SEVDIĞIME KACMALI MIYIM?

bundan 3 yil oncesinde annem desteklerken birden karsi cikmaya basladi babama soyledi. o zaman 16 yasindaydim babam ogrenince bende korkup polisi aradim. kiz yurdunda kaldim 5 gun.2 ay kadar suratima bakmadi o. ospu dedi hep assagiladi babam. sevdigimi taniyodu babamda seviyodu ama heralde yasim kucuk diye cok kzidi. babamin yapamayacagi hicbirsey yok sinirlendiginde. eve almamisti beni babannemlerde kalmsitim. sonra aramiz duzeldi ama ben gizliden gizli devam ettirdim iliskimi ve 3.5 sene oldu askerede gitti gelecek 10 gun sonra evlenmek istiyo benimle. babasi yok. evi arabasi hicbirseyi yok. okumamis 8. sinifa kadar okumus. meslegi yok. bense Şu an universute okuyorum. ama birbirimizi cok seviyoruz. benim icin ailesinin yaninda benim karsimda hungur hungur aglayan insan. bana kiyamaz hicbi sekilde. ama babam asla izin vermez. annemde karsiydi. 1 sene once ogrendi devam ettigimiz cok agladi karsi cikti ama 1 2 ay once aldim karsima konustum sevdigimi soyeldim onunda sevgisinden eminim dedim. tamam dedi ama baban gebertir bundan korkuyorum dedi. Annemde bisey demiyo artik sadece o yurt mesleesi polis meselesi yuzunden annem istemuyo. ve babamin verecegi tepki yuzunden. babam bana cok duskjn bende baabama. ama bir kere kin tutarsa asla yumusamaz. cocuklari arasinda en cok benle anlasir en cok beni sever. Ama sevdigime asla vermez. mali mulku yok diye. bide ailesi bizim aileye uygun degil der annem. gormustu bir kere. ama oyle degil iyiler kendi cocugunu annesi savunmaz beni savunur ablalarida oyle hep beni tutarlar sevdigime kizarlar ben hakli oldugumda. Napicam bilmuyorum sevdigim kac bana diyo. ama işte babamida birakmak millete rezil etmek istemiyorum. ve ben kacarsam babam kactim diye degil elaleme rezil ettim diye beni gebertir ama obur turlude vermez asla. anlatmaya kalksam gebertir beni. abim var 24 yasind ao bile evlenmeyi dusunuyroun diyo 2 sene sonra ona bile kiziyo hayir diyo daha yasin kac 30 yasinda evlenirsin falan. napicam ben?
SEVDIĞIME KACMALI MIYIM?