Konu sevgilim ve ben acil yardım edin?

Meraba arkadaşlar benim 6aylık bir ilişkim var. Neyse başlarda herşey normaldi ya da bana normal geliyordu. Ama artık öyle değil. Sevgilim 22 ben 20 yaşındayım beni sürekli eleştiriyor. Kıyafetlerimi beğenmiyor. Onu geçtim bugün benim ayaklarımın çarpıklığını taklit etti. bir de gülüyo (Doğuştan bir ayağım içe doğru ama abartı değil) sonra da diyo ki ben seni böyle kabul ettim. Yine gülerek söylüyo. Sanki bir engelim varmış gibi gerçi olabilirdi de sonuçta hepimizi Allah yarattı. Bu arada sevgilim çok yakışıklı bende dişlek seda sayan lerzan mutlu gibi bir şeyim. Neyse sevgilimle para konuları ayrı bir muamma ben öğrenciyim onun 3000 lira maaşı var cimriliği yapan o. bir de diyo ki çok masrafım var para yetmiyo. Biz de zaten hesap yarı yarıya ödenir. Ben sırf onun yanında aşağı kalmayayım diye kredi çektim 100 lira ona hesap ödettirmemek için sonuçta mecbur değil bana para yedirmeye. Benimle buluşunca sürekli giderlerinden bahsediyo. o daha saçma bir durum. Ayrılsam mı bilemiyorum bugün de küfretti zaten bana. Sürekli nasıl davranacağımı söylüyo. Gülme bağırms vs. Gerçi bunları çok yapmıyorum ama neyse. Ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım artık eskisi gibi hissedemiyorum çok kırıldım. Mesela ben evde annem babam abime rağmen onunla konuşuyorum onun ailesi biliyo sevgili olduğumuzu konuşmuyo anneme ayıp olur diyo 5 dk bile ayırmıyo bana. Napıcam ben ondan daha yakışıklı bir sevgilim olmıcak ama her şey tip değil ki. Lütfen bir fikir verin bana.
Güncellemeler
+1 yıl
bir de bana şal almış 5 liralık bakın yemin ediyorum para da pul da gözüm yok yoksa hiç hesap ödemezdim ama ben arkadaşımdan borç aldım sırf ona hediye almak için 110 tlye saat aldım bir doğum gününde de kazak çerçeve ve atkı aldım o bana bunu layık görüyo. Hediyenin fiyatı önemli değil diye düşünen bir insanım ama 5 liralık bir şeyi vermek de ne kadar doğru bilemiyorum. Sanki almış olmak için almış. Şiir falan yazsa daha değerli olurdu. Mecburiyetten almış gibi olmazdı en azından.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sevgilim çoğu kavgamızda ağlıyo gitme bir yere ölürüm ben nefes alamıyorum falan diyo bir insan hem böyle diyip hem böyle nasıl davranabilir ki?
Konu sevgilim ve ben acil yardım edin?
Cevapla