AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Çıktığım adam 5 yıl boyunca beni hala ilk günkü gibi sevdiğini hissettiriyor. Ve ben onun sayesinde hala kendimi şımartılmış bir çocuk olarak goruyorum :)
Erkekler ne zaman şerefsizlik yaparsa o zaman aslında
Her ekek serefsizlik yapmaz o zaman sonsuz aşk yaşanabilinir eşler birbirinin hem huyunu hemde fiziğini beğeniyorlarsa evlilik aşkı öldürmez birbirlerine son nefeslerine kadar yoldaş olurlar, ama göndermeden önce okurken bende bahsettiğim kişilerin sayılarının çok az olduğunu farkettim 🤣
2.5 bile fazla bazıları için o kadar çok sevmeyen de var 15%
Evlenip çocuk olanca aşk biter aşk çocuğa geçer :) eş 2. plana düşer :) :)
Askin ömrü bitince yerini sevgiye birakir.. Eger ortada sevgi yoksa hersey biter
benim aşkım 6 yıla kadar çöktü bitti derken şimdi eskisinden çok daha mükemmel
2.5 yıl görüşüne katılıyorum.
Çünkü ciddi düşündüğüm ilişkim 2.5 yıl sürmüştü.
günümüzdeki aşkın ömrü 2 saniye sürmüyor
fakat nice eskiler ölene kadar devam ettirdiler
bence askin omru yoktu yeter ki dogru insana asik ol,, omur boyu devam eder.. ve ilerledikce daha fazla asik olursun
Benim 4 sene surdu 😂😂 ama 60 yillik evli olup hala birbirine ilk gunku gibi asik olan ciftlerde var 👑
Bence 6 ay aşık olduğun sürece bedenin bile mutluluk hormonu vs salgılar bunu yıllarca sürdürmek hasta eder insanı
ömrü konusunda bişey diyemem ama şunu kesin söylerim aşk dediğin kadınla erkeğin yatakta buluşması dahası yok
Bence tamamen iki tarafa bagli bu sure. saygi bitmesi demek aşk bitmesi demek istersen 1 sene istersen 50 sene istersen olene kadar bitirebikirsin saygini bu cok kolaydir
aşk insanın kendi büyüttüğü bir histir nekadar büyütürse okadar uzun sürer..
aşk basit bişey değil ki karşılıklı olunca ömür boyu sürer
fazla romantik film izliyosun galiba :D
@_coolguy_ yoo sadece çocukluğumdan beri birine aşığım da
çocukluk aşkları daha uzun ömürlü olur ama ömür boyu sürer demek fazla iddalı olur bence :)
@_coolguy_ kişiye göre değişir ama ben kolay vazgeçen biri değilim
Aşkın ömrü var mı bilemicem de bendeki aşk hiç bitmiyor ona karşı...
AŞKIN ÖMRÜMÜ? AŞKIN ÖMRÜDEMİ VARMIŞ BELKİ EVLENDİKTEN SONRA 6 AY SONRASI YALAN
Kesinlikle ve kesinlikle aşk diye bir şey yok ✋😉😉😊😊
Okadar karamsar olma guzelim severse candan kavusturu mutlu eder yaradan
yok tabiki 6 yil birlikte olduk nisanlandik yattik bile ama hic birsey olmamis gibi bir cirpida pitirdi
2senedir aynı kişiye aşık olduğumu düşünürsek. (o beni sevmemesine rağmen) 6ayda da geçecek gibi durmuyor. en az 4yıldır bence
Şıklarda yok ama benim inandığım şu AŞKIN ÖMRÜ ARADAKİ SAYGI BİTENE KADARDIR.
Bakma sen o araştırma yapan yalancı uzmanlara. Aşk ölümsüzdür, ölümsüzzz
Benim aşkım 4 yıl sürdü sebepsiz yere bir anda bitiri verdi
Aşk diye birşey yok. O düşüncemizdeki hormonal dürtüdür. Aşk evlilikle biter bana göre
2 yıldan sonra birbirinin eksiğini beğenmediğin huylarını farketmeye başlıyosun o toz pembe hayaller kabusa dönüşüyor
Asik oldugum bir adam vardi tam 2,5 yil surdu sonra sogumalar , kavgalar artti , sonundada ayrildim kendisinden hala arkadasim hala seviyorum ama asik falan degilim ask 2,5 yil sonra cidden bitiyomus.
önemli olan sevgidir bence.. aşkın ömrü en fazla 2 yıl olur.. 2.5 bile fazla.. sevgi saygı ile doğru orantılıdır..
Kadina gire kesin fazladirda erkege gorede kesin azdir 😀 bu kavusamadinmi yillar bile sürer bence. Bende oylede 😊
Aşk hiç olmamalı bence çünkü aşk aci verir önemli olan sevgi saygı ki onlar olunca ilişkinin omru uzar sonsuza kadar
6 yıl birlikte oldum biri vardı. 8 ay önce ayrıldık ama aşk bittiği için değil. Evlilik konusunda fikir ayrılığı yaşadığımız için.
Yaşayabilene Hergün Aşk. :)
Kusura bakma emre, soru kapandığı için buraya yazıyorum.
Aşk nedir bilmeyenler tonlarca yazı yazmış. Keşke bildikleri nedir anlasalar.
@ArmandoSomane
Kesinlikle Öyle :)
Görüşe katılıyorum. Sonra yerini saygı sevgi anlayışa bırakırsa ilişki güven içerisinde devam eder aksi olursa son bulur olay bu
O degil de beren saat burda çok rüküş bizimla değil
Bayanlarda daha fazla olduğu kesinde erkeklerde daha az maalesef
Seven insan yıllarca sever annemle babam 27 senelik maşallah kaç 2.5 sene bitmiş 😕
İnsanların krakterine bağlı doğru kişi bulduysan ömür boyu
Peki hic aska inanmayan insanlar ne zaman inanmaya baslarlar?
Aşkın ömrü olurmu ki?
Aşkın bir menzili var orası neresi bilmiyoruz.
Resim çok manidar yalnız bihtere seni delicesine seviyorum aşığım diyen Behlül ve sonradan peşimi bırak Bihter diyen Behlül, Behlül için ölümü bile göze alan Bihter
Eğer gerçten sevmişseher iki taraf ölene kadar dünya güzeli
Tabiki daha fazla çünkü en başta hoşlantı sonra aşk ve o aşk sevgiye dönüşünce bir ömür boyu
Aradığın aşkı bulursan bir ömür kırmadan sevebilirsin
yalan dostum aşk diye bir şey yok aşk dediğin 3 günlük eğlence
ama sevgi ömür boyu. ..
Belli bir ömrü olmaz aşkın , insandan insana değişir
Ortalama 1.5 yıldan sonra aşk diye bişey kalmaz. Bunu bilim söyledi.
ömürlük diyolar ama bir ömür seven yok. herşey lafta insanlarda hikayeyiseviyor
Aşk diye birşey yok diye bir seçenek olsa iyi olurdu :)
komik bir kıstas olmuş 2,5 yıl, aşk bilene aşık olana ömürlüktür.
daha fazla çünkü bir kişiyi yıllar sonra tekrar gördüğünde yine aşık olabilirsin öyleyse tam unutmuş sayılmazsın
Dolu dolu yaşa derler ama yaşanmaz..! Bilmezler ki; dolu dolu yaşamak için önce “boşluğun” ne olduğunu anlamak gerekir aşkın ömrü yok bize baglı
hasan öcal 05380666055 çağri at arayim konuşalım ister feysbuktan ister Watsaptan Her konuda sormak istediginiz sohbet etmek istediginiz her konuda kırmadan incitmeden sohbet edebiliriz ...##
Karşısındaki insanın bedenine ilgi duyan birinin hormonlarını ölçüp aşkın ömrü 2,5 yıl diyebilirler ama aşk'ı ölçmüş olmazlar çünki aşk beden birliği değil ruh birliğidir
Aşg mı? Aşg ne arar la bazarda?
İşi gücü bıraktınız aşgın ömrünü tartışır oldunuz aa ya?
Hadise kaç beden giydiğini bulsun sizde ömrünü biçersiniz..
Aşgmış ne aşgı la aha dayıya sor 😝😝😝
Bizim ilişkide aşkın yaşı olsaydı 4 yıl oldu nerdeyse birbirimizi ilk günkü gibi seviyoruz Allah nasip kısmet ederse kaza bela olmazsa 3 eylülde düğünüm var !!
Seçimim aşkın normal hali için geçerli öyle aşklar vardırki bir ömür sürer
askın omru olmaz bence ılk goruste olur daha sonra sevgıye donusur
, aşkım ömrü olsaydı ben unuturdum mk 5 sne oldu ayrılalı
benim aşkım ömür boyu sürer kardeşim aksini iddaa eden varsa hodri meydan :D
aşkın ömrü sevişene kadar.. Net!!! katılmayan varmı?
aşkın ömrü evlenene kadardır. zaten evlenince istediğini elde ettiğinden mütevellik aşk olmuyor.
Aşkı gerçekten yaşayan insan aşkın ölümsüz olduğunu bilir