Bir kez kız istemiyorsa zaten bir daha söylemem bile, bunu yapan beyinsizler çoğu yerde dayak yer zaten kız şikayetçi olsa içeriye girse orada bile dayak kaçınılmaz ama yinede adam olmazlar, sonra kızla hadi evlendin ömür boyu nasıl yüzüne bakacaksın işte bu kadar cahil adam olur da düşünmezse sevdiğini bırak başka kızlara da eline fırsat geçince zorla bir şeyler yapmaya çalışır, güncelleme için daha deminde söylediğim gibi bu adamlar dayakta yese akıllanmaz, örnek ben 15 yaşındayken arkadaşla tatile gittim Antalya'da oturuyoruz yanımıza 2 kişi geldi oturabilir miyiz dediler, bu şekilde muhabbet başladı yaşları da büyüktü, teki muhabbet sırasında içeriye girdim dedi bende ne yaptın dedim, sanki normal bir şeymiş gibi tecavüz diyor birde dudaklarını bükerek söylüyor oda sevgilisine yapmış kız şikayetçi olmuş, sonra baktım sevgilisiyle telefonda konuştuktan sonra bunu bir ara diye küfürlü muhabbete girdi, anla yani adam içeriye girmiş ama akıllanmamış, kendisini eğitmemiş böyle cahil adama ne desen laftan anlamayacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tecavüz diyorsun!
Tecavüz yeryüzünde işlenebilecek en aşağılık suçlardan biri, bunun sevgiyle hiçbi alakası yok, bir insanın vücudunu rızasından gayrı kirletmek, karşındaki zihnin yaşadığı travmayı düşünmeden yağlı bir domuz gibi üzerinde terlemek için insanlık vasıflarına sahip olmayan, geberse zerre kadar eksiklik yaratmayan biri olmak gerekir.150 Yorumla
Sağlık konusunda 8,4b cevap paylaştı. Senin tecavüz dediğin şey o kadar basit değil ve sevgiyle hiçbir alakası yok. Hayvanlar bile birbirlerine müsade ederse ilişkiye giriyor. Bu kadar boktan birşeye asla müsade edilmemeli; bu kafadaki adama da kafam girsin!
Ayrıca neden ilişki yaşayınca kaybetmeyeceğini düşünüyor? Biriyle yatınca ömrü billah onunla mı oluyor insanlar? Böyle iğrenç ve bencilce oyunlara gelmemeli bir kız.31 Yorumla
Sağlık konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zorla bir bedene sahip olmak tecavüzdür zaten.İster erkek yapsın bunu ister kadın yapsın hiç fark etmez.Bu da suçtur zaten.Ayrıca birini bir şeye zorlamak hiçbir şeyi kolaylaştırmaz,zorla olunan bir birliktelik kimseye bir şey kazandırmaz.
Erkeklerin çoğunun cinselliği bu kadar aidiyet olarak algılaması abartılı neredeyse üzerimize işeyecekler "bu benim" demek için...11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
insan sevdiğine zorla sahip olur mu arkadaş. 5 dakikalık zevk için sevgilimin güvenini kaybedecem ve ömür boyu asla bana güvenmeyecek. ben onun için hiç bir zaman o eski sevdiği adam olmayacam. değer mi yani? ayrıca bunu yapanlara da ağız dolusu küfretmek geldi içimden ama sansüre takılmamak için susuyorum...
32 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum seni. sus zaten :)
+1 yılBıkmadınız şu lumpen edebiyatlarından. Bi çıkın şu hayatımızdan yahu.. Tecavüz bu ya. Tecavüz edenin haklılığını sevgisine bağlayan zihniyetin deeeee, öyle sevginin deeeee a...fahgtdghs!
Güncelleme yapmışsın: bu zihniyeti değiştirmek için, bol bol genelev yapacaksın bunlara, böyle alışveriş dükkanları, kahveler, hamamlar...vs olacak yanında, mümkünse inmesinler şehir merkezine.. Oralarda böyle iki günde bir seks yapabilmek amacıyla iki gün çay taşısınlar, üç gün paspas çeksinler... Ama, inmesinler şehir merkezlerine, kendi mahallelerine bile uğramasınlar.11 Yorumla
Soran+1 yılbunlar edebiyat değil her gün onlarcası yaşanmakta. çözüm önerin yanlış.
Bu işlerde hayatı kayan ; kız olmuyor , aslında tecavüz eden erkeğn hayatı kayıyor . Bu zihniyeti değiştirmenin tek ve en doğru yolu , savcılığın yardımından çekinmemek , bir de bayan savcı ise elinden geleni yapar onun hayatını bitirip içerde uzuuun yıllar tutmak için .
Ayrıca içerde de tecavüzcülere - özellikle yaşı küçükse mağdurun " uygulanan ayrı bir fiili kanun da var , bu bir kere kıza tecavüz eder ama içerde kime vermez o hiç belli olmaz bu kadar sene...
Zihniyet herhalde böyle değişir, duyulur da bu işler gizli kalmaz öyle .20 YorumlaSağlık konusunda 667 cevap paylaştı. zorla yapmaya gerek yokki bizim erkeklerimiz işini bilir nede olsa bizim ülkedeki erkeklerin büyük bir çoğunluğu sapık akılları başka birşeye çalışmadığı için bu konularda profesyonel olmuşlar, bu kanıya nereden vardığımı düşünüyorsanız alın size haberi iğrençlik almış başını gitmiş link cevaplara hiç bakmadım ama eminim herkes ben yapmam iğrenç birşey ayyy filan diyordur hergün en az 5 tane tecavüz olayı okuyorum gazetelerde o tecavüzleride afrikadan gelenler yapıyordu zaten :D
01 Yorumla
Soran+1 yılevet gazeteler haberler internet gözümüze gözümüze sokuo olayları ama hala aynı sapkınlık
+1 yılbence kesinlikle yapmayın derim. sizi anlıyorum yarıbuçuk ama böyle bir muameleye mecbur kalan bir kız asla bu travmayı atlatamaz ve sizden nefret bile edebilir. onu büsbütün kaybetmiş olursunuz. böyle saçma seyler düşünmeye iten neden nedir sizi onu da bilmiyorum fakat kız bunu istememekte haklı.sadece evlenip evlenmeme olayı değil,yarın bir gün başınıza bir kaza gelse o kız ortada kalacak bunu hiç düşündünüz mü? onu çok çok fazla üzersiniz. kızın başını yakmayın derim ben.hele de gönlü yoksa ilişkiye..
10 YorumlaSağlık konusunda 620 cevap paylaştı. sevdiğin insana tecavüz eder misiniz neden? diye soruyorsun aslında sorunun cevabı kendi içinde ... ama malesef böyle olaylar yaşanıyormuş haberlerde okuyoruz ...
sevdiğime neden tecavüz etmem ... hımmmm ... bunun cevabı mı olurmuş yaw
insan sevdiğine tecavüz eder mi ...
evli bile olsan istemiyorsa yapamazsın bişey ama baktın ne yaptınsa ikna edemiyorsun ayrılırsın olur biter dünyanın sonu mu anasını ya ...
kaybedeceğin varsa kaybedersin elden bişey gelmez çocukmuyuz ...
her istediğimiz olacak değil ya ... seversin sevmez ya da seviyorsunuz birbirinizi sonra soğur yapacak bişey yok çözümü tecavüzde görenler ilerde hayrını görmez ...
sırf ayrılmasın diye tecavüz edersen tamamen kaybedersin ama hakkın savunamayacak biriyse ... kendi ayakları üzerinde duramıyorsa ... ailesi de zorla sahip ol kızımıza nasıl olsa alışır zihniyetindeyse ... malesef yaşanıypor bunlar ve normalleştiriliyor ... Allah akıl fikir versin eğitim şart ...00 YorumlaÇok seven böyle birşeyi yapmaz.Burada sevmek kendini sevmekten başka birşey değil. Tamamen bencillik. Gerçek bir sevgi de karşı tarafın mutluluğu sözkonusudur. Bu durum da karşıdaki seninle mutlu olamıyorsa, başkasıyla mutlu olabilmesine ses çıkartmamak gerekir. Bunu başaran var mı ? kaç kişi var.Sevgi ile bencillik arasında ki farkı ayırt etmek gerekir. Olmuyorsa olmuyordur. .
61 Yorumlaya sevgi aşk gibi kutsal şeyşeri ne kadar basite indiriyoruz bak sen ben seni çok sevecem kaybetmemek için de senle yatacam ne kadar şerefsizce bür düşünce bu böyle hadii yattın iki gün sonra araba çarptı geberdin gittin nolucak o sevdiğin kız bırakalım arkadaş bu işleri erkek erkekse ben abazayım ve yatmalıyım senle desin hiç olmazsa dürstlüktür
40 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir mantık :)) sokratesci mi bu arkadaş ya ? çok güldüm ya... bende eskiden sokakta çikolata filan yerken arkadaşlar dadanırlardı, versene versene... çikolatanın her tarafını yalardım tükürüklerdim istemekten vazgeçerlerdi.. bu mantıkta birisi galiba...
35 Yorumla
Soran+1 yılsöyle ben de güleyim komik olan ne?
- +1 yıl
bu ironi. bu olay komik yani... insan sevdiğine tecavüz edercesine sahip olur mu ya ! ruh hastası mı bu arkadaş
Soran+1 yılbilemeyiz böyle insanlarla aynı gezegeni paylaşıoruz
- +1 yıl
allah kolaylık versin sana... bekaret kemeri edin en kısa zamanda.
Soran+1 yılbenlik bişey yok sadece sordum.
Yapmazdım
Şimdi bizlerin kafasında şöyle bir düşünce mevcut
-Ben buna sahip olursam benden başkasıyla evlenemez, evlensede o benim vs ( egosunuda tatmin ediyo arada)
Yani kafayı tırlatmış bir zihin anlayacağınız
Asıl amaç zaten zevkine varmak, bu laflar hava civa
Bunu yapan da sevgisinden değil, uçkuruna esir oldugundan yapar40 Yorumlakastettiğiniz şey ne biliyor musunuz? bir çiçek vardır evinizin bahçesinde.rengi yaprakları güzeldir,güzel kokuyordur çok seversiniz. başkası dokunmasın diye koparırsınız. bu bencilliğinizin karşılığında ne olur biliyor musunuz? o çiçek solar sizin tüm sevdiğiniz hayran olduğunuz özelliklerini kaybeder. buyrun çiçeğinize sahip oldunuz!sonra artık günlüğünzün arasına mı koyarsınız kurutup,yoksa çöpe mi atarsınız bilmem! umarım cevap için geç kalmamışımdır!
21 Yorumla- +1 yıl
+1 güzelll :)
kesinlikle yapmam.. en büyük nedenim yarına çıkma garantimin olmayışı ben ölürsem o sevdiğim ne olur? bencillik değişmesi çok zor bir durum ancak ve sıkça empati yaparak ya da karşı tarafın durumunu yaşayarak anlayıp aşılabilir ki bunları isteyen var mı önce istetmek gerek
20 Yorumla
+1 yılSevgilisi olmadan zorla sahip olmak farklı, sevgilisi olup zorla sahip olmak farklı. Söze gelince herkes şiddetle kınar. Ama en düşkünününden en mufazakarına her kadın buna BAYILIR. Ve adama daha çok bağlanır. S.ken sevilecektir ve her kadın kendini kandırıyor :D İtiraf edebilen kadın çok az..Geçiniz bunları kardeşim
35 Yorumla- +1 yıl
Bilinç altı bu. Senin çapın yetmez
+1 yılZaten böyle bir teklifte bulunduğu anda imada bile bulunsa dahil, anında çıkarmalısın hayatından. Cidden seven kişi bunu teklif etmeye cesaret edemez, cesaret edememesinin en önemli nedeni ise onun gözünden düşme ihtimalinden korktuğu için. Aralarındaki güveni bitireceği için , çok istese de bu riski göze alamaz. Kimileri ise normal birşey gibi teklif eder. Zaten onlar karşısındakini kaybetmekten korkmadığı için bunu yapar. İffet olayını saymıyorum bile...
10 YorumlaKızın düşüncesi çok güzel birşey zaten sevdiği için hiçbir erkekle birliktelik yaşamamış vede seni seçmiş seninle beraber olmayı seçmiş. Biraz daha sabretsin ya da acele etsin evlenmek için kızın rızasını alsın ondan sonrası 2 sine kalmış. Böyle bir kızı kaçırmak dünyanın en büyük ahmaklığı olur (Bu kadar kötü bir piyasada ) .
00 YorumlaSoruna cevabım, diyelim ki zorla bir bedene sahip oldum, kız beni sevmedikten sonra, bedeni benim bedenimde heyecanlanmadıktan sonra, hayallerinde hiç bir zaman ben olamadıktan sonra, o bedenbenim bedenimi arzulamadıktan sonra ne anlamı var ki o bedene sahip olmamın?
Güncellemene cevabım, hayat her şey karşılıklı olunca güzel olduğu için, zorla güzellik olmayacağının farkına vararak değişebilir20 Yorumla
+1 yılZorla olmaz..
Evlendikten sonra yatağa bağlarsın zorla sevişme rollerini oynar oynatırsın tabi hatun da bütün bu dişilikleri bilecek çapta ve kalite de olmalı..
Bizimkilerden böylesi çıkar mı çıkmaz bunlar mastürbasyonu adam gibi yapamıyor yatakta tecavüze uğrama numarasını nasıl yapsın..00 YorumlaAnlaşılan o ki yaşamışsın senin özelin .. Ben olsam tehtit bile etse yapmaz aileme sığınırdım .. Namus zor kazanılır çabuk kaybedilir aşk için hiçbirşeyi göze alamam diye düşünüyorum şuan ileriyi kim bilir .. bu bencil zihniyet sen onu bırakamadıgın için hala baskı uyguluyor ve bırakamaman için bunu istiyor .. Kesinlikle ayrıl döner eğer hatasını anlarsa ama dönmezse anlaki onun için değersizsin..
00 YorumlaKiz belliki bakire. Ve bir bakirelik kadinin en degerli seyidir. Onu kaybederken, yapma diye bagirmasi var birde sevgilim seninim demesi var.
Bu yuzden ruhunu bilen bir erkek asla bunu yapmaz. Yapan olursada seni 5 dakikalik bir zevk icin satmistir.10 YorumlaSağlık konusunda 611 cevap paylaştı. seviyorum ve zorlamı yapacam :/ ben onu üzmek istemem ki zorla yapayım. kaldıki tehdit ve zorbalıkla olsun. istemiyorsa zorlamam, ama istemem yan cebime koy misali tahrik ederse israr ederim :) net cevaplar herzaman iyidir xD
10 Yorumla
+1 yıldaha bunamadım sevsende sevmesende tecavuze kılıf uydurulmaz evlı bıle olsan esının gonlu yoksa adı tecavuzdur böle insanları duyunca kazıklı voyvodaya ılgım olusmuyor degıl yanı oturtucan hepsini kazıga...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara bakiyorum da sanki sevgilisi degilmis de iliski yasayacakmis gibi hayir asla yapmam tecavuz bu.asagilik bu. falan demi herkes ama zaten sevgilisiymis cok hosh olmasa da tecavuzden baya uzak bir olay.fakat yine de zorla yapilmasi dogru degil kesinlikle.
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl tecavüzden uzak allah aşkına yaa sen istemeden iraden dışında yapılıo sonuçta senn mantığın bu mu?
Soran+1 yıldirek tecavüzdür arkadaşım cevabın için teşekkür ederim
- Sağlık konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kuzenim yaptı kızkardeşi kurtardı denedi de bir kaç kere bu sene de istedi bu takıntılı aşk maalesef her ne olursa sahip olmak ister zorla canı yansa da arkadaşı da istedi 2 kere 1inde 5 kere yol kesti falan bu da manyak
00 Yorumla Zorla güzellik olmaz yapan vardır elbet ama onlar ilerideki cehennem ateşinden habersizler asla mutlu olamazlar ve asla o kişi onu sevmez bence zaten en büyük ceza da bu seni sevmiyen biri ile hayatını sürdürmek ..
00 Yorumlabu senin dediğin ırza tecavüzdür ve hem kanunen hem de ahlaken büyük bir suçtur. seven insan sevdiğine bunu yapmayı düşünmez bile. bir parçacık insanlığı olan bunu hiçbir koşul altında hiçkimseye yapamaz.
00 YorumlaZorla güzellik olmaz.
Böyle bir zihniyette olamaz.
Bu tarz bir düşünce akla geldiğinde, Allah, Kur'an, kitap ve hesap günü olduğu düşünülmeli.
Sonuçta geçici bir sınav dünyasındayız. Herşey yalan, herşey boş.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Çok sevmek" eğer gerçek manasında kullanılıyorsa, bu tarz bir istek kesinlikle art niyetli olur. Kim "sevdiği" birisini incitmek, onu istemediği bir konuda zorlamak, ruhsal ve manen onu karanlıklara itmek ister ki?
Art niyet gözüküyor buradan bakınca...;)10 Yorumla
+1 yılbişey yapamazsın azgın azgındır.böylelerinden uzak durmalı.Bende abazayım ama kendi içimde.benmde bir ablam var ona yapılmasını istemediğim hiçbirseyı yapmam bir kıza.. !
42 Yorumla- +1 yıl
sağolun..
+1 yılCinsellik iki kisinin birbirini istemesiyle olusan bir olgudur. Aksi halde evli cift dahi olsaniz tecavuze girer.!
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle aklıma böyle bir şey getirmem
Bedene zorla sahip olunca ne olacakmış bu zihniyete sormak lazım
erkeğin kadını sevmesi gerekir, sexi değil
Bu bencil zihniyeti ancak tatsız tecrübeler değiştirebilir,( sağlam bir dayak mesela gibi)00 Yorumlaeskiden beri bilinir zorla güzellik olmaz,olduki ona sahip olmak için tecavüz ettin,eee psikolojisi ne durumda olacak,bana nasıl güvenecek sevecek boş düşünceler bunlar aklından geçirenler varsa onlara denilecek çok şey varda neyse...
10 Yorumla
+1 yılevet arkadaşım yapanlar var. hatta yaptıktan sonrada tehtidleri devam ediyor. rabbim kimseyi böyle bir sınavla imtihan etmesin. böyle bir durumdaysan konuşabiliriz
10 Yorumlahiç kimseyeye zorla birşey yapmadım yaptırmadım bundan sonrada allah yaptırmasın.zorla guzellik olmaz çok basit şeylerde dahi ısrarı sevmem.bencil zihniyeti degiştirmek için hiç birsey yapamayız mayasında var çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılbazı insanların mayasının bozuk olduguna inanıyorum gerçekten
çok seviyorsa böyle bir kötülüğü yaparak seni incitmekten korkar..
sevgi değil bu
kompleks belki..aşağılık kompleksi30 Yorumla
+1 yılkibarlaştırmana gerek yoktu direk tecavüz edermiydiniz diye sorsaydın ya
21 Yorumla
Soran+1 yılbazen anlam vardır kavram aranır :)
Bu ne be, hayır yapmam, olmaz falan diyenlerin hepsine -1 hangi sapık o ? Kendisine şişme bebek alalım para toplayıp, rahatlasın arkadaş...
20 YorumlaBu dediğin şey tecavüze giriyor...
"İstemediği halde tehdit ve zorbalıkla ilişki." bir avukat bulup sor bakalım kaç yıldan başlarmış...21 Yorumla- +1 yıl
öyle olmuyor işte..tecavüze uğrasan dahi suçlu olmaktan insanların bakışlarından söyleyeceklerinden korkup susuyorsun..kendini suçlu görüyorsun. öyle bir hayvanla sevgili olduğun için
tecavüzdür bu ve hiçbir mantıklı sebebi yoktur böyle bir şeyin.
Zihniyeti değiştirmek için önce eğitim. Baktın eğitim bazı insanlarda işe yaramıyor, caydırıcı cezalar...20 Yorumla
+1 yıltöre olayı gibi mi diyorsun , tecavüz edicez ailesi de namusunun temizlenmesi için sizi zorla evlendirecek. İki tarafta istediğini alıyor düşününce sen birliktelik , kız da evlilik D: ama Yok olmaz.
00 Yorumlaiyi de zorla beraber oluran kız ölür yine senin olmaz akıl var mantık var herşey bedene sahip olmak değil birlikte olmadan evlenenler çok seviyorsa zaten senindr zorlamak neden?
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
yapmazdım.yaşamazdım. fikrime saygı duymayan adama bedenimide ruhumuda vermem.
ben merkezcilik doğuştan gelir bunu törpüleyeceksin sonuçta karşındaki insan bir şeyi istemiyor ise istemiyordur. zorlamak daha fazla hayatının kötü gitmesine neden olur. çok takıyorsanda tedavi olmanı öneririm.00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Ben kesinlikle zorla ilişkinin sahip olma değil tamamen kaybetme anlamına geleceğini düşünüyorum. Ben ilişkide isteksiz partnerimi ön sevime tekniğiyle yoldan çıkarırım. Daha sonra zaten kendisi ilişki için yalvarır duruma geliyor. Çok faydalı bir teknik, öneririm. Ama çok sabırlı olmak gerekiyor.
00 YorumlaSağlık konusunda 379 cevap paylaştı. kaybetmemek için zorla sahip olmak zaten en baştan kaybetmek değil midir? kaybetmemek için birlikte olmak diye bişey olmaz:)
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmam öyle bir şey zaten benimle evlenmeyi düşünüyor zamanını beklerim. Eğer böyle biriyle karşı karşıyaysan ayrıl sonra çok ağlarsın.
40 Yorumlaherkes kendi hayatını istediği gibi yaşar. beni istemiyorsa ona bir şey yapmam söz konusu bile olamaz...
10 Yorumla
+1 yılGüzel zevkli olanı 2 tarafında istekli bir şekilde bu olaya karar vermesidir.
Zorla güzellik olmaz demiş atalarımız.
Seviyorsan böyle bişeye zorlamassın00 YorumlaBildiğin ırzına geçer misin, tecavüz eder misin diye sormuşsun ama sanki hakkıymış da alıyormuş havası vermişsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmadıgı kanısında olan zihniyetler var tecavüz diye sorsam kimse kafa yormaz bilen bilmeyen o tecavüz eee dogru degıl der bu tarz sormak düşündürür ve o zihniyete sahip insanları su yüzüne çıkarır..
Allah korusun öyle kansizliktan
asla ölürüm o adildiği yapmam
seviyorsam onun namusu benim namusumdur
dokunmam hiç bir şekilde istesede istemesede
sahip olmam belli mi öldüm hayatta herşey var40 Yorumlakarşıdakini bir yere hapsetmekten farksız..bu durumda onu manevi zincirlerle bağlayıp sana mecbur bırakıyorsun..çok insafsızca..
10 YorumlaSağlık konusunda 702 cevap paylaştı. Küfür etmem kolay kolay ama şuan küfredesim geldi böyle bir soruyu sorabildiğin için.
14 Yorumla
Soran+1 yılneden hoş bir soru değil mi ?özgüvenim tam benim bir kız olarak sormakla da gurur duyarım.
Soran+1 yılyok canım sadece zihniyet sorguluorum hatta bazıları neden direk tecavüz demedin cahil seni falan diye itham ettiler fakat zihniyet ölçmek alenen yapılmaz o yüzden tepkini anlıorum :)
Zorla güzellik olmaz, ama benim olsun hep benim kalsın isteyebilir eğer kişide öyle istiyorsa problem yok. Bir şeyin zorla olmayacağını anlamayan bir insanın fikrini değiştiremezsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sevdiğim birini o hale düşürmektense gözlerimi oyup çıkarmayı tercih ederim. İnsan gerçekten seviyorsa sevdiğine kıyamaz.
71 Yorumla- +1 yıl
walla oyle bı kıydılarki
+1 yılTehdit ve zorbalıkla ilişki yaşamak! Bunun adı tecavüz. Bunu yapmam. Halen daha sağlıklı dusenebiliyorum. Yaparsam kendimi öldürürüm zaten vicdan azından.
11 Yorumla- +1 yıl
Vicdan azabı.
Zorla birşey yaptırmak benim karakterim değildir. ben yapmazdım ayrıca kaybetmemek için bir kızda bozulmaz. Ayrıca o tecavüze girer ve şikayet anında tersten gösterirler birşeyleri :)
00 YorumlaFıtratımızda, nefsimizle devamlı boğuşma halindeyiz... Bu bahsettiğimiz her kimse nefsi ile değil gönlü ile hareket etmeyi öğrenmeli... Başka şeylerde var fakat dilim varmıyo o yüzden bu cevap yeterlidir diye düşünüyorum...;)
00 YorumlaYapmam.. kaybetmemek için tecavüz eden embesil beyinliler yok değil tabi.
30 Yorumla
+1 yılAllah hiç bir insana böyle kötü bir olay yaşatmasın ne kadar da kötü tecavüze uğramak , ne olursa olsun zorla zorbalıkla yapılan hiç bir şey güzellik değildir sonucu ne olursa olsun...
00 Yorumla
+1 yılne olursa olsun bu tecavüzdür.zaten bir ilişki bu kadar iğrenç bir olayla devam edeğiliyorsa bitsin daha iyi
00 YorumlaCinsel birliktelik sevdiğin kişiyle güzeldir ancak iki tarafında bunu istemesi şarttır. Zorla yapılacak bişey değil!
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe işim olur ablacım nazın dozunu kaçırsa gidip yan oda da yatıyorum. Peşimden anneme sövüyo ama olsun.
00 Yorumla - Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat