SEVDİĞİME KAÇACAĞIM?

Öncelikle herkesten yargılamadan bir yön göstermesini ya da bir çözüm yolu önermesini istiyorum. Yaşım 19 ve çok sevdiğim imam nikahımızın olduğu eşim var hani gerçekten bana çektircek biri değil kendini yakar bana dokunmaz öyle söyliyim. Sıkıntım şu ki çocukluğumdan beri ailemden özelliklede babamdan şiddet görüyorum ağır bir şekilde 2018 yılında 3. kattan atlayıp intahar ettim dayanamayıp düzeldiklerini düşündüm ama nafile her geçen gün dahada beter oluyolar eve kitliyim dışarı salmıyolar hiçbirşekilde evde ders çalışıyorum kitap okuyorum kalkıp bana iş yaptırıyolar annem zaten beni kendi hizmetçisi gibi kullanıyo bu benim için zaten artı bir paikolojik şiddet boyutuna ulaştı. Babamı anlatmıyorum bile baba demeye bin şahit gerek. Evden kaçıcam eşime İstanbul'da kendisi evimiz hazır işimizide beraber halletmeyi planlıyoruz altından kalkarız inşallah. Hiçbir birikimim yok yanıma ne alırım evde kalan eşyalarımı daha sonra nasıl alırkm bir fikir verirmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendi mesleğim var Yazılım Mühendisiyim bu sene 2021 için tekrar sınava girip psikoloji için tercih yapıcam Eşim bu konuda tam destek arkamda. Yaklaşık 3 senedir sosyal hizmetlerden psikolojik yardım alıyorum ama yaşadığım durum beni çıkmaza sokuyo herhangi bir birikimim yok şu an çalışamıyorum ailem yüzünden evden nasıl ne zaman kaçmalıyım bir öneride bulunursanız sevinirim 🙏🏻
SEVDİĞİME KAÇACAĞIM?