AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
aşkda zorlama olmaz ! zorla yapılan herşey in ömrü kısa olur ! ... sevgi başka bir şey bunu yaşadığında onunla evlenmeden zaten sex dusunemiyosun emin ol buna !
onun aklı kaybetmemek değil onu yaşamak istediği için bu kadar bencilce düşünüyor.sevgi falan palavra saçmalık onlar bahanesi olur genelde.yol ver gitsin.
dünyada yasayan en kötü en çirkin varlıktır insan..bir hayvan sinirlendigi zaman bu dış görünüşüne yansır. masumdur bu yüzden . bir insanın içinden geçenler yansımaz dışına ..bilinmez içindeki çirkinlikler..
seven insan böyle bir zorlama yoluna gitmez bekler bence...
evlenmeden kabul etmiyosa o kız candır 77 bin ülkede nikah kıyarım ona :)
kız değil mesele erkekse tecavüz değil midir?
hoşlandıgım erkek tipinden bahsettin ya:D ama aşık oldugum erkekse hoşuma gider. zorla lan var mıdiyecegın falan :D
piskopat :))
ne geniş fantezi dünyanız varmış be arkadaş :D
Hacı sen ne yaptın ya kelepçelerimi alıp geliyorum : )
yapmadım, ama yapsaydım belki evlenmiştim şimdiye...
Karşı taraf mutsuzsa nasıl mutlu olmayı bekleyemem.
değiştiremezsin çünkü o bir zihniyet değil bir ruh hastasının teşhisi konmamış sapkınlığı
seven biri yapmaz..zorla bişey yapıyosa mala bağlamıştır o dizginlenmesi lazım..
Istemedigin sınırları cizdikten sonra zorlamaya devam eden adadan uzaklasmak, ask-aevgi adina sarf ettigi sözleri onemsememek gerek.bagimli olmamak önemli.
kız arkadaşın olsada bu tecavüze girer. Bazı kızlar için önemlidir bakireliğin evliliğe kadar saklamak bu düşüncesine saygı duyar beklerdim. Bunu yapmak zaten ayrılığı getirir. Eğer böyle bir durumu yaşadıysan kesinlikle ayrılmalısın ondan..
Asla ne böyle bişeyi seçerdim ne de böyle bir insanın hayatımda olmasına izin verirdim.
Evettttt... Fazla nazaa cekersee adami bayiltirr irzina gecerimmmm bennn... Sonrada doggruuu nikah masasinaaa :)) ...
Evlenmeden hayatta yapmam böyle bir şeyi zaten hem onu
hem kendimi üzmek istemem açıkcası ..
bence yanlis seven insna zorla iliski istemez sabreder =)
bence zorla yapmayı hiç kimse istemez 1.seviyorsa 2.o kadar çok kolayca veren kızlar varki hanği erkek uğraşır tabi azgın teke ise TECAVÜZE girer !
bu soru artık günlerin sorusu oldu galiba .. valla kaç gün oldu?
Merak ettim sadece nasıl oluyo bu?
ne kadarda olsa bencillik diye düşünüyorum ben.kendi rızası olmadan asla zaten tecavüz oluyor o zaman.
Bunun istemiyorsa ısrar etmem bile. Bunu yaşamak ya da yaşatmak mide bulandırıcı. Bildiğin tecavüz.
Ne kadar sevsekte istenmezse tecavüzdür ve suçtur. Kesinlikle iki tarafında onayıyla olmalı ve özel olmalı.
böyle bişey sevdiğin sevmediğin hiç bir kıza yapılamaz. bu hayvanlıktan aşağı bu insanlık değil bu kesin.
ne sevgisi ne sacmaliyorsun sen?bu senin dediginin seyin adi TECAVÜZ.cok fazla film izlemissin git biraz kendini gelistir cahil cahil soru sorma.
:))
Karşındaki kızı ya da bayanı kaybetmemenin ve onu elinde tutmanın başka yollarıda var illa cinsel bir münasebet olması gerekmez
Ha böyle düşünen varsa da amacı farklıdır zaten ;)
Yapmam yapamam yapanada müsaade etmem ne rezil pislik iştir o?
Valla ben kımsenın gunahına gırmem ne kadar sevıyosam seveyım zaten karsı taraf benı sevmıyosa iş bıtmıstır
başka konularda tehdit ederim ama ilişki konusunda ALLAH büyük konuşturmasın evlenmeden kimseyle ilişkiye girmem
evlenmeden olmaz da nedir ya kız ne sormuş sen demişsin ne alaka kardeş ya
cümle düşüklüğü var cevap biraz çarpık olmuş :(
ne gerek isitiyince veriyorlar zaten ya da parayı verince :D
herkes aynı olmayabilir.
olsa zaten nasıl olurdu düşüne biliyormusun lanetlenen POMPEİ şehirleri gibi olurdu .
o yüzden ciddi tarafından bakmalı bazen :)
tecavüzün neresinden ciddi bakayım , benim işim olmaz ben istersem gönüllü razı ederim , iyi günler dilerim
bu yorumu cevap olarak yazman gerekirdi! Alaya almak yerine.
ekle beni burdan zor oluyor cevap vermek kendimi bulmak isterden ordan konuşuurz
iyi günler bayım
demekki o kadar önemsemiyormuşun duymak istediğin cevabı bu da kendine olan saygını gösterir, çaw
asla yapmazdımm.bu resmen tecavüzzdürr.evli bile olsa insann eşi istemiyosa yine yapamazsın.zorla yapmak evli dahi olunsa tecavüzdürrrr
biz hayvan değilizki kokladığımız gülü koparmak isteyelim Delikanlı erkek yapmaz bunu sapık ruhlu aç öküzler yapar
biride tecavüze karşı olanları sürekli eksilemiş.
çoşkun ağbeyyy vallaha ayıp oluyo. bizbizeyiz şurda.
Şerefsiz var mı diye sorsaydın ya daha kısa olurdu :)
düşünemedim :))
tüü
incitmemek için yapmazdım. hatta kaybetmemek için birlikte olmamız gerektiğini bile söylemem, ne kadar saçma
canım onun adına tecavüz denılıo cumleyı uzatman gerek yoq...hıc bır erkek sevdıgı bır kadına böyle bırsey yapmaz ...altını çızıyorum sevdıgı kadına..nokta(tamer bozkurt)
kutlarım güzel yorum.
eyw
Zorla bir bedene sahip olmak kabalık olduğu gibi bunu yanısıra hayvanlıktır.İlişkide karşılıklı haz alınmadıktan sonra sahip olmanında bir anlamı yoktur
benim sevgilim gitmemen için tecavüz ederim. gıkını çıkartamazsın demişti
üzüldüm
Bence sen daha erken davran ilk vuran kazanır :)
Cok seven insan yapmaz ki bunu. Rezil, egitimsiz insandir. Allah ıslah etsin.
bebeğim yeni adresim bu.. öbürü puf oldu
Seçerdim diyenler için haklarında suç duyurusunda bulunucam
sevgim uğruna tecavüz edicek kadar aşağılık değilim
Asla zorlama falan yapmazdım tehdit falan yani bunu yapan birisi erkek olamaz.
gercekten sevıyorsa bır erkek asla kız arkadasıyla zorla ilişki yasamak ıstemez ama sevmıyorsa ve kalektersız bır adamsa yınede ilişki için zorlardı ve elde edene kadarda durmaz
kızdada hata var bence bu duruma getırmemesı gerekır ilişkiyi
zorla güzellik olmaz kaybedikçem eğer bu kaybetme onu severek olmalı zorbalıkla ilişki yaşatmazdım.
Ne kadar seversem seveyim o istemedikten sonra kesinlikle zorlamam
Zorla güzellik olmaz. O beni isteyecek arzulayacak sonra yelkenleri suya indireceğiz.
sewse bunu yapmaz sewen sewdıgıne kotuluk yaparmı kıyarmı sewmıyorsa zaten işin olmasın bu durumada duşmezsın
öncelikle seven insan gerdek gecesine kadar bekler...tehdit ve zorbalıkla beraber olunan bir birliktelik ne kadar sağlıklı bir birliktelik!
bildiğin tecavüz. bedene ruha saygı olmalı malesef bu ülkede bu saygı yok.
saygı dedin benı benden aldı cevabın
eyvallah ,
Böyle bir şeyi asla ama asla yapmam. Biri beni ben olduğum için sevmeli. Sevmesi için böyle bir sebep olmamalı.
Bi insan sevdiğine onu yapınca ne olacak karşıdakini bekaretini alınca artık onu mu sevecek.Zorbalık şerefsizlik bu
evlenmeden olmaz diyen biride sevgiye güvenmiyordur ya da aşka ,yada sevdiğine ya da başka bişey kadınları anlamak çok zor:)
yazdığın durumu yaşadım kaybetme korkusu işte .. iş bittikte sonra oturdu ağladı bide ..sonrada işte ilişkimiz daha güzel olcak dedi. hiç ayrılmıcaz dedi. ( Şimdi başkasıyla sözlü )
Biraz daha sabırlı olmasını söyle sevgiline.Başka şeyler düşünsün biraz.
Öyle birşey yapmazdım. Zorla benimle olmasına zaten göze alamam.
yapmazdım şahsen. o dediğin bildiğin tecavüze girer..
sevmekle tecavüzün ne alakası olurki, seven insan böyle bir şeye kalkışmaz.
zorla bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla...
Evlenmeden olmaz, ben senin bildiğin erkeklerden değilim tamam mı .s .s
Ben tam tersi, seviyorsam uzak dururum asıl.. Ama sakın burdan sevmediğime tecavüz ederim diye bir anlam çıkmasın..
hayır öyle birşey kesinlikle ne düşünürüm nede yaparım hayvanmıyım ben yahu gerçi hayvanlar dahi yapmıyor öyle şeylerde...
Gazozuna ilaç atarım sonra işi hallederim ve uyandığında ona hiç birşey olmamış gibi davranırım ve farkettirmem :)))