BENİM AİLEVİ PROBLEMLERİMDEN DOLAYI 3 AYDIR BÖYLEYİM
BUNU DA DEĞERLENDİRİN
Resmen benim yaptığımın aynısını yapıyorsun sakın ama sakın yapma sakinleş her seferinde benim de sevgilim bunaldım artık dedi ve başka kızlara sardı sonuç olarak ayrıldık onu tamamen kaybedersin bu gidişle erkekler bunaltmaya sıkmaya avucunun içinde tutmaya gelmez rahat bırak zaten seni seviyorsa hoşlanmayacağın bir davranış da bulunmaz
Peki sen aynı mısın hala?
Değiştiysen nasıl kendini değiştirdin
ben bu ruh halinden kurtulamıyorum o da beni adam yerine koymuyosun bağırıyosun diyo
Bana karşı ilgisizleştiğin de değiştim onu sıkmamaya başladım içten içe öfkelendim ama ona belli etmemeye çalıştım ne kadar çok ona bağırmak kızmak istesem de yapmadım bir süre aramız çok iyi devam etti bana karşı çok iyi davrandı sonra olmadım şeylere trip atınca başkasıyla flörtöz şekilde konuştuğunu gördüm ve ayrıldık bu ruh halinden kurtulman için kendini biraz başka şeylere vermen lazım sakin davrana davrana aşabilirsin bunu
Ve emin ol seni seviyor ki katlanıyor benim sevgilim trip atacağım zaman engeller bazen 1 hafta arayıp sormazdı
İş çıkışı ara ve stresten kaynaklandığını söyle özür dile. Birde ben müsait olduğumda arayım mı seni de. Çünkü senin müsait olman demek senin sinirli olmadığın bir an ki onu kaybetme. Evlen ve mutlu ol inşallah.
Çok teşekkür ederim Allah kalbinize göre versin
Ben teşekkür ederim. Ben bir eğitimciyim. Duyarsız kalamazdım.
helal olsun nasıl bir sabır varmış,
ama birgün kesinlikle patlar emin olabilirsin yaptıklarının hepsi birikiyordur
Cevap
6Cevap
Boyle devam ederseniz...
Size 3 vakte kadar
"Yeter artık bıktım senin dengesiz tavırlarından"
Diyecek
Ortada kalacaksınız
Ayrılık yakın benden demesi
Abla sende sakin ol azıcık
Psikoloğa git çocuğa eziyet erme