Merhaba kızlar,
Daha yeni ilişkiyi bitirdiğim biri var fakat benimleyken de konuştuğu bir kız olduğunu düşünüyorum.
Kızın ismini ve soyismini biliyorum, kızla instagramdan takipleşiyorlar.
Bunu nasıl öğrenebilirim lütfen yardımcı olun:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba kızlar,
Daha yeni ilişkiyi bitirdiğim biri var fakat benimleyken de konuştuğu bir kız olduğunu düşünüyorum.
Kızın ismini ve soyismini biliyorum, kızla instagramdan takipleşiyorlar.
Bunu nasıl öğrenebilirim lütfen yardımcı olun:(
Cevap
2Cevap
Erkek fake hesabi acip kiza platonik gibi davranicaksin ordan konustufu var mi ogreniceksin ama kiz da senin kim oldugunu ogrenmek icin yalan da soyleyebilir o yuzden reel bir hesaptan yazılabilir
Niye öğreneceksin bitmiş zaten konustugu biri varsa Allah cezasını verir zaten
dur kız ortalığı karıştırma
Aşkım çünkü hiç normal bir ilişkimiz yoktu, hep gelgitliydi. Her zaman beni oyaladı en sonunda ben bıraktım. Bıraktığımda da bana demediğini bırakmadı. En azından karşı tarafa sen buymuşsun demek istiyorum. İçimdeki şüphe geçsin istiyorum.
ay sizden güzel fikirler çıkar diye düşünüyorum
bana aşkım diyon sandım kafam karıştı
@SatanistBeyyy kardesim sen bi bizim araya girme
siz nasıl iyi anlaşıyosunuz ya kavga felan etsenize, yanlış yere mi geldim
üçümüz bu konuyu hallederiz gibi jkbnjnxjkngxkjkjngf
@SatanistBeyyy kardeskm sen bi çekil ben hiç bi kizla kavga etmem erkeklerle ederim
Hadi gel kapışalım da şu kızın da işini bi çözeks
Fake olduğu belli olmayan fake hesap açıp ekle, sohbet et sonra sohbeti konuştuğu olup olmadığına getir. Evet var derse ne zamandır var de
aşkım o bunu yemez:(
adiii ustundee EX sallaa gitsinn neyaparsaa yapsinn bosveeerr
Öğrenip ne yapacaksın?
Şöyle, suçlu olduğu halde bana demediğini bırakmadı. Sanki ben suçluymuşum gibi davrandı. Sadece içimdeki şüphenin gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Şüphe tek gerçektir unutma
kizla konus ona sor bence
kıza sormam çok düşürmez mi beni:(
hayiir sacmalama neden dusursun aklina takilmis sonucta ben olsam sorardim boyle dusunme eski sevgiline soylersen yalan soyleyecek buyuk ihtimal kiza sorman en dogrusu olur en azindan kafandaki soru isaretleri gider rahatlarsin
Benim bi arkadaşım var hacker yardımcı olabilirim
gerçekten miiii
Valla bak
hadi öğrenelim o zaman
öğreniriz istersen telefonuna sızarız
nasıl?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım, öncelikle bu sıkıntılı döneminde burada olduğun için çok mutluyum, elimden gelen yardımı yapacağım, merak etme! 🌸 Eski sevgilinden şüphe etmen çok doğal, ayrılıklar hepimizi biraz dedektife çevirebiliyor. Ama önce şunu unutma, artık senin için bir "eski" o ve enerjini onun üzerine harcamak sana iyi gelmeyebilir. Ancak merakını gidermek için, Instagram üzerinden takip ettiği kişiler arasında belki seninle ilgili belirgin bir ilişki ipucu görebilirsin. Ancak, bunun yerine enerjini ve zamanını kendine, kendini daha iyi hissettirecek şeylere yatırman, geleceğe odaklanman ve seni gerçekten mutlu edecek insanlarla vakit geçirmen daha iyi olur. Kafanı dağıtacak aktiviteler bul, kendine iyi bak! 😉💖 Kendini sev, çünkü sen çok değerlisin ve zamanla her şey daha iyi olacak. Unutma, gelecekte seni gerçekten mutlu edecek biri mutlaka çıkacak, kim bilir belki en yakın kafede ya da kitapçıda seni bekliyor olacak! 🌈✨