soru gayet açık kızlar siz olsanız yerimde ne yapardını z ben kapanmak istemiyorum öyle bir düşüncem de yoktu açıkcası ciddi mi söyledi bilmyrm ama sonuçta söyledi yani bnde karşı geldim uzaadı gitti konu yani paylaşırım yorumlarda yine..ya siz erkekler sevgilinizin kapanmasını ister misiniz aileniz kapalı olsa bu durum etkiler mi sevgilinizi bizi etkiledi sanırım ailesi kapalı bu arada
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi burada bazı arkadaşların yorumlarını okudum ve canım sıkıldı. demişlerki ben şahsen kız kendi kapansa istemezdim hoşuma gitmezdi demiş biri . sen kapanmak istiyormusun istemiyorsun değilmi sakın kapanma bence senin gibi zoraki kapananlar gerçek kapalıların imajını zedeliyor. yanlış anlama kimseyi üstün kimseyi aşağı tuttuğumdan değil sadece ne isen öyle kal demeye çalışıyorum. bence sen o çecuktanda ayrıl kafa yapınız bir değil . biriniz muhafaza kar diğeriniz açık görüşlü. olmaması daha iyi gibi görünüyor. ve kapalı insanlarında insan olduğunu unutmayın sadece allah rızası için kapananlardan bahsediyorum. kocası, babası istediği için kapananları kastetmiyorum...
04 Yorumla
Soran+1 yılben ztn kapanmıcam öyle nietim yok içimden ne zaman gelirse o zaman kapanırım şuan başkası için bişey yapmıcam.biz ztn dikkat edersen kapalılar insan değil demioruz burda herkes düşüncesini söyler ki söylemelide ama sen polemik yaratma bence yok onun bunun için kapananlar falan diğerleri insan falan biz kimseyi kötülemiyoruz
- +1 yıl
herkezin düşüncesini söylemeye hakkı var benim yok yani :) çok komiksiniz gerçekten. ben sana değil sana yorum yapan arkadaşlara dedim onlarda insan diye. ister kapan ister kapanma bana dert değil . ben sana yorum yağdıran zibidilere açıklama yaptım. polemik falanda aradığım yok ister kapan ister bayıra aç...
Soran+1 yıldoğru knş defol git sende o yorumların altına yapsaydın yorumunu o zaman
- +1 yıl
sen kimsinki doğru konuşucam seninle . babbanın uşağımı var karşında mal.
En İyi Cevaplar
hayır istemem.annem kapalı değil ama kapalı olsaydı eğer evlendiğim kişi ailemden etkilenip kapanmak istese karışmazdım ama kendi istemediği sürece kimseyi zorlayamam kapanmaya. dinde zorlama diye bir şey yoktur. kapalılık tabi ki güzel bir şey fakat din için yapıldığında güzel.
210 Yorumla
Soran+1 yılaynn öyle içinden gelmiosa zorla kapannca ne anlıcam ben mutlu mu olucam yoo işte anlatamıyorum kendi kararını nie kendi vermio annesi bişey dedi sanırım buda böyle dedi bana bilmyrm anlıyamadım
Soran+1 yılsanırım bnde artık öyle düşünüyorum teşekkr ederim
- +1 yıl
rica ederim. şimdi seviyorum diye sineye çeksen ileride evlendiğinde çok büyük sorunlar yaşarsın. benim ablamın eşide senin anlattığın bu kişi gibi biri. ablam açık biriydi. evlendiği günün ertesi günü hemen kapattılar kızı zorla. eşi annesinin lafından hiç çıkmaz. o ne derse doğrudur. çok büyük sorunlar yaşandı yani. hala daha yaşanıyor. ALLAH kalp vermiş sevin diye ama bir de beyin vermiş bu kalbin içine herkesi sokmayın diye.
Soran+1 yılbizim ki kapanmadan başladı işte ilerde de ne olcağı belli söylediğin gibi ALLAH kalp vermiş sevin diye ama bir de beyin vermiş bu kalbin içine herkesi sokmayın diye doğru işte ama gördüğün gibi ablanda öyle olmuş ve benim konuda belli ztn
- +1 yıl
ablam beynini kullanmadı. kalbini dinledi. annem düğün günü bile gelinliğini çıkarabilirsin kızım dedi ona. biz vermek istemedik çünkü. ama ben seviyorum dedi. gitti evlendi. çok seviyordu. evliliğinin 1. ayında başı açık kaynatasına kapıyı açmış. bunu damadın annesi damada söylüyor ve ablam eşinden dayak yiyor bu yuzden. evliliğinin 1. ayında geri geldi bizim eve. sen böyle olma ne kadar seversen sev mantığını kaybetme.
Soran+1 yılçok yazık etmiş kendine ablan ama allahım öyle bişey vermesin başıma ama sevsemde vazgeçmek zorundayım ben yapamıcamı biliorum çnkü en azından şimdlik böyle yapmalıyım o beni kapalıyken sevmedi bunu kafasına koyucak
Soran+1 yılinş. amin teşekkr ederim bu arada
Yani ben kapanmak istiyorum açıkcası.ailemde,soyumda hiç bir kadın kapalı olmamış daha önce.ama çok namuslu insanlardır tanıdığım kadınlar.eğer kapanırsam ailede ilk kapanan kız ben olucam.Sevgilim daha önce böyle bişey istemedi benden.eğer isterse kapanmam.Daha çok gencim ve bu yaşta kapanıp ilerde açmak isterim diye henüz kapanmayı düşünmüyorum.Bunun için olqunlaşmam gerekiyo.kararsız biriyim malesef bu konuda
13 Yorumla
Soran+1 yıliçinden gelicek işte ne güzel tabi ki kapan ben kötü bişey demiyorum sadece özgürlüğüm ve kendi kararlarımdan nie vazgeçiyim sonunda ne olucak belli mi şuan ailesinn lafıyla hareket edersem iyi ya da doğru ben mutsuz olucam kendi fikrini söylesin bana..demek istediğim daha 19 yaşındayım aynı olucak belki kapanıcam sonra açılmak isticem anlatamıyorum bunu işte
Soran+1 yılileride yine bunu dile getiricek ama bana ailem böyle istiyo die.bilmyrm bir süre en azından bu konuyu konuşmamz gerekicek
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. kocan olsaydı istemeye hakkı vardır.ama sevgilinse kapanıp kapanmamak senn kararın
21 Yorumla
Soran+1 yılaynn öyle bende böyle düşüüyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. ailesi kapalıysa etkiler muhakkak benim annemde namazını kılar orucunu tutar ama başı açık insanın içinden gelerek yapması gereken birşey bu birinin zorlamasıyla değil bence bunu anlat zaten sevgilim diyorsun kocan değil birşey değil ne karışırki sana evli olsan neysede.
21 Yorumla
Soran+1 yılbende onu diorum evlendik hadi o zaman dese ben bu kadar karşı çıkmazdım belki bir şekilde de anlatırdım olanı biteni ama aiilesi özellkle annesi kapalı die bunu istiyo benden bende kendi kararını kendin ver nie etkide kalıosun dedim npym artık zorla olcak bişley yk insnn içinden gelcek dimi yni
bu mevzu derin ama bence kendinden taviz verme çünkü insanoğlu ilerde daha çok taviz ister :( ki o seni açık beğenmedi mi? o zaman açık alcak almalı bana göre
16 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle dedim işte sen beni açıkken sevdin şimdi ne alaka bu konu dedim olsun bn öyle istiyorum artık öyle istemiyorum kapan dedi
Soran+1 yılgüzel bak ben demiorum ki kötü die sadece şuan içimden gelmio kapanmak böyle mutluyum böyle huzurluyum böyle özgürüm ben kararlarımı kendim veriyorum ya o zaman nolucak kapanıcam onun istediklerini yapıcam pardon ailesnn
Soran+1 yılevt kendi kararın olmasa mutlu olcan mı olamıcan işte
insanlar dini inaçlaı gereği kapanırlar.Allah için.sen sevgilin için kapanma.onun emriyle mi?
23 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmüyorum ztn sevgilimde olsa yok yni
Soran+1 yılteşekkr ederim :)
kapanmak istiyorsan şuan hazır degilim ilerde kapanırim tartışarak daga coj uzaklaşıyorum dersin
12 Yorumla
Soran+1 yılbide öyle dicem bakalım ne dicek teşekkr ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruya gizli cevap vermek istedim kapanmani istemesinin sebebi ailesinin dindar oldugundan onlarla bu konu acma isteginden dolayi yani senle usunuyo tamam sen karsi cikmissinda neye karsi cikiyosunki zate sevdigin adam o deyilmi o bir sey istemis uygula zate o seni seviyo ve seni boyle gormek istiyo acik kalirsan ne olucak baskasina mi begendiricen kendini iyi cocuk bulmussun senle ciddi konusan bence dedigi yap.
125 Yorumla
Soran+1 yılileriye dönük düşündüğünü biliyorum düşünüyoruz da ama ailesi için kapan dememeliydi bana kendi kararları var bunun nie onlar diil ailesinn istediği oluyo ki tanımıyolar beni şuan da
Cevap sahibi+1 yılAileside degil sadece o da istiyo hemde sorun ne sonucta o sevdigin insan degilmi asil onemli olan onun seni nasil gordugu degilmi digerlerini kim takar yani kim takar yalova kaymakamini sen sevdiginle guzel ir gelecege basla kapanmak o kadar kotu bir sey degil ve bende sevdigim kiz var bende ona demeyi dusunuyorum ilerde.
Soran+1 yılben kötü bişey demiyorum bak lafım ona diil sadece o istemiyo bunu ya 6 senemi geçiriyorum onunla ve tanıyorum biliorum sordum ya evt dedi bna hani evlensek sonra bana dese ki kapanır mısın konşuruz ha eşimsin kabul ederim belki beni aileden kimse tanımıyo ve ben o aile için eden kapanıyım
Cevap sahibi+1 yılOgle degil icten ice istedigin icinde kapan cunku bir sorun yok ki bunda cunku ben oyle esim olsun istemiyorum benim icin onemi olmazdi cunku neden zate millet disarda nasil goruyosa bende oyle gorurdum fazla bir deger gormezdim hemde Evlilikte Ailelerin rizasida cok onemli bence sorun etmemenlazim kapan ne olucak ki.
Soran+1 yılanlamıosun işte diorum ki ailesini tanımıyorum etmiyorum tanısam evlenmiş olsam bana deme hakkı var onu anlarım ama şuan tanımadım bir aile için neden böyle mutsuz oluyum bıraksın kendi kararına baksın sürekli bu hayatta öyle başkalarının lafına bakarsa bir halt olmaz
Cevap sahibi+1 yılNe zamandan beri aile rizasi baskalarinin lafina bakarsa oldu sen evlenirken babanin dusuncesini almican mi hakki yok mu ? seni bu yasa kadar buyuttu thlikelerden korudu bence o cocuk kapanmani istiyo cunku ailesi ile seni tanistiricak seven insan uyar zate oyle bir durum olmasaydi bu cocukta sana soylemezdi.
Soran+1 yılnie oğlu sevdiyse karışmaya ne hakkı var fikrini söyleyebilir ama illa kapancak öyle olcak böyle olcak olmuyo işte böyle sadece ara bozmaya yarıyo bu durum tanışıncada söylenebilirdi ben tanımadım insanlar için fedakarlık yapmam ben böyleyim anem babam beni böyle büyütmüş bende onları ezip vazgeçmem o zaman madem ailelerin düşüncesi önemli.tanıştırsın açık olunca günah mı oluyo herkes kapalı mı dünyada yo.seviyorum tanıştırsın öyle de böylede madem seviyo arkasında dursu sevgisinin
Cevap sahibi+1 yılZate tanimadigin insanlar degil o karsindaki cocugu oyle yetistiren ve senin karsina boyle duzgun bir cocuk cikaran kisiler hatta evlenebilecegini dusundugun bir kisi hala onlarimi tanimaya calisiyosun se ilk karsindaki insan kim zahmet cekip boyle insan yapti ona bak ona deger veriyosan o insanlarda senin iin degerli vermelisinki boyle bir sevdigin insani karsina cikardilar.
Soran+1 yılya orası tamam ama en azından bir tanışıp sonra bu konuyu konuşmayı tercih ederdim
Cevap sahibi+1 yıliste o da sundan korkuyo ya ailem hayir diyip bu iliskimi onaylamassa isini garantiye aliyo anliyicagin s1k1nt1 yapma cunku senden hoslaniyo onun icin isini garantiye almak istiyo seni o kadar onemsiyoki hic bir isin ters gitmesini istemiyo zate boyle bir durum olmasa o da senden bir sey istemezdi bu kadarmi zor sevdigin insani bir istedigini yapmak burdaki cogu kisi kapanma diye mesaj yazmis sen eger onlara uyarsan sevdigin kisidende olursun hayatinda berbat olur.
Soran+1 yılaklımada geliyo onaylanmasını istediği için uğraşıyo belkide ama bilmyrm ya nolck
Cevap sahibi+1 yılSana bir sey sorucam kapanmak neden zor geliyor bu kadar mi zor adam mi olduruyolar ?
Sen bu cocugu seviyosan neden zor duruma girmesini istiyosun demekki sevmiyosun ?
Soran+1 yılzor diil ama neden kendi düşüncesini söylemiyo bunu ayrıca tanışıp sonra konuşmak istiyorum onunla bu konuyu..seviyorum alakası yok
Cevap sahibi+1 yılbak bence senin ondan soguyacagini dusunuyo aynenşu anki dusundugunu dusuneceginden zate emin ol bence nazik ve seni kirmak istemeyen biri bu cocuk bana sorarsan ve senide ciddi dusunecek kadar seviyo onun icin sende bu cocugun sana verdigi degeri ver gunuzmezdeki erkekler yani bizler artik cogu zaman kizlari oyuncak eglencelik zaman gecirecek kisiler olarak goruyoruz Bence durust birini bulmussun sen neden onu birakasin ki .
Soran+1 yılciddi düşünecek kadar seviyo ama bilmyrm bir an böyle diyince bende karşı geldim beklemiyodum belki bekliyodum ya da bu kadar erken diil.çoğu erkek öyle evt böyle birini buldum kaybetmek istemem ama bilmyrmm
Cevap sahibi+1 yılbence sevdiginin dedigini yap pesinden git eger bu cocugu birakirsan pisman olursun ve sene bir sey istemisse cokmu evlendikten sonra siz birbirinizden bir sey istedinizmi boyle sorunlar mi olucak bana sunu soyle bu cocugun her zaman mi bir sey istiyor senden yoksa cok nadir mi ?
Soran+1 yılnadir ister öyle ama bilmyrm ya çok erken böyle bişey için
Cevap sahibi+1 yılbak sen bile nadir ister diyosun demekki gerek gormus ki istiyo senden bence senşu annefsini kiramiyosun bir turlu etraftakilerin ne tepki verecegini dusundugunden giyemiyosun onun icin sen sevdiginin pesinden git onun dedigini yap zate sevmese senle bu kadar ciddi bir iliski yasamaz boyle seyde istemezdi.
Soran+1 yılama ciddi tamam da nie oldum gibi kabullenmio
Cevap sahibi+1 yılkabullenmese basta senle beraber olmazdi bu kalp kafasina gore hareket eder sen secemessin hoslanacagin kisiyi o birden kalbine girer :)
Soran+1 yılşimdide kabullensin o zaman nerden çıktı bu olay:)
Cevap sahibi+1 yılyav sende iste yokusa surme o zaman cocugun dedigini yap iste seni sevmeseydi dedigi gibi bir kiz bulurdu demekki seviyo ki senden bunu rica ediyo biraz suyuna gitsen ne olur ? :D
Soran+1 yılbnde öyle düşündüm madem öyle kapalı bulsaydı die ama snn söylediğinde mantıklı yani sevmeseydi öyle bulurdu.ama ne bilim ya biraz inadımdır hni tanışmadan sanmıyorum aslında hiç sanmıyorum da:D
Cevap sahibi+1 yılNe inatcisin illaha dediğim dedik ama fazla naza cekme olay patlamasın idare et evlendikten sonra zate olay çözür daha bu sorunu aşamazken evlendikten sonra ne yapcaksınız
Soran+1 yıldediğim dedik diil de ne bilim ya işte bir an karşı çıktım ama yinede çıkarım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kapali giyinmeyi kabul ederim ama tesetur olsun istemem, sonusta sevgilin veya esin icin degil icinden geldigi icin allah icin yapilmali, tabi yinede buyuk konusmak istemem cunku hayatda neyin ne zaman olucagi belisiz :))
16 Yorumla
Soran+1 yılztn kapalı giyiniyotum açık giyindiğim yok ki o sadece ailesi için bunu istiyo ya bilmio muyum 6senedir tanıdım ya annesi bişey dedi yoksa demezdi
Cevap sahibi+1 yılozaman kapanma sonusta bu senin hayatin icinden gelmeli, tabiki kapanmak guzel birsey ama icinden gelmiyorsa sirf sevgilin istiyor diye kapanmak anlamsiz bence
Soran+1 yılben kötü demiyorum ki zamanı vardır bilemmem ki ama şuan içimden gelmio mutsuz olucam sebebi o olucak nereye kadar gidicek öyle
Cevap sahibi+1 yılzaten onemli olan icinden gelmesi, sen sevgiline anlat insallah anlayisla karsilar
Soran+1 yılanlatıcam inş.teşekkr ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :))
Kıskanıyor seni belli bence fazla dekolte elbiseler giyme
o zaman bişey demez belkim :)13 Yorumla
Soran+1 yılöyle abartı bişey giymiyorum ki aile faktörü işte annen kapalı die mi dedim bana evt dedi oy ben napam:D sinirlerim bozuldu ailesi kapalı die bana bunu dedi ya
Soran+1 yılne konuşursam knşuyum değişmicek sanırım bakalm
Senin rızanı almalı istemiyorsan diretmemeli o değil sen kapanacaksın sonuçta
25 Yorumla
Soran+1 yılaynn öyle vlla işte anlamıyo ben istemiyorum diretmese daha ii olucak
Soran+1 yılsöyledim bugnde knştum ama kapan dio bişey demio yapcam bişey yk sonu ayrılık gibi hayırlısı neyse o olsun ne diim ki
Soran+1 yıl:) nldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemezdim. Zaten istemem ateistim. Böyle bir şeyi baskılayan insanlara karşı tavrımda çok serttir. Herkesin özgürlüğü kendinedir.
23 Yorumla
Soran+1 yılbende istmiyorum işte aynn öyle herksin özgürlüğü kendine başkasına ne
Cevap sahibi+1 yılOlay senin kapatmak değil senin hayatını elinden almak. Onun oyuncağı olacaksın. Mutsuz bir hayat. Değer mi?
Soran+1 yılaynn öyle olucak kapanıcam onun istediğini olucak ve mutlu olucak ama ben olmıcam ve değmez
ben sahsem kızarkdasımla konustum kapanmanı istemiyorum dedim oda zaten kapanma nieti olmadgını soyledi. Eger kapanırsa kesnlikle hosuma gitmez ve kendisinden sogurum ama ilride yası bir noktaya geldginde kapanmasına karsı olmam
07 Yorumla
Soran+1 yılo böyle diil işte sırf ya sırf hadi kendi kararı olsa dicem ki neyse ama sırf annesi kapalı die böyle yapıo herkesin annesi kapalı hadi snn gibi yapan var mı ya kendi kararı yok mu ya buna kızıyorum evlendiğimizde dese bana bunu bu kdar sorun etmem
Soran+1 yılöyle düşünüyo böyle bişey olabilir mi ya evt şimdiden bunu yaparsam ilerde ne isticek kim bilir o yüzden vazgeçebilirim
- +1 yıl
soncuta bu ilerede olabilek bir sey blkide ailesin etkisi altında cok kalıyor ve bu yuzden snaa böyle baskı yapıorda olabilir ailesine ii gorunmek için . Evlenince biraz daha istekleri artacaktir bunu konussanda pek fark etmez cunku Yanlıs anlama ama zihniyeti bu yonde kapanma, sohbetler , carsaflar vsvs gidebilir bnden soylemesi ii dusn ve karar ver
Soran+1 yılondan korkuyorum ztn bnde bu düşünce böyle giderse biter napıyım ben tanımadım insanlar için hayatımdan vazgeçemem
- +1 yıl
ne kadar sana evelnince boyle olmaz desede yapar cunku su zamanda bile baskı yapıorsa ileride daha kolay olacaktir bunları soylemesi bnim tercihim 1-2 ay dha yakında tnaımaya calıs ailesiyle gorus evde halleri nasıl vsvs buna karar verecek olan sensin ama sunu unutma içine sinmeyen hiçbir seyi yapma! (amacım ayrıl birak onu değil sadece olabilcekle konsunda yol gostermeye calıstım ve blkide bu soyledikleirmde olamyabilir )
Soran+1 yılaynı düşüncedeyim ben tanımıyorum etmiyorum ama onlar benim hakkımda yorum yapıyolar yok kapalı olsun böyle olsun falan die ben bırak bir tanıyım sizi dimi sizde tanıyın sonra diyim ki ya ben seni de seviyorum ailenide sevdim misal tekrar knşalm ya da evlennce söyle bunu bana ya mümkünse hiç söylemesin ama işte yok.yok amacını biliorum tabki teşekkr ederim nolcauk nereye gidicek bilmyrm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapanmam kapalı hersey demek değil acık olup namusluda var kapalı olup o... bu kişiliğe bağlı birşey
11 Yorumla
Soran+1 yılaynn öyleeee.teşekkr ederimm
Kafamizin uyusmadigini düsünürüm. Ayrilik sebebi resmen.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) onuda göze alamıyoruz bunu da bilmyrm
demek kul arıyo kendine,. ilk kapan der sonra daha fazlasını ister. " kadının itaat edeni makbuldür" öyle bir inancın yoksa niye kapancan
00 YorumlaAllah için kapan kul istedi diye kapanma
27 Yorumla
Soran+1 yılinsanın içinden gelmeli bilmiyorum diretmeniin anlamı ne
Soran+1 yılaynn öyle işte anlamıo anlatamıorum annesinin kafasıyla gidio sinir edio artık
Soran+1 yılşimdiden baksana taımadım halde böyle oldu vlla çok uğraşırım böyle giderse nolcak sonu öyle olcak inş.olmaz da
Soran+1 yılamin canım çok saol
+1 yılkapanması konusunda uyarırım kendisi bilir tabi oyle biri hayatımda olurmu olmazmı bilemem
00 Yorumla
+1 yılolabilir. ama bu zorlamayla olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılkarşıdaki insana bağlı işte isterse yapabilir evt zorlamayla olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen istemesen kapanma zorla güzellik olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynn öyle düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kapanmak istemiyorsun ?
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum düşünmedim açıktım hep yine öyle istiyorum zamanı geldiğinde kendim istersem kapanırım die düşündüm
Kapanmam kapan diyede baskıda yapmam
00 Yorumla
+1 yılkapanırım ben
01 Yorumla
Soran+1 yılherkesin kendi kararı tabi ki
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!