Aşkın vücut ve hormonlar üzerindeki etkisi 2,5 yıl sürüyormuş sizce doğru mu?

#emre00 ®
Aşkın vücut ve hormonlar üzerindeki etkisi 2,5 yıl sürüyormuş sizce doğru mu?

#emre00 ®
Ben aşka inanmıyorum çünkü kimse kimseyi gerçekten kalbi için sevmiyor para için ya da dış görünüş için ya da çıkarları olduğu için seviyorlar ama yine de gerçekten sevenlerde var çok az olsa da, Aşk, başlangıçta yoğun bir romantik bağ ve çekim hissiyle başlayabilir, ancak zamanla farklı evrelerden geçebilir. İlk aşk heyecanı zamanla daha derin bir bağa dönüşebilir veya aşkın yoğunluğu zamanla azalabilir. Bazı ilişkilerde aşk yıllar boyunca büyüyebilirken, bazılarında ise zamanla azalabilir. ilişkideki partnerlerin birbirlerine sürekli olarak yatırım yapması, ilişkiyi canlı tutmak için çaba göstermesi ve karşılıklı olarak sevgi, saygı ve anlayışla birbirine yaklaşmasıdır. Bu şekilde, aşkın süresi ve kalitesi daha olumlu bir şekilde etkilenebilir.
Ömrünü bilmem.. herşeyin bir sonu.. bitisi var... Aşk bitse de cinsellik bitmediği sürece yola devam.. çünkü aşık olmadan da arzularsin.. aşık olmadan da saygı duyarsın.. aşk olmadan da birlikte vakit geçirebilirsin.. ama arzu tutku olmadan cinsellik olmadan ruh gibi yaşadığın bir hapis hayatı yaşarsın..
Hayır bence doğru değil. Kişiden kişiye değişir ve yaşanan aşkın büyüklüğüne göre farklılık gösterir.
Skt bitince ne oluyor peki 😄
Alo çöp hattının numarası var mı? Bende büyük bir çöp varda 😂😂
Olduuu 😂
Günaydın.
Teşekkürler ✨🎈
Cevap
13Cevap
Evet doğru. En fazla 3 yıl sonrasında yerini ya sevgiye bırakıyor ya da hiçliğe
Eskiden 2 sene idi, artık 3-6 ay içinde aşkın etkisi yavaş yavaş geçiyor, yerine sevgi ya da ayrılık geçiyor. Daha kötüsü toksik ilişkiye dönüşüyor.
Aşk hormon değildir hormonlarla ilgili olan kısım cinsel çekimdir. O tabiki gelip geçer fakat aşk sonsuza kadar sürer, tabi bir taraf diğerini hayattan bezdirmezse
Evet doğru 2 ve 3 sene aşkin salgladigi hormon daha uzun süre devam ederse vücuda zararli bir hale gelir aşk yerini sevgi ve şefkate bırakır ya da en kötü ayrilirlar
Doğru, sonsuza kadar sürmüyor aşk, aşkın bir ömrü var, alt yapısı sağlamsa aşkın yerini sevgi alıyor
Taş çatlasın 3 yıl sonra bitiyo cicim ayları geliyo hayatın gerçekleri dayanabilen dayandigiyla kaliyo
Aşkı bilemem ama sevginin sonsuzluğa inancım sonsuz.
Valla ben inanmıyorum buna millet nasıl ömür boyu sürdürüyo bize gelince hafta yetmiyo 😂😂
Kimisine bir ömür, kimisi için ise 3 yıl. Ne kadar sevmek istemesine bağlı.
Doğru insanla olursa ömürlük hatta sonsuza dek. Yanlış insanla olursa çekilmez😅
Hayvan gibi yaşayıp ölüyorlar. Ben inanmıyorum aşka falan.
Gerçek aşka ömür biçilmez, sonsuzdur. Bir sonu varsa o gerçek değildir zaten.
Aşkın ömrü kısa olsa da sevgi ve saygı birlikteliği ayakta tutar. Heyecanı da diri tutmak lazım.
Aşkın ömrünü bilmem
Ömürlük olan.. Tutku sevgi uyum ve hoşgörü..
Yani 10 senelik ilişkisini bitiren tannıdıklarım var ama ömrü sonsuza kadar değil o kesin 😀
2 yıl hadi olsun 3 yıl sonra monotonlaşır, bir taraf sıkılıp ayrılcam diye tutturur 😁
Bence 1 yıl 😂 sonrası monotonlaşıyor 😅 uzun yıllar sürenlerin ki de hep alışkanlık
Ben de 3 yıl diye biliyordum ama ara verilirse tazelenir 3er 3er baya gider 😄
Aşka inanma
Nefrete inanma
Hiçbir şeye inanma
Boşa harcayamadigin
Yokki olsun 😅
Aşka yürek gerek bencee bedenler yaşlanır önemli olan gerçekten sevebilmek doğru kişi olursa sonsuza kadar sürer aşkı
O kadar uzun olduğunu hiç sanmıyorum
15 dakika
Aşk bir heveslik
Sevda bi heveslik.
Yanlış oldu @q sevda bir nefeslik olıcaktı kral sen anla artık
Şenol hocaya selamlar olsun
Aşkın ömrü yoktur bence
Aşkı yaşayanlara göre değişir
2.5 sene çok bence Max 6 aydır
turkiyede 6 ay en fazla :D
Bilmiyirum aşkın ömrünü
Yalan ben 4 yıldır aynı şeyleri çekiyorum.
Aşkım raf ömrü yoktur
6 ay 🤔 2 yıl diyenler saçmalıyor.
ben suresiz severim
Bence üç yıl
Ömürsüz olur umarım
Aşığım
Ömürlük'tür
Doğru evet
evlenene kadar
Bilmem
3 yıl
Bazısı ömür boyu