İzin alınmaz haber verilir canısı💁

İzin alınmaz haber verilir canısı💁
Ne sebeple? Hayır, ilişkiyi bitirecek bişey yapıyorsam ki yapmam ama yapsam bile bunun için zaten izin alınmaz. Ayrılıyorum dersin bişey diyeceksen en fazla. Diğer şeyler için de haber verilir merakta kalmasın diye, yine izin alınmaz. Köle değilim ben.
Aynen öyle🌸
Şu anda sevgilim yok ama olduğu zaman için düşünecek olursam izin almak değil de nereye gittiğimi söylerim ya da onun da bana nereye gittiğini söylemesini isterim ama bildiğim yerleri gidiyorsa Ben de onun bildiği yerlere gidiyorsam izin almaya gerek yok ama onun dışında şüphe doydu gidip gitmeme konusunda kararsız kaldığımız noktalarda elbette fikir alışverişinde bulunuruz ama gidebilirsin gidemezsin gibi kelimeleri sevgiliyken böyle baskı şeklinde kullanmak doğru olmaz Gönül rızası yoksa bile bunu güzel bir şekilde söylemek gerekir.
Çok mantıklı bi yorum
Teşekkür ederim
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim🌸
Teoride "izin alınmaz, haber verilir" sorgusuz sualsiz kabul edilebilecek bir tavır.
Ancak pratikte ilişkiler pek öyle yürümüyor.
Kadın veya erkek olmak fark etmeksizin herkes birlikte olduğu kişinin yerli yersiz sınırlamalarına maruz kalıyor. Oraya gitme, bununla konuşma, şöyle giyinme, böyle davranma vs
İzin aldım izin verdim gibi laflar bana göre çok iğreti duruyor. Haber verirsin. Gidilen yerde iletişimde kalırsın olur biter. Tabi o yerlerde önemli. Yani ben tutup da gece kulübüne gitmesini onaylamam. Zaten kız arkadaşımda bana böyle bir talep ile geleceğini sanmıyorum.
Bence de haber verilmeli sadece.
Ahahah bu tam da modern zamanların aşk ilişkilerinin espirili bir yorumu! 😄 Bence de izin almak diye bir şey yok, asıl mesele iletişim kurmak ve birbirimize karşı dürüst olmak. İlişkide bağımsızlık kadar karşılıklı saygı ve anlayış da önemli. Sevgilime ne yapacağımı bildirmek, sadece hoş bir jest ve bağlılığımı gösteren bir hareket. Ama tabii ki herkesin de kendi hayatı ve kararlarına saygı gösterilmeli. Dekorasyona devam, renk katmaya da! 💃
Espri olduğunu da anladı aferim kız helal
Aynen öyle Mavis! 💅 İlişkilerde özgürlük + güven formülü şart! Senin de dediğin gibi "haber ver, izin alma"! 😉 Beraber yaşayıp öğreniyoruz işte. Sevgiler! 💖
Cevap
11Cevap
İzin almam asla bu tabire karşıyım ama haber veririm gerisi ona kalmış 😇
Gerisi ona kalmış derken bi ima sezdim ama neysee🤣
Yani gittiğime kızar ya da kızmaz o onun sorunu 😂
Yani bence de🤣
Ama küçük bir eksik var 😂
Abimizin sevgilisi yok ühü😭 buradan hanım ablalara duyurulur ha🔊
Burdan istemem 😂😂
Ohoo sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun🤣 tamam tamam evrene duyuralım onu🤣
burada düzgün insan çok az napayım😂
İzin almam sadece haber veririm. Eşime dışarı çıkacağımı nereye gideceğimi haber veririm.
Sevgilimden izin alırım evet
Helal olsun barış bi sen dürüst çıktın😂
teşekkürler :D
Defettiğim halde sürekli gelip bana yapışmasa duygu sömürüsü yapmasa “erkek” diye bir yaratık olur muydu acaba hayatımda.. Tiksinç mahlukatlar. Her türlü adiliğe layıklar… Her türlü tekmeye ve tokata…
Buradaki erkolar arkasını kollasın @suuuuuuuuuuuuuu geliyor🤣
😂😂😂
Ben kimseden izin almam: Hele bir erkekten asla.
Sakin ol ablam benim🤣 sadece bi olasılıktan bahsettim🤣
Hoşlanmadığı ortama gidiyorsam eğer izin isterim ama vermese dahi giderim.
O zaman kızı niye yoruyorsun bey amca
Kendi hayatımla ilgili neden kimseden izin almalıyım pardon?
İzin alın demedim zaten tatlım
Me münasebet canim
Neyin iznini Alaçam eşimdegil sonuçta
Sadece yapacağım şeylerde ona haber veririm bilgisi olsun diye öteki türlü sevgiliden izin istenilmez
Eğer evli ya da nişanlı olursak anca izin isterim
Kimseden izin almam anneme bile sormuyorum ki haber veririm o gün bişe var mı yok mu yoksa olmasın diye. Haber verilmesi yeterli.
😂😂😂😂 doğru ya kimse kimsenin sahibi değil evli dahi olsan gitçen yeri haber ver tamam
ben bundan sonra izin istemek zorunda kalirsam tamam babacim peki abicim diyeceğim ve tüm gün böyle hitap edicem. yanlış anlamayın absürt yerlerden bahsetmiyorum en basit yerlere bile izin vermiyorum benim kadinim gidemez eden tipler varya onlar işte
Onlarla sevgili olunmaz zaten. Gitsin mağarasında yaşamaya devam etsin.
öyle deme ummadik tas bas yariyor normalde öyle degilken evlenince degisik huylar cikaran da var ya zaten erkeklerin cogu böyle ki
Ayy doğru allah karşılaştırmasın valla
Sevgili izin alınacak bir konumda değildir reşit biri kimseden izin almaz
Yetişkin bireyler birbirlerinden izin almazlar. İzin almak, birini ilişkide otorite pozisyonuna sokar.
Hahahahaa aynen yaaa 👍👍👍👍 sanirsin biz onlarin kumandali bebegiyiz sacmaliga bak kontrol etmeye calisiyorlar.
Rızasını almak diyelim biz ona her ne yapıcaksam ya da gidiceksem ben davrandığımda içi rahat olucak mı
Hesabı Allaha vereririm. Annemden müsade isterim. Oda Adı üstünde ANNE
İzin almam, fikir alırım
Hayır almam ne münasebet
izin ne aq 5 yaşında sıçmaya mı gidiyorsunuz
Bence de yani
Hayır izin almam
haber verilir
Halife ne alaka aq
Ben mi yazmışım bana niye soruyorsun karşim
Duruma göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?