Sınıfta yanına oturduğum kız?

Geçen yaz okuluydu daha önce hiç görmediğim bir kız g. Matematik 1 dersinde 5kişilik sırada tam yanımda oturuyor sınıf full değil ama boş da değil ama önden 2. Sıra olduğu için dolu
Kızın altında sanki elle yırtılmışta fazla yırtmış gibi yırtmaçlı siyah etek ve siyah inçe çorap var ders sırasında masa altındaki çantanın ucu bacak bacak üstüne atması falan kapatıyor ama diyorum içimden bu kızı görücem ben diye ve ne oluyor tahmin edin kalkacakken çantayla mı kapasam elle mi diye karıştırırken yırtmaç yana düşüyor sıralarda oturmalı yerler hariç boşluk böyle kalçada ta bu çorabın bittiği lastik kısma kadar gözüküyor benim eleman bir kalktı abi pes eder mi devlet yurdundayım ama bunun için merkeze dahi giderim dedim. Böyle birşey giyince kızlar oturmadan gitmek istemez değil mi? Ama bu kız tam ayaktaydı kapının orada önce elimle yokladım ta eteği avcumda bıuruşturana kadar sıktım benimki önümdeki adama değiyordu neredeyse ama onu dahi umursamadım araba biraz boşalınca arkasına geçtim abi arada dönüp bakıyor saçını savuruyor benden tarafa mis gibi şampuan kokuyor benim artık elim ayağım boşalıyor titremekten merkeze kadar yaslıyarak gidiyoruz merkezde bir kıvrak hareketle başka yöne dönüp gidiyor. Haliyle. Sizce kızlar bu hareketleri hangi psikoloji ile yapıyor ve evine takip ettirmemesi ailesinin yanında kaldığını mı gösterir?
Sınıfta yanına oturduğum kız?