Evliyim ve bu sitede başka biriyle sohbet muhabbet ediyorum. Aşk amaçli degil. Sadece sorularima guzel cevaplar verdi ve ordan konusuyoruz. Amaç can sıkintisi. Sizce bu hos olmayan bir sey mi? Evli bir kadinin bir erkekle dostane havadan sudan konusmasi?
Cevabın nedir?
KS Hakkında konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence bana göre evli erkek ya da bayan ayırt etmiyorum evli birinin karşı cinsiyle iş ortamında meraba meraba selam verebilir ama bunu telefona tasıcak kadar samimi olması samimi derken canımlı anlamayın ilerletmek babında yani ben bunu hoş görmüyorum nie cünkü insanların kalbi söz dinlemiyor ve kime ne zaman koncagı belli olmaz evliyken aşk bitiyor bittigi için başkasıyla konuşmak size degişik gelip kalbinizde filizler actırabilir belli olmaz bu işler kalp sonucta oyüzden bu tarz bişe yasanmaması için ben böyle birşey istemem
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazıları cıvıtmasa tamam da. Evliyim dediğim halde abuk subuk mesaj atanlar vardı mesaj kutumu kapattım bende.
20 Yorumla
Evli değilim belirteyim nacizane fikrimi sunuyorum , 2 yıllık arkadaşına 2 yıldan sonra tutulur mu insan , yaşadıkları paylaştıkları dertleştikleri dahi etkiliyor insanı ateş barut mevzusu , bana pek hoş gelmiyor ya , samimi de olabilirsin gerçi burda kime neden yalan söyleyesin ama eminim eşinin hoşuna gitmez aynı şekilde sende istemezsin diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılDostca gayet normal
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim.
Soran+1 yıl:) :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
65Cevap
KS Hakkında konusunda 331 cevap paylaştı. Burada suclu olan esin senle ilgilenmesi gereken sorularina cevap vermesi gereken o
Ben ya da burada olan kisiler deyil onun aciklarini baskalariyla kapatiyorsan o dusunsun ama sende dikkat et umarim ileri gitmezsinis cunki burada olan erkeklerin cogunun amaci ayni10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusal bosluga ilgisizlige dusen her kadin yapar bunu sahsen bende konusyorum bazen cinsel iceriklide oldugu oldu. hic bir erkek istemez bunu ama bilmiyorlar ki kadinlar ilgi duskunu bis birakmaya gelmez saflar zannediyorlar ki hic bir zaman onun esi sevgilisi yapmaz kim olursa olsun. Bazi kadin ilgisizlikte boslukta yapar bunu. yani tabi hepsi degil..
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlistigi icindir paylasimi fazla olmustur aile olunuyor bir yerden sonra ama cok soguduysa iyice koptuysa zaten geri donmez
Cevap sahibi+1 yılSence oyle bir aile olamaz mi bak bakiyim etrafina bunu yasayan tam anlamiyla kac kisi var. bende soyle birsey olusuyor benim gibi cok kadin var eminim buna. mesela ilgi vs goremedigimde birseyimi begenmediginde beni degersizlestrdgini hissettigimde yalanda olsa bir erkegin bana olan ilgisi cinsel amacla bile olsa benimle konusmasi hosuma gidiyor ve genelde cinsellik ariyor erkekler oysa ki ben cinsellik adi altinda ilgi ariyorum ne acinasi bir durum dime☺
- +1 yıl
Ben de onu diyorum gerçek aile olmaz ev arkadaşına dönüşür
Acınılası değil çok doğal çünkü begenilmeyen şeyleri söylemenin de yöntemi vardır
doğru yöntemle söylersen değiştirir zaten ve sen bunun farkindaysan demekki iletisime açık ve iyi gözlemcisin
O yuzden Çevrende arkadaşlık kurabileceğin erkekler de vardır bence
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama kurmuyorum kimseyle
Cevap sahibi+1 yılNiye sorguladin bukadar boyle birseymi yasyrsun
KS Hakkında konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben evli olduğunu öğrendiğim kişilerle alakamı keserim. Ne internetten, ne telefondan muhabbet etmem. Kendimi o adamın yerine koyarım, ar ederim, utanırım. Kadın kocasından, koca karısından gizli şeyler yaptığı sürece o evlilik daima sallantıda gider ve bir gün mutlaka çöker. O yuvayı daim etmek sizin elinizde.
10 Yorumlakesinlikle yanlış burda konuştuğun erkeğe harcadığın vaktini git eşine harca evlilik illa cinsellik değildir havadan sudan sohbetlerini eşinlede yapabilirsin! ki eşinin başka kadınlarla sohbet etmesi nasıl hoşuna gitmiyorsa sende bunu yapmamalısın !!!
00 Yorumla
+1 yılKocan yapsa hoşuna gider mi gitmez mi önce bunu kendine cevapla sonra sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma
10 Yorumla
+1 yılbence sen kendini bildiğin sürece sorun olmaz.. karşıdakinin tavırlarına göre arada seviyeyi korumayı bil yeterli :)
14 Yorumla- +1 yıl
@JoeeBlack bunu söylüyorsam evleneceğim kadına da güveniyorum demektir, onunla ilgili kafanda şüphe oluyorsa şayet yanlış eş seçmişsin demektir.. tabi ki sohbet de edecek muhabbette bunda kötü birşey yok zaten yukarıda da belirttim aradaki seviyeyi korumayı bilmesi yeterli.. sen erkeğin gözünden düşünüyorsun ben kadının.. sen kendine güvenmiyorsun ben eşime güvenirim ama..
- +1 yıl
Az önce kadının biri eşiyle arasi iyi değilmiş milletten fikir alıyor adamin biri demiş boşver onu gel bana seni memnun ederim. Değerini bilmiyorsa aldat falan. Peki bu durumun o kadınla ilgisi var mı? Madem yoksa şerefsizin biri neden senin karını rahatsiz etsin? ya da hic demese bile içinde birşeyler beslese? Neden senin karına karşı içinde birşeyler beslemesine yol açılsin. Birilerine güveniyor olabiliriz ama mevcud dünya şartlari buna müsait değil. İnsanda bu hayvani nefis olduğu sürece önüne engeller koymamiz gerek. Sen kuzuna güvenip kurtların arasına yollamakla kuzuna iyi yapmış olmazsin.
- +1 yıl
@JoeeBlack evet katılıyorum ama burda olay zaten kadında bitiyor, erkekler %80 belki daha fazla dediğin hislerle yazıyor kadınlara o yüzden nerde bitirmesi gerektiğini bilmeli ki bu da zaten ona olan güvenini güçlendirir.. kalbinde kötülük olan bir insan kadın ya da erkek hiç fark etmez, eninde sonunda yakayı ele verir.. zaten güçlü bir ilişkiniz güven duygunuz varsa birbirinize karşı, yazılan çizileni de büyük bir içtenlikle seninle de paylaşır :) yani özetle insanın kendini bilmesi çok ama çok önemli kardeşim :)
+1 yılKocan geceleri kalkıp bu siteden baska biriyle sırf konusmalara sorulara güzel cevap veriyor diye konuşsa ne düşünürsün? düşünmeyi bırak yapacağın ilk şey valizini toplayıp annenin yanına gitmek olur şu türk zihniyetini anlamıyorum abi
00 YorumlaSadece konusuyorsaniz sorun degil. evliyken kimseyle konusulmucak diye bir kural yok sadece baska isler tehlikeli.
10 Yorumla
+1 yılDostane diye baslar postane diye biter abla hos degil
42 Yorumla
Soran+1 yılYoo dedim ya ask meskle alakasi yok. Sadece muhabbet havadan sudan.
+1 yılValla bunu sorun etmiyorsan cevaplanacak bir şey yok..
Yanına kocanı oturttur ondan sonra yazış..
Kocanın tepkisine göre karar verirsin..
İyi mi kötü mü diye?
#Vesselam10 YorumlaHayatın her alanında evde işte sokakta evli bile olsan karşı cinsinle sohbet edeceksin mecbursun buna kendini toplumdan soyutlayacak halin yok. Ama duygusal bir şey olmadığından emin olmak zorundasın.
06 Yorumla- +1 yıl
Sus lan siteden bulmuş mecbur mu
- +1 yıl
Kes anırma kalbi kaşar
- +1 yıl
yazdığımda kötü bir şey yok duygusal bir yakınlaşma olmadığı sürece karşı cinsi ile konuşur insan. Bu olağandır insan sosyal bir varlık çünkü. Belirtmiş kitaplardan konuştuğunu benim bakış açıma göre bunda kötü bir şey yok. Ancak duygusal yakınlaşma olursa bana göre de yanlıştır. İnsanların fikirleri aynı olacak diye bir şey yok. İnsan yerine koyup açıklama yapıyorum sana, daha fazla muhatap olmayalım lütfen.
azıcık empati kur, kocan böyle bir şey yapsa hoşuna gider mi?
50 Yorumla- KS Hakkında konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen kocanın başka bir kadınla bu şekilde konuşmasına razı olur muydun?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evliyim sen yanlış yapıyosun bende sohbeti severim ama bayanlarla burda sohbetde ederim ama bir erkwkle asla eşin yapsa hoşuna gider mi cinsellik konuşmasan bile sonuçda bir erkek ben erkek takipcileri kabul bile etmiyorum tabi senin tercihin
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 430 cevap paylaştı. Bencede hic dogru bisey degil :D. Ne demek baskasyla konusmak ben olsam bende istemem esimin baskasyla konusmasnı. Bence konusmamalsn :D
00 Yorumla
+1 yılşahsen kocanın yerine koysam kendimi karım böyle birşey yapsa solugu mahkemde alırım heme sosyal medyadan konuşuyorsun hani tanıdıgın biri olur anlayış ve musamma gösterilir ama bu karaktersizlige girer..
00 Yorumla
+1 yılYanlış Allah Allah ya sizde bir acayipsiniz hee ulan kocaniz yapsa adamı çükünden sallandirirsiniz kuran carpsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet hoş olmayan bir şey evli birisin ve ne dostanesi Allah aşkına görmediğin kişiye nasıl güveniyorsunuz güvenemezsiniz. Eşinin haberi var mı mesela? yoktur muhtemelen değil mi çünkü istemez.
10 Yorumla
+1 yılburanın sohbetlerinin başı iyi olsa sonu iyiye gitmez eşinin haberi olsa iyi olur
10 Yorumla
+1 yılSonucta gidipte önüne yatmiyorsun can sıkıntısı soru cevap bence bunda bir sikinti yok
20 YorumlaHoş olmayan birşey değil, eğer sadece konuşuluyorsa
10 Yorumla
+1 yılYanlışşşşşşşşşşş o konuştuğun ne kadar dostane cevaplar versede aklından cinselliğin geçtiğini sende bende iyi biliyoruz
zamanla iş cinselliğe dökülür etki eder sana
sende kocandan izinsiz konuşmaya başlarsın
tecrübeyle sabittir.00 Yorumlayani ne olursa olsun hiç hoş bir şey değil bence :)
00 Yorumla
+1 yılSen dosthane edersin de karşındaki Nasıl anlar o önemli ve sonuçta eşin bunu görünce sana kızar mı? Normal mi karşılar? Bir düşün derim
01 Yorumla- KS Hakkında konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin de buradan güzel alımlı bir kadınla havadan sudan sohbet etse?
00 Yorumla
+1 yılHoş olmayan bir şey tabi. Bu nedenle ayrılan tanıdığım birisi var. Bu soruları senin eşinle paylaşman gerekir, buradaki elalemin erkekleriyle değil.
10 Yorumla
+1 yılpekii kocan sıkılsa telefondan olsun ya da netten kızlarla msjlaşsa dostane ne kadar hoş olur sence ilk boşluğunda o dostane dediğin kişinin kollarında olursun sen bile bunun farkına varmazsın benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılBenim eşim böyle bir şey yapsa yollar ayılır o an
Gitsin nettekilerle takılsın o kadar istiyorsa10 Yorumla
+1 yılyanlış çok yanlış bırsey bu senın eşin bır sıtede sadece sohbet amclıda olsa bır bayanla ozelde konusmasını ıster mısın?
00 Yorumla
+1 yılSenin kocan olsam seni öldürürüm başka bir erkekle konuşmak için bu kadar basit şeylere sığınmayım sıkışmış iyi mk o zaman bizde sıkılınca aldatılım nolacak ki
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yıleşinlede ilk zamanlar dosca arkadaşca konuşuyordun dimi _?
o adamın bir sürü arkadaşı varken neden seninle konuşmaya ihtiyaç duysun bir yerde bir kıvılcım mutlaka olur bu doanın kanunudur :)))))))00 Yorumla - KS Hakkında konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende bi b. klar yiyorum ama masumca anlatsam da masum olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ileri gidilmiyorsa sorun yok vicdan da rahatsa sorun değil
02 Yorumla
Soran+1 yılVicdanim rahat. Kisiligimde ihanet ya da sadakatsizlik yok. Sadece arara sohbet ediyoruz. Kitaplardan felan
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun hiç degil
KS Hakkında konusunda 12,8b cevap paylaştı. hiç bir erkek sen evlisin ben senınle konuşmam demez ama bu gercegı görmek ıstemezler , sözde cok yanlış bır davranıstır
00 Yorumla
+1 yılkarşısındaki onu nasıl gördüğü önemli..
bizlik bir durum yok..00 Yorumla
+1 yılNe gibi sorular sorup da ondan tatmin olduğun cevaplar alıyorsun merak ettim doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana bir şey söyleyim bende burdan evli bir bayan ile sadece normal muhabbet ediyorduk sonra cep numarasini verdi ben bir salaklik yapıp aradım ve başıma gelmeyen kalmadı benden sana tavsiye dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılEşin aynisıni yapsa hoşuna gider mi? Herhalde Eşinin haberi yok. Allah sizin gibi kadın ver erkekleri bildiği gibi yapsın. Evli kadınsın başka erkekle ne işin var
00 Yorumla
+1 yıltabiki yanlış ben erkek olduğum halde evli olsam böyle yerlere gelmem karım izin verse bile girmm
10 Yorumlavalla eşim öyle yaptıgını duysam z*çarım dişlerinin olduğu bölgeye...
00 Yorumla
+1 yılbende sitede çok takılıyorum ama daha sohbet arkadaşı bulamadım ki düşününce kocan yapsa sen kıyameti koparırdın sanırım.
00 Yorumlaileriye taşımadığın sürece konuşursun ama etik değil yinede :)
00 Yorumlabiliyorsunda neden soruyorsun. eşinin bundan haberi olsa eminim sana farklı davranır...
00 Yorumla
+1 yılhavalar sular hava kararınca ne oluyor :D :D ya da sular ısınınca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonusabilir de karsindaki genelde senin kadar iyi dusunceli olmuyor ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoş değil aslına bakarsan ama aynı şeyi bende yapıyorum ve gidişatı cinsel arkadaşlığa doğru gidicek gibi gözüküyor.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kücükbir yapabilir, mantık evliliğindeyiz ki onun açısından maddiat ağırlıklı biraz daha.
Ben zaten gerekeni söyledim, siz kendi ilişkilerinize yönelin insanlara laf yetiştirmek yerine lütfen.
Cevap sahibi+1 yıl@kücükbir Sorunuza cevap verdim hepsi bu kadar.
Cevap sahibi+1 yıl@kücükbir iyi geceler.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılileri gitmeyeceğine garanti verebilir misin? dürüst ol
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumlar hic hos olmadi. Ama garanti verebilirim. Normal hayatta nasil insanlarla sohbet ediyorsam burada da ayni aslinda. Bence fark yok ama sormak istedim
Cevap sahibi+1 yılsadakat önemli benim için o yüzden bana yapılmasını istemediğim bir şeyi ben asla yapmam..!
Aminiz kalksa yapacak birşey yok düşmandan daha tehlikeli olursunuz
00 Yorumlacehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir...
00 YorumlaBende evliyim ama farklı şeyler aradığımız için bu sitelerde yüz yanissam soyle
00 Yorumlabence sorun yok ben de hanımlarla konuşuyorum evliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenimde o şekilde burada görüştüğüm bir kaç arkadaş var gayet verimli görüşmelerimiz oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşındakinin de dostane düşündüğünden eminsen güezl
00 Yorumla
+1 yılErkekten kadına arkadaş olmaz.
30 YorumlaCanım sıkıldı konuşmak isteyen varmıi
00 Yorumla
+1 yılolmaması daha iyi olur..
10 Yorumla
+1 yılevliysen evli erkek bul kendine... ;)
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılnormal degil, evliysen uzak durcaksin
00 Yorumla hoş değil yazık kocana
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri