Sevgili Meselesi Lütfen Yardımcı Olun Bana?

Sevgilimle çok iyiyiz ilerde evlilik düşünüyoruz ikimiz de olgun davranıyoruz değer veriyoruz birbirimize. İkimizde iyi niyetliyiz saf seviyoruz kimseyle cinselliğimiz de olmadı o da aileside çok düzgün. Ama bugün bi sorun oldu konuşuyoduk. Beni kötü biri olarak görebilirsin nasıl söyleyecem dedi. İlk tanıştığımızda eski sevgilisi onu aldattığı için yediremeyip intikam almak istemiş bana da yalan söylemiş bi kaç şeyde ilk tanıştığımızda. bilerek erkeklerle konuşup konuşmayı kesiyomuş bana da böyle yapmak istemiş ilk başta ama yapamamış aşık olmuş bana ve o kadar süredir sevgiliyiz ilerde evlenmeyi düşünüyoruz hayal kuruyoruz herşeyi haber veriyoruz ilgiliyiz. çok başka seviyedeyiz şu an. Bugün bunu söyledi çok zorlandı söylerken ve ne düşündüğümü sordu bende kötü bişey demedim çözmeye çalıştım konuşmak istemezsen anlarım dedi istediğimi ima ettim. Çok kötü hissediyor nasıl devam edicez dedi ara verelim dedi tamam dedim bende. Kafamı toparlamam lazım dedi. Ne yapmalıyız ayrılmak istemiyorum yarın konuşmaya çalışıcam ne diycem.
Sevgili Meselesi Lütfen Yardımcı Olun Bana?