Sevgilim ve ben, yardım edin?

Sevgilimle 3 seneye yakın bir zaman geçti birbirimizi çok istiyoruz. Bana her dokunuşunda derim karincalaniyor dudaklarım hassaslasiyor. Ve onu herşeyden çok seviyorum. 3 sene boyunca hep kavga ettik sürekli ayrıldık barıştık çocuk gibi. O askere gitti askerden yeni geldi. Ve hep kavgalarimizin sebebi güven. Bana güvenmiyorsun diyor. Ben kız değilim ama o bunlari bir erkek. Ben 1 kez biriyle yasadim tecvz demek istemiyorum ama ona yakın birşeydi sevgilim tarafından. Şimdiyse ilişkiden soğudum ama erkek arkadaşım istiyor. Bana güven diyor seni bırakmicam diyor. İnsan sadece inat etse 3 yıl sürer mi? Ve bana senin içine girmek istemiyorum ona yakın şeyler yapalım istiyorum dedi. Kendime dokundurtmuyorum opturmuyorum diye kızıyor. Bugün arabasıyla beni aldı deniz kenarında bir yere götürdü. Çok güzeldi herşey. Sohb et ettik bana dakikalarca sarılıp kokumu içine çekti sonra da dudaklarımdan öptü. Arabanın içinde koltuğu geri alıp göğsüne yattım dudaklarımdan öptü kalbi inanılmaz hızlı atiyordu hissetmeme rağmen elimi kalbinin üzerine koydu ve beni tekrar öptü. Sonra dudaklarını alnıma dayadı dakikalarca öyle durduk. Sonra tekrar öpüşmeye başladık ve üzerime çıktı bacaklarımin arasına girip pantolonunun üzerinden sadece surtunerek boşldi. Orda onu denemek için eve gidelim mi diye sordum hayır dedi. Seninle öyle şeyler düşünmüyorum o kadar değil dedi ama ayrıldıgimizda eve gitmeyi kendisi teklif etti. Ne yapmam lazım? Lütfen düzgün cevaplar verin. Beni kullanmak mi istiyor anlayamıyorum
Sevgilim ve ben, yardım edin?