Evlendikten sonra ya da sevgilisi olduktan sonra sevdiği insan için ailesinden vazgeçen ve onların emeklerini yok sayan insanlara ben çok sinirleniyorum. Sanırım aşkın gözü kör dedikleri olay bu. Allah akıl fikir versin diyorum sadece.
Ömrünü o insanla birlikte geçirecek olabilir ama bir yanda da sırf o sağlıklı, mutlu olsun diye gecesini gündüzüne katmış insanlar var. Zor bir seçim yav.
Evlendikten sonra ya da sevgilisi olduktan sonra ailesine karşı saygısızlaşan, onları görmezden gelen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
İnsanların bulunduğu konuma nasıl geldiklerini bilemediğimiz için bu yorumu yapmak çok doğru değil sanırım ne yazık ki bunu söylerken çok üzgünüm herkes sağlıklı , o ekranda gözüken mutlu aile tablosunu yaşamıyor bu yüzden kendini seven ve değer veren birini bulduğundada yaşadığı Sevinci tarif edecek birşey yoktur herhalde. aile konusunda şayet iyi değillerse de o güzelliğin içine öyle bir pisliği bulaştırmamak için tabiki uzaklaşabilir uzaklaştırabilir hiçkimse huzurunu bozacak birilerini istemez ailen bile olsa.
Kendiniz için böyle bir yorum yapıyorsanız hiçbir cevabım olamayacaktır fakat dediğim gibi kimse kimsenin içini bilemez aynı evin içinde büyüdüğünüz en yakınınız olan kardeşinizin bile içinde size karşı bile kırgınlıkları olabilir saplantılı olabilir çocukluğundaki bir olaydan çıkamamış olabilir bu bile yeterli sebeptir belki de bazıları aşırı korumacı oluyor evlendikten sonra yuva denen kavramı korumak için ama doğru bulmuyorum kesinlikle
Ben buna yok saymak demiyorum ama her şeyi göze alan insanları taktir ederim ulan düşünsene sevdiğin adama seni seviyor en azından sana öyle gösteriyor ee ya sen de onu seviyorsun belli bir yaşada gelmişsiniz tutupta bu sana yakışmaz demenin ne anlamı var ben kimden neyden üstünüm de o bana uymaz.. cık cık yazık
Tabiki de doğru değil. Yarın bir gün onlarında çoluk çocuğu olacak. Eden bulur mantığındayım. Şahsen oğlundan kızından kopan aileleri gördükçe üzülüyorum. Her ne olursa olsun o kişi senin hayatını birleştirdiğin insanı bu yaşa getirmiş, büyütmüş. Ne saygıda kusur edilmeli ne de evladından uzaklaştırılmalı. Hiç bir aile bunu hak etmez.
Öyle insanların ilişkilerinin sonu da mutlu bitmiyor genelde zaten. Anne ve baba rızası benim için çok önemlidir. Tabi buradaki anne-baba rollerinin nasıl olduğu da önemli. Herkes ebeveyn olamaz. Çok şirret anne-babalar da var.
Kesinlikle yanlış. Ailesine saygısı olmayan biri ile evlenmem. Evleneceğim adam ailesi ile beni bir tutmalı, çünkü benim bu vakitten sonra ona vereceğim emeğim, onların verdikleri emeğin yanında bir hiç kalır.
Bence kesinlikle yanlış onlar seni büyütüp bu yaşa kadar getiren ve bu aşamaya kadar da seni hep seven insanlar. Bu yüzden asla yapmayacağım bir şey :)
Hoş bişey değil sonuçta o yaşa kadar ailesi büyütmüş onlarin desteğiyle bu güne gelmiş. Herkes gider bir ailen kalır yeri gelir o yüzden kimse aile kimseden önemli olmamalı. Onlar hep bizim duacimiz. Bizimde onlara karşı bir vefa borcumuz olmalı.
En İyi Cevaplar