Öğretmenimle ilişki yaşıyorum

Selamlar

Yaklaşık 1,5 senedir kendimden 14 yaş büyük öğretmenimle ilişki yaşıyorum. İlk başta gayet dostça konuşuyorduk daha sonra yemeğe çıkarmalar falan başladı tabi okul da duydu fokur fokur kaynıyodu pazar gecesi ne yapsak bu konuyu diye konuşmak için evine gittim (eve gidip gelmek çok normal artık bizim için zaten çok yskın evlerimiz) ona hep ilgi duyduğum halde yanlış adım atmamak için çekingen davranıyordum beni koruyup kolluyo kahve alıp kapımı çalıyordu okulda dedikodu çıkınca gittim işte ağlıyordum gözyaşımı silip öptü beni şaşırdım sonra durduramadım kendimi. Ne yapacağım okulu mu bırakayım o mu gidecek? Bu hafta karşılaşmamak için hiç gitmedim nereye kadar?
Güncellemeler
+1 yıl
Meraba arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Bugün konuştuk o gün beni savunmasız gördüğü için dayanamadığını aslında birlikte olmak gibi bir amacı olmadığıni söyledi. Zaten olmamıştık da. Herneyse bugün kurula öbür sınıfın hocasıyla değişim yapmayı teklif etti duruma göre bakacağız. İlişkimize bir ad vermedik, mümkün olduğunca az -hatta hiç- görüşeceğiz. Bir süresonra tekrar oturup konuşacağız. Sorunuma ortak olan herkese teşekkürler ve +

Öğretmenimle ilişki yaşıyorum