İkisi de çok güzel. Ama birini seçecek olursam kahvaltı hazırlarken arkamdan bana sarılması derim. 😍

Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Yatakta kahvalti mi olur ya
gelip arkadan sarılması daha güzel bence sevgilimle kurduğumuz ve gerçekleştirmeyi çok ama çok istediğimiz hayallerden birisi de bu işte ya
Nimet yatağa mı getirilirmiş 😜😂 bana hiç romantik gelmez ya kahvaltı hazırlayıp getirmesi, ben hazırlarım sonrada sarılırım ona 💖
Yatağa dökülürse gece korkuturlar :D
Cevap
24Cevap
zaten gelir sarılıyor yatağa kahvaltı gibi bir fantezim yok ama en ıyısı yardımlaşmak beraber hazırlamak.
bana hepsi uyar.. yeterki televizyon karşısında koltuğun belli bir bölümünü çökertecek derecede öküz gibi oturmasın..
Hahaha
Nasıl hayaller bunlar :) olsun hayal güzeldir avsf:) birde kroya denk gelmeden. Fatma kalk cayi koy gibisinden:))
ohhhhh her ikiside mükemmel ama ben kahvaltı hazırlarken arkamdan sarınılması daha cok hosuma gidiyor neden bilmem...
Ben daima eşitlikten yanayım.. İkimiz birlikte hazırlayalım.. Kimse kimseye hizmetçi olmasın..
Haftasonu her gün ilk senaryo yaşanıyor ikincide yatağa ne getirebilirsin ki kim doyar onunla 😊
Sadece kokusu yeter bana, karşımda dursa bile olur.
1. yi her gün yaparım
2. yide karı hamile kalıncaa
Yatakda yenmez carpılırız ben hazırlarken sarılsın 😍😂
Yatakta yemek mi yenir ya ekmek kırıntıları dökülür sonra sabaha kadar korkuturlar :)
Bir erkek olaraktan ben ilkini yapmayı tercih ederdim.
Yatağıma getirmesin uyanır uyanmaz yüzümü yıkamadan kahvaltı yapamam
1. yi her yapışımda dur hayatım çay taştı yok patates yandı Offf off
Arkadan değdirerek sarılıp boyundan öpülmek hepinizi bitirir. o hızla bulaşıkları bile yıkarsınız 😬
Arkamdan gelip sarilmasi;)
Birincisi daha güzel bence
Hiçbiri, beraber hazırlamak
Tabikide arkadan sarılma 😍😂
İlk seçenek çok daha güzel 😍
Arkamdan sarılması daha hojj olurdu
Iyy mıç mıç. Insan gibi kalkıp masamızda yesek?
Eşimin arkadan sarılması.
Yaa sarılması tabiki😇
Yatakta kahvaltı yapmak cok sacma ya :D
Mümkünse içerden kaaaalk kahvaltı hazır
gzlllllllllllllllllllllll
Hazırlayıp getirmesi 😄😄
Fazla vıcıkımsı. Kahvaltı yapmayalım
İkinci resimdeki nutellanın amacı ney?
Sarılmak °•°
ikisi de güzel
her ikisi de olur :D
arkadan sarilmasi
arkamdan sarılması
Sarilayim
Yeme faslı.
Ayaklarımı yıkaması
Cok romantik 😂
Sen yıkarmısın :D
Yorum yapmak istemiyorum buyuk konusursam kesin basima gelir 😂 gorusum olumsuz yonde 😄
Sarilmasi tabikii
Arkadan sarilmasi
ilk seçenek
Erkek için iyi değil
Ah o hayaller ah
1. si çok iyi ya
Bunlar baba ters
sarılması.. :D
hepsi hayallll
İkisi de güzel
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar