ama ailesi istemedigi için ayrılıyor.. başkasıyla evleniyor..
Ailesi yüzünden ayrılan çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz?
ama ailesi istemedigi için ayrılıyor.. başkasıyla evleniyor..
Benimde öyle tanıdıklarım var ailesi istemediği için ayrıldılar. Bence çok mantıklı sonuç olarak bu iş evliliğe kadar gittiğinde artık aileye girmiş oluyor, istemeyen taraf kadına veya erkeğe kötü davrandığında bu iş sürekli çiftler arası tartışmaya kavgaya dönüşüyor sonuçta ya boşanmaya ya da mutsuz bir evliliğe dönüşüyor.
Diğer yandan benim aileme uymayan bir kadını bende istemezdim sonuçta ben kendi ailemin standartlarında ve yapısı ile büyüdüm o yüzden aileme uymayan bir kadın bana da uymazdı.
tamam diyelim biriyle birliktesin bikac sene olmus, canindan cok seviyorsun peki
ailen begenmedi diye ortadami birakcaksin kizi. cok sacma bence
Ortada bırakma diye bir şey yok ki sonuçta ben bugüne kadar 22 kız ile çıktım 1 ile evlendim 21 kızı ortada değil bence
Ayrıca sevgi ve nefreti saç teli kadar ince bir çizgi ayırır. Ben evleneceğim insandan nefret edeceksem zaten öyle evliliği yapmam. Dediğim gibi benim annem eşime bir laf etse bir şekilde senin annen bana şöyle dedi böyle dedi diyecek bende anneme toz kondurmayacağım için iş büyüyecek aynı şekilde onun içinde geçerli.Şimdi senin kocan annen hakkında boş boğaz dese ne dersin?
anteres işi başka yere çevirdin. tamam sen aileni dinliyorsun anladık, daha fazla üstüne gitmeye gerek yok konunun...
Herkesin aşk ve sevgi yaşayış şekli farklıdır..
21 mi. neyse ya bisey demiyorum
öyle erkekleri ben adamdan saymıyorum daha kendi büyüdüğü ailesine söz geçiremeyen adam(!)
yeni kurduğu ailesine nasıl söz geçirsin tartışılır
+++
her erkek bir olmuyor, kişiden kişiye degişen bir durum
Ezik, içten pazarlıklı olma ve maddi olanaklardan faydalanamama dışlanma vs gibi durumlar yüzünden olabilir. Bir de erkekler niyeyse evlenme aşamasına gelince birden aileci kesiliyorlar. :))
evet sevsede dinliyenler var. herkesin sevgi anlayışı farklı
ben dinlemezdim
bence aile baskısına maruz kalma ve kesinlikle yetiştirilme biçimi zincirlerini kıramamaktan ileri geliyor
aşık olsa bilemi
senelerin getirdiği bağlılık bazen aşkı bile yenemiyor işte :))
ikna eder en kötü ihtimalle
Cevap
8Cevap
Yazık onlara ya :(
Ne kadar sevseler de birbirlerini, ne kadar 'onlardan bize ne biz mutlu olalım' da deseler ilerisinde mutlaka sorun olacaktır ailelerin anlaşmazlıkları.O yüzden bitmelidir.
Arkadaşımın sevgilisi onu bu yüzden terk etti. Sümsüğün tekiydi.
damat sütün teki olduğunu düşünürüm ve birbirlerini sevmediklerini düşünürümm :))
cok sacma bence. eger seviyorsan sonuna kadar götüreceksin. onun bunun lafini dinlemiycksin.
ailesini ilişkisine karıştıran insanlara müstehaktır...
erkekliginden supe duymasini gerektigini dusunurum
Kara çalı gibi giriyolar araya :)
bişey düşünmüyorum.
yazma o zaman
döt korkusudur o
Komik ve basitler.
sonuçta aile önemli
zavallılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar