Sınıftaki kız ne ayak?

Üniversiteye geldik iyi hoş sınıfta bir kız var böyle şirin görünmeye çalışan falan herneyse bir arkalarında ben oturuyordum sürekli benle konuşmaya falan çalışırdı ben kestirip atardım ama sonraları bende konuşmaya başladım samimi olduk sanırım bundan hoşlandım ikinci dönem başlarında ama bu konuşmamaya başladı başka çocuklarla samimi olmuş sınıftan iyi olsun ben ne yaptımda bana kaldırımda yürürken bile selam vermez oldu anlamadım yani yokmuşum gibi davranmalar falan bende sordum dedim bu adamlarla konuşursan konuşta bu tavırlar niye yine mala yatıyor ne tavrı vs.. bende bir gece şu çocuklarla kısa zamanda bu samimiyetin beni şaşırttı ve sinir oldum yazdım başka bişey hissedersen de anlatabilirsin senin yerin ayrı vs.. yazdı oda gibi arkadaş gibisnden yazıor işte ya ben anlamıyorum kızların aklı nasıl çalışıyor hiçbişey yapmadan tavır koydu en sonunda bende senin sınıftaki kimseden bir farkın yok artık dedim oda bende seni severdim ama bundan sonra yok gibi bişeler diyor ama yeni arkadaşıyla çok mutlu sevgili olmuştur sanırım şu an çocuğun tipe bakıyom haraketlere bakıyorum kendime bakıyorum sonra diyorum ki kendine bunu layık gören kızı kendimemi layık gördüm yani dediğim şu arkadaşlar bu kız neden böyle değişmiş olabilir anlamadım ve bişey yokmuş gibi davranması felan ben kötü bir insan değilim ben yolda görünce selam verilmeyecek ne yaptım diyorum bulamıyorum görüşlerinizi alabilirmiyim?
Sınıftaki kız ne ayak?