Sevgili Meselesi Lütfen Yardım?

Arkadaşkar sevgilimin geçen sene biten ciddi ilişkisi yüzünden psikolojisi bozuk psikologa da gidiyor biz Bi kaç aydır sevgiliyiz çok yakınlaştığımız zamanlar oldu neredeyse herşeyi yaşadık bu kız çok güzel biri neredeyse hiç sevgili yapmıyormuş psikolojik sıkıntısı olduğu için ama beni bırakamıyor yakışıklı buluyor ve Bişeyler yaşadığımız için unutamıyor ya da bilmiyorum. Aramıza sürekli soğuk giriyor samimi anlaşıyor ama çözemiyoruz bunu. Sanki eski sevgilisini aldatıyormuş gibi hissediyormuş ya da bi gün belki tekrar onunla olma ihtimalini düşünüyor. O kişi nişanlı şu an. Sevgilimlr konuştuğum da beni bırakamadığını söylüyor Bi ara ayrıldık çok özledi ayrı kalamadı benden, benim o kişiden 100 kat daha yakışıklı daha iyi olduğumu tırnağım olamayacağını söylüyor ama onunla zamanınd çok şey yaşamış emek vermiş galiba ve o yüzden kimseyle sevgili olmak istemeyen isteksşz biri haline gelmiş. Sadece bana değer verdi sevdi belkide o kişi dışında ama yine de olmuyor. Bugün tartıştık uzak durmaya çalışıyor benden, içinde bitirip öyle birlikte olmak istiyorum falan demişti geçen gün, sorun benle ilgili değil arkadaşlar kendiyle ilgili tamamen. Tartıştıktan sonra eve gitti telefonda konuştuk ağlamış ve eskiyi konuşunca daha kötü oldu galiba. Ne yapmam gerek uzak durmak istiyor şu an ama kaç aydır sevgiliyiz çok yakınlaştık çok şey yaptık bana farklı Bi ilgisi vardı denedi ama sizce bu ilişki bitmişmidir yoksa arkadaş gibi davranıp yakınında mı durmalıyım. Nedir arkadaş mutlu olamaz mıyız o kadar kız arkadaşım oldu bunu sevdim değer verdim üzülüyorum..
Sevgili Meselesi Lütfen Yardım?