İzin almak biraz eskide kaldı açıkcası. Zaten ben sevgilimin kiminle olmamı istemediğini, nerede bulunup bulunmamı istemediğini biliyorum. Bunun için de gidip benim için çok fazla önemli değilse ve yapmasam hiçbir şey kaybetmeyeceksem bahsettiğim kıstasta olayların içine girmem. Bu sebeple de izin almak değil haber vermem gerekir. Onun da izin almasını istemem hatta.
İzin almamı gerektiren bir boyuttaysa eğer söz eder, konusunu açar, fikrini alırım. Mesela benim yaşıma yakın bir erkeğe özel ders veriyorsam veya vereceksem fikrini alır düşüncesini öğrenirim. O da alabilir doğal bir şey bu. Kızlar Bir Adım Öne
Haber vermem yeterli. İzin almak çok saçma. Ben kendini yetiştirmiş ve ne yapacağını bilen bir insanım. Yapacaklarim için kimseden izin almama gerek yok
Mışıl mışıl uyuyor şimdi minnoş aman uyandırmayalım sarışını. 🤣🤣🤣 İzin alacağım bakalım verecek mi uyanınca sabah? 😃 Sevgiliden izinsiz ne yapılabilir ki peh peh. 😃
Bu incelikleri bilmek istediğimi sanmıyorum ablasının kardeşi😅 ne olur ne olmaz bi ürktüm 😅 konuştuğumuz gibi bayramın 2. günü muhabbetin dibine vururuz. Sağlıcakla kal. 👋
İzin almak değil de haber vermek doğrusudur. Aklı yerinde olan her birey ne yapıp ne yapmaması gerektiğini bilir zaten. Karşı tarafında insan olduğu unutlmamalı. Yorulmamalı insan ilişki yaşarken.
Hayır almam. Bu seviyeye gelinmesi için işin ciddileşmesi gerekir. Ki, o zaman bile izin almak değil de bilgisi olsun diye haber vermek gerekir. Sonuçta kimse kimsenin mali değil.
İzin almam ama nerede ve kimlerle olacağımı mutlaka söylerim. Birbirinden habersiz olmak ilişkiye dahil değil. Bu tür bilgileri paylaşmak lazım birbiriyle.
Sevgiliye/eşine sormanın hanımcılık olduğunu düşünmüyorum ben şuraya gidiyorum haberin olsun demek veya gidebilir miyim demek gidicem bak söylüyorum sana değer verdiğim için haber veriyorum ki aklında soru işareti kalmasın demektir bence. Ve yapılması gereken doğru davranışın bu olduğunu düşünüyorum
Her türlü haber veririm o yüzden izin almama gerek kalmaz. Ondan da ne eksik ne fazla aynısını beklerim. Benim için haber veren sevgili/eş pamuklara sarılır. 💫😇
Tabi ki de izin alınmalı. Bunun bir de geri dönüşü var şimdi 😂 sen şimdi izin almazsın o da yarın bir yere giderken haber etmeyi unutur ya da şarjı biter filan 😂😂