bu erkek ile aynı bölümde 2 sene okuduk , sonra flört etmeye başladık , ilk o adım attı zaten.
Niyeti oldukça ciddi ve iyiydi.
Bu cocuk inanılmaz başarılı biri her alanda spor , akademik vs , mimarlık okudu, bitirdi.
Aramızda her şey iyi giderken birden beni hayatından çıkarttı iletişimi kesti.
Ortada sebep yok. Böyle biride değildi. O benden hevesliydi zaten. Başka biri yok hayatında biliyorum.
Ailesi ile o dönem fazla yakındı , acaba ailesi mi istemedi?
Kariyer odaklı bir aile ise belki sevgililiğin vs kafasını karıştıracağını düşündü. En son ailemle tanışacaktı çünkü. Baştan korkan biri olsa ona göre davranırdı.
Olabilir mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence aranız o kadar iyiyse ailesini veya kariyerini düşünerek bunu yaptığını sanmıyorum
sonuçta senden daha istekli olduğunu söylüyorsun.
Ya senden çok ilgi alamadı kendince bir boşluğa düştü ve senden bir adım atmanı istiyor.
ya da sen onu soğutacak bir şey yapmış olabilirsin istemeden veya bilmeyerek bu ihtimal biraz daha düşük ama tabi
ya şöyle soğuk davranmıyordum , ama daralmıyordum da dengedeyim sonuçta sevgilim değil azıcıkta olsa ağırdan almak lazım kadın tarafının :)
Benim yakın bir kız arkadaşım var, bu kız , bu erkeği yakından tanıyan bir kız ile arkadaş.
Bu erkek bana ilk yazdığın da ben istemiyordum pek , isteksizdim zaten arkadaşımda bunu biliyordu , acaba o öbürüne dedide çocuğun kulağına mı gitti bilmiyorum.
Ama bu erkekte ailesinin olduğu dönem muhabbeti kesti.
Birde tam o dönem senelerdir yüz vermediğim bana platonik olan bir erkekle aynı bölümde bile olmamalarına rağmen sosyal medyada birbirlerini eklemişler. Arada ne oldu anlamadım
şöyle bir şey uyduruyom o zaman tanıdık geldi biraz bu hikaye
senin oğlan senden birazcık soğudu senin adım atmanı bekliyordu ilk başta AMA senin platonik ile bunlar o sırada bor ortamda arkadaş oldular laf lafı açar senin platonik kesin demiştir senden hoşlandığını ( sizin beraber olduğunuzu bilmiyorsa demiştir ama ) senin oğlan da bunu öğrenince senden ilgi beklerken bir anda komple geri çekti kendisini seni platonik aşkına devretti yani...
tabi bu platonik kişi senin hakkında atıp tutmuş da olabilir bu sebeble de olabilir
ne hikaye yazdim be
olmucak şeyler değil bunlar ya, erkeklerde artık dedikodu yapıyor yani :D birde bu durumu nasıl düzeltirim bilmiyorum. Çocuk resmen tavırlı , bir mesaj attım geçen hafta resmen başından savdı ki normalde asla böyle davranmaz bir bilsen o kadar iyi gidiyordu ki aramız , arkadaşım bile diyordu ne kadar ilgili diye birden kesti
Sevgilim olmadı hiç bilmiyorum
Benim yakın bir kız arkadaşım var, bu kız , bu erkeği yakından tanıyan bir kız ile arkadaş.
Bu erkek bana ilk yazdığın da ben istemiyordum pek , isteksizdim zaten arkadaşımda bunu biliyordu , acaba o öbürüne dedide çocuğun kulağına mı gitti bilmiyorum.
Birde tam o dönem senelerdir yüz vermediğim bana platonik olan bir erkekle aynı bölümde bile olmamalarına rağmen sosyal medyada birbirlerini eklemişler. Arada ne oldu anlamadım
Peki seni öne çıkaran özelliklerin nedir?
mimarlık okudum , şirkette çalışıyorum onun kadar başarım yok. kendi halimdeyim.
Acaba ailesi karşı çıkmış olabilir mi çocuk benden kaçıyor gibiydi resmen sence
Aranızda olağanüstü bir diyalog geçmiş olabilir mi?
o ne demek :D nasıl yani , her şey iyidi , ben yazları muğladayım ailemin yanında , o Ankara'da çalışıyordu , yanıma gelicekti muğlaya , planlar yapıldı sonra birden kesti iletişimi resmen birden bitirdi. O dönemde normalde pek yakı değildi ama ailesi ile beraberdi hep sonra zaten ankaradan İstanbul'a taşındı çok büyük bir şirkette işe başladı falan ki normalde planlarına beni de dahil ederdi
İlişki uzmanı değilim ama insan piskolojisinden iyi anlarım. İlişki 2 kişinin oluşturduğu bir yapıdır. 3üncül kişilerin bu yapıya zarar verebilmesi için bir hata ve ya kusur bulması gerekir haklı mıyım? haklıyım. sen ciddisin o ciddi diyorsun. ya sen bir hata yaptın bunun farkında değilsin. ya da o arkadaşa bir aile olma fikri seninle birlikte cazip gelmemiş tabi bunu ona işleyen biri var diye düşünüyorsun. haklısın kim olsa aynısını düşünürdü. bunu bir kayıp olarak değil de bir kurtuluş olarak kabul edebilirsin. bu ileride ki safhalarda senin için daha büyük sorunlar oluşturacağından dolayı şimdi den yaşayıp haline şükür et ve sürekli ileri bak. Go forward my friend
platoniğin seni araştırıp kuyunu kazmış belli ki
ya bu durumu nasıl düzeltebilirim peki sence? yani ekli bile değiliz artık , normalde umursamam gidene dur demem ama bu durum farklı. başkası yüzünden yalan yanlış bir şeyden bittiyse üzülürüm sence ne yapmalı
Genellikle insanlar sana zaman ver der fakat bu tür durumlarda olaylara sıcakken üzerine gitmek daha mantıklıdır zaten sonuç bariz ufakta olsa bir değişim payı varsa bunu denemek gerekir. Ortak arkadaşınız ya da kıramayacağı biri vasıtası ile ona ulaşırsan 2 yetişkin bir birey gibi konuşabilirsiniz. her şey senin parmaklarının ucunda.
yani onu denerim ama ya hiç bir şey yoksa yani ortalığı dahada karıştırmış olmaz mı sence kararsız kaldım , durduk yere bir erkek bu şekilde davranmaz yani , bak kaç insan tanıdım hepsi sapık gibiydi , bu cocuk o kadar naif yaklaşıyordu ki anlatamam ondan güvendim , sonra birden kesti.
Şu an için onunla konuşman tek çaren olabilir. Kesinlikle olumsuz düşünme. O yakala ve hesabını sor.