Evli biriyle konuşmak?

Ne kadar yargılanacagımı bilerek ve kendim kendimi yargılayarak soruyorum bu soruyu herkes istedigini diyebilir. Bu aralar cok yalnız ve zor zamanlardan geciyordum ve internetten evli bir adamla tanıstım basından beri bana evli oldugunu söyledi konusmamız daha cok baska seyler uzerine baslamıstı ama tabii gunlul seyler de konusur olduk, ben düsünmeden bir kere konusur bırakırım demistim ancak kopamadım. Normal dusunemedigim bir donemdeyim ve farkındayım, kendisi gorusmek istiyor ama ben bir turlu cesaret edemiyorum cok istesem de.. esiyle yasasıgı problemlerden biraz bahsetti daha önce de esini aldatmıs sen kötü hissetme kendini diyor sen olmasan baskası olacak diyor. Asık degilim ben de daha cok tensel bir cekim o yuzden ara ara frenledim kendimi konusmadıgımız oldu ama dondum tekrar ona. Bu olacak bir is degil asla guzellenecek bir sey de degil ama cok anlatabilecegim bir cekim degil de degil. Bu adamdan uzak durmam icin napmam gerekir kızlar daha önce basına böyle bir sey gelen oldu mu? Ya da icimde kalmasın diye görüssem mi diyorum ama arkası da gelebilir kafam cok karısık

Evli biriyle konuşmak?