SEVGİLİM İMAM OLMAK İSTİYOR?

Arkadaslar merhaba öncelikle benim 9 aydır bir ilişkim var sevgilim hafız muhafazakar biri hala dini eğitimler almaya devam ediyor. Ben önceden namaz kılmayan biriydim onunla tanıştıktan sonra dinime yöneldim. Beni iyi anlamda etkiledi. Birseylerin farkına varabilmemi sağladı. Ama bu imamlık meselesi beni çok geriyor. İleride ki hayatımız nasıl olucak köy de mi yaşıycaz kafam çok karışık dünya malına yönelmek istemiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir durum köyde yaşamak zaten hayvanlardan korkan biriyim karıncadan dahi korkarım. Sevgilim ne kadar iyi de olsa benim köyde canim sıkılabilir. Sabır konusunda hiç iyi değilim. Birde ben tesettürlü de değilim. Biz evlendigimizde insanlar imama bak bize eşleriniz örtünsün diyor kendisinin ki açık derler diye düşünüyorum. İçimde var gerçi kapanmak ama bilmiyorum. İmam olduğunda surekli aynı evin içinde olmak çok da iyi birsey değilmiş gibi geliyor birbirimizden sıkılır mıyız hiç bilmiyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada onu çok seviyorum. Bana anne baba kardeş hersey oluyor. Yeri çok başka bu sebeplerden ötürü onla arami bozmak istemiyorum
SEVGİLİM İMAM OLMAK İSTİYOR?