Dershane hocama aşık oldum, eşi de eski lise hocammış. Ne yapacağım?

Ben Alev 19 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. Geçen yıl mevzuna kalınca bir dershaneye yazıldım sene başında. İlk bir ay çok güzel gidiyordu (dersler anlamında) sonra dershanede tarih hocam birazcık ilgimi çekiyor gibime geldi. Ekim ayında yani dershanenin ikinci ayında kendime konduramayıp kendime bile itiraf edemedim. Daha sonra Aralık ayı oldu yılbaşı için dershane yemek düzenlemişti bir restorantta. Tarih hocam da eşiyle geldi daha sonra eşini tanıdığımı fark ettim, eşi lise hocalarından en sevdiğim edebiyat hocam ayça hocamdı o an istemsizce gözümden bir yaş geldiğini fark ettim. Daha sonra yemek falan yendi, benimle sohbet etti lisedeki ayça hocam. Ocak ayında minik bir ameliyat geçirdim dershane aksamış oldu. Dershaneye döndüğümde ilk durağım öğretmenler odası oldu tarih hocam çok yardımcı olmuştu zaten ameliyattan öncede en az 7 kere moral vermek için konuşmuştu. Sömestır tatilinde bana dershanenin yakınlarında özel ders verdi konu eksiğimi kapatmak için ve o gün benim için çok özeldi hâla öyle. Şuana kadar herhangi bir şey olmadı kendisi okul sınavlarında 50 olan tarihimi 90 a kadar çıkartmama yardımcı da olmuştu. Hiç tarih sevmeyen bana tarihi sevdirdi. Özetle onun eşinin olduğunu biliyorum ve asla onun yerinde olmak gibi bir niyetim yok hâla da ayça hocamı seviyorum. ama tarih hocamı her gördüğümde, yılbaşı yemeğinden beri içimi müthiş bir acı kaplıyor. LÜTFEN YARDIMCI olur musunuz.

Dershane hocama aşık oldum, eşi de eski lise hocammış. Ne yapacağım?