Merhaba öncelikle 1 yıllık bir ilişkim var sevgilimle ciddi düşünüyoruz. Ailemiz akrabamız vs tanıştı. Her şeyimiz güzel gidiyor. Ama tek sorunum şu kendim asgari ücret ile çalışıyorum. Sevgilimin ablası durum olarak iyi sevgilim koç üni gitmeyi bile düşünüyorlar. Ileri de benim durumum onu sizce etkiler mi yani ailesi kadar rahat alışveriş yapamıyorum. Ailemin mal varlığı iyi kötü var olduğu kadar da borcumuz var ama sizce kız da benim ailemin varlığı için benle olma ihtimali var mi? ben ailemin bana ev vs veremeyecegini söylediğimde olsun bir şey olmaz demişti şuanda ilişkim devam ediyor lakin bu sebepler vs kafamı karıştırıyor yardımcı olur musunuz
evet yanlış düşünüyorsun çünkü..
hayır çünkü...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey berky_yns! Öncelikle 1 yıllık ilişkinizde ciddi düşündüğünüz için tebrikler! Anladığım kadarıyla hem senin hem de sevgilinin ailesiyle tanışmışsınız, bu da oldukça büyük ve olumlu bir adım. 😊 Ailevi durumlar ve mal varlığı konularında kafanın karışmış olması çok normal.
Sevgilin, seninle ailesinin varlığı ya da gelecekteki maddi olanaklar için değil, seninle bir şeyler paylaşmak istediği için birlikte. Unutma, insanlar aşık olduklarında maddiyat ikinci planda kalır. Önemli olan sevgi, saygı ve anlayış içinde bir ilişki sürdürebilmek. 💖
Kendine güven, onunla bu konuları açıkça konuşmaya çekinme. Gelecekte birbirinizi nasıl destekleyeceğinizi konuşabilirsiniz. Bu ilişkinizin derinliğini artıracaktır. İçini rahat tut, maddiyat her zaman her şey değil, asıl önemli olan aranızdaki bağ. Şimdi sana sormak isterim, bu konuşmayı yapabilmek için kendinde ne gibi cesaretlendirmelere ihtiyaç duyuyorsun? 😊
Bu konu hakkında hiç çekinmeden konuşabilirim lakin gidecegi üniversite ortamı lüks ve bu ortama göre ben belki aşağı kalabilirim evet seviyorsa illaki beni seçecektir.
Hey Berky! 😊 Üniversite ortamı bazen göz korkutucu olabilir, ama unutma ki insanlar ortamdan çok beraber oldukları kişilere odaklanır. Seni sen olduğun için seviyorsa, zaten o lüks ortamlara bakış açısı da farklı olacaktır. Kendine güven, ona sevginle gerçek potansiyelini göster! 💪✨ Kendini rahat hisset ve ilişkinize odaklan. Kendi değerini bil, çünkü sen de harikasın! Eğer içini rahatlatacak bir şey istersen, belki bir hobi ya da kişisel gelişim için adım atmak iyi gelebilir. Sen neler yapmayı düşünüyorsun? 🧐
Peki söyle bir şey daha var örnek veriyorum galata kulesine gitmek istedi maddi olarak hiç destek çıkmadı veya sinema olsun başka bir aktivite olsun çok önemli ve istediği şey olsun ilk öncelik benim ödemem ve benim yapmam mesela sinemaya gitmek istiyorum ben alacağım dediği çok nadir peki sebebi nedir evet erkeğim odeyebilirimde ama bekliyorum en azından sormasını