hediye olarak çok iyi bir markadan çanta aldım. Şiirler, şarkılar güzel sözler söyledim. Bana bu durumu sevgilinle konuşmalısın diyenlerde yazmadan önce, kendisiyle konuştum. Yeri geldi çiçekleri çok sevdiğimi ve ondan beklediğimi, duygusal, ince yapıda bir kadın olduğumu söyledim. Bunlar aklıma geldikçe kendimi mutsuz ve değersiz hissediyorum. Sevgilimin aile içerisinde kutlama, hediye diye bir kavram yok fakat sevgilimin erkek arkadaşları sevgilileri için hediyeler, çiçekler alıyorlar ve kendisi bunu görüyor yani bana nasıl davranacağını bilmemesi imkansız diye düşünüyorum. Bana daha farklı bir bakış açısı kazandıracak tavsiyeye ihtiyacım var. Ne yapmalıyım? Ayrıl demeyin lütfen kendisini seviyorum ve onunda sevgisinden eminim.

SEVGİLİM BENİ KADIN GİBİ HİSSETTİRMİYOR?