Sevgilimin bir öğretmenle birlikte oldugunu öğrendim. Bunu nasıl atlatıcam?

İlişkimizin ilk günü ona bir kadınla birlikte olup olmadığını sordum, oda evet oldum bir kadınla dedi. En hassas olduğum konulardan biri olsada ben onu o haliyle kabul ettim, ben nasıl temiz kaldıysam karsımdakininde temiz olmasını istemistim. 3 aylık bir ilişkimiz oldu sevdim, bağlandım. Ta ki 1 nisana gününe kadar. Onun hakkında geçmişte hep arkadaşım lafını duyardım ama ben onlara kulak asmayıp tanımak istedim ve tanıdım. Öyle biri olmadıgını gördüm yufka yürekli, kalbi temiz biriydi. Eskiden hep bir öğretmenin evine gitmiş laflarını duyardım ve sordum dogru mu gittinmi diye bana hayır gitmedim dedi sözde beni kaybetmemek için. Tekrar zorlamamda anlattı herseyi. Okulun en o*ospu hocasıyla 1 aylık bir ilişkisi oldugunu ve 3 kez birlikte oldugunu. Hadi söyleyin bu piçlik değilde ne? Nasıl hir zihniyet. Kendisi 24 yasındaki kadın, cocuk ise daha 15 yasında. Cocuktum, ergendim, pismanım diyor. Şu an 18 yasındayız. Deli gibi hergün kapımdan ayrılmıyor, sabah aksam hıckıra hıckıra ağlıyor. Evet cok seviyorum, sans vermek istiyorum ama ben ona daha nasıl güvenicem, böyle biseyi aklımdan nasıl silicem. Keske hiç geçmişine karısmasaydım diyorum ama oldu bir kere. Lütfen yardım edin bana siz olsaydınız ne yapardınız? Bir sansı hakediyormu? Yoksa yaptıklarının cezasını çekmeli mi?
Sevgilimin bir öğretmenle birlikte oldugunu öğrendim. Bunu nasıl atlatıcam?