Sınıftaki gıcık kız?

Okula bu yıl geldim. Geldiğimden beri bir tane kız bana acayip gıcık davranıyor. Halbuki ben ona hiçbir şey yapmadım. Birkaç kişi bana teklif etti, hem de bu kızın yanında oturan çocuk da benden hoşlanıyormuş. Geçen seneden bunun kavgalı olduğu bir kızla konuştum kendinden üstün gördüklerini kışkırtmaya çalışır dedi. Okulun da bir tane popüler grubu var, benim umrumda değil açıkçası, ama gelip benimle tanıştılar iltifat ettiler o kız da bunları gördü. Çok sürekli çok zayıfsın, pantolonunu daraltıyor musun bilmem ne diye soru soruyor. Bugün de masada naneli şekerim vardı, sıra arkadaşıma bir tane alıyorum bundan dedi. O da benim değil dedi. Ben de benim dedim. Bıraktı hemen masaya sert bir şekilde. Suratıma baktı. Ters ters baktım böyle gözünün içine. Saniyelerce bakıştık sonra gitti. Herkesi yanına çekmeye çalışıyor, beni yalnız bırakmak için. Dayanamayacak hale geliyorum çekip dövücem ama okuldan atılırım. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de kızın babası kansermiş, ölmek üzereymiş, ama takmıyorum falan diyormuş bazılarına. Bir şey de demek istemiyorum
Sınıftaki gıcık kız?