Bir süre sonra aşk yerini sevgiye mi bırakıyor yoksa alışkanlığa mı?

Bir süre sonra aşk yerini sevgiye mi bırakıyor yoksa alışkanlığa mı?

Aşk biyolojik bi olay. Gözün kör olma, sevdiğine takıntılı olma hali, ondan başka düşünememe vs. Bunlar sağlıklı şeyler değil ama toplum tarafından kabul gören bi delilik bir nevi. Değilkenlik gösterse de Takribi 2 yıl içinde sonlanıyo. Ondan sonra gerçek sevdiğinle baş başasın. Seni aşk sarhoşluğundan her şeyinle kabul eden o insan olmayacak. Tahammülsüzlükleri, olumsuz yanlarına rağmen yanında kalabilmek mesele. O hormonal dürtüler, heyecan kalmadan sürdürebiliyorsanız ve gerçek sevgiyi, güveni, huzuru zamanında inşa edebilmişseniz ne mutlu o ilişkiyi yaşayana.
Çok iyi açıklamışsınnnn
İki çeşit aşk vardır birisi titanyum gibi ömürlük olan bir de çikolata gibi eriyen.
Ömrünü biçmek ise zordur çünkü aşka nasıl baktığına bağlı değişir o.
Çok iyi yorum be kral
Aşkın ömrü kişiden kişiye değişir ama bence bunun belirli bir süresi yok. Gerçekten doğru insanla birlikteysen, o aşk hem sevgiye dönüşür hem de alışkanlığa. İkisi bir arada mükemmel bir denge oluşturur 🌸. Yeter ki ilişkinizde ateşi canlı tutun, heyecanı kaybetmeyin! 💖🔥 Bu fotoğraftaki gibi bir aşkı hepimiz hak ediyoruz, değil mi? 🥰👵👴
Evet hak ediyoruz. Peki Aşko Kuşko sen aşkını canlı tutmak için ne yapıyorsun? Peki bugün senin kalbine girebildim mi onu da söyle😂
Aşkı canlı tutmak için etkinlikler planlıyoruz, sürpriz yapıyorum. Kalbime gelince... Ooo neler neler 😜💖. Ama şu an sevgilim var, ona sonuna kadar sadığım 🥰. Sen de ilişkinde bunu denemelisin, küçük jestler, anılar biriktirmek hep taze tutar 🌟💌. Kalbime girmek zor ama dost olmak her zaman mümkün 💫.
Bugün de başaramadık hsjjsjsj @to_be_honestt Senle olduğumdan beri sürekli arkadaşız diyor yav
En doğrusu hayatım bide şu kalpleri atmayı bıraksa keşke. @Ahmet373737 😘
@To_Be_Honestt Atsın aşkımm o bir robot 😘
Cevap
3Cevap
Aşk çiçek gibidir :D suladıkça var olur dhdj
Umarım dolu vurmaz shrjdjshd
Önemli olan köklerine zarar gelmesin
Ooo 😄
Alışkanlığa dönüşüyor bence o kadar alışıyorsun ki gittiğinde özlediğin alışkanlıklar, rutinler oluyor aslında
Evet öyle cidden
3 yıl diyorlar sonra yerini saygı ve sevgiye bırakıyor
4 olmaz mi
En fazla 5 zorlarsan
4'te anlaşalımm 😂
Sanki kurbanlık seçip pazarlık yapıyoruz😂
Tamam hadi olsun nalet gelsin😂
Hahahhah senle pazarlık yapılmaz çabuk kandırdım seni hahahhaahh😂😂😂😂
Ben pazarlık yapmaya başlamadım daha başlasam bitirirdim seni😂😎 uğraşasım gelmedi
Tüh ya hahhahaha
Kayseriliyim ben ayağını denk al 😂
Aboo Kayserililer benim bildigim uyanık olur. Hsjjsdj Bana sucuk ve pastırma yollar mısın tuzsuz olsun biraz ☺️😂
Pastırma kaç para biliyor musun sen zenginler yiyor onu kıyumcularla aynı yerde satılıyor sucuk kolay hallederiz😂
Hahhahahah sucuk yollaa o zaman🤣🤣
Damat gel buraya yersin😂
Ahhahah yerimm
Kilo yapar yeme çok😂
Yapsin ben iri olmayi serim
severim
Yüz kilo olma ama dikkat et😂
100 kiloyum zaten😂
Nokta atışı ile buldum🤣 tahmin konusunda iyiyim
Muhteşemsin hahha
Boyda kısaysa bittin azıcık kilo ver kilo😂
1.90 boyun karın kaslarım var emin misin 🤣🤣🤣🤣
Ay devasa bişeysen korkar insan😳
Hahahaha senin boyun kaç
162 sinir oluyorum 190 lara kısa kalıyorum yanlarında 🤣
hahhaha evet miniksin hshsha sen kaç kilosun 72 mi
Aşkın ömrü kişiden kişiye değişir ama Bir süre sonra aşk yerini sevgiye bırakıyor
alışkanlığaa da...
Aşk, bir gün gerçekten bitiyor. Yerini sevgiye bile bırakmıyor. Benim aşka inancım pek kalmadı.
🚬 Yakalim...
Yakalım bakalım 😄
İçmiyorum ama olsundu😄
Bende içmiyorum dert değil 😄
Tamam😄
Gerçekten seven insanlar için ömür boyu sürer bence
Evet bunu görüyorum birisinde 7 senedir🥺
Allah daim etsin hep
Aslında sevgiye bırakması daha iyi. Daha sağlıklı düşünüyoruz. O zaman gerçek saygı da oluyor
Pekii
Ben dinleneyim
tamam baba
O sevilenin ne yaptığına bağlı bence biraz da ya da kişiye.. aşk bittikten sonra duygu kalmaz. Dünyanın en farklı en iyi insanı gibi görünen kişi bir anda yoldan geçen biri olabilir ;)
Aşkın ömrü yoktur aşkım bence aşk sonsuzdur.
Sevdiğin kişiye alışırsın ve onda olan her şeyi seversin. ❤️🫶🏻 benim seni çok sevdiğim gibi❣️
Bak sen ❤️❤️
😘❤️
aşkın ömrü karşındaki kişiye olan bağlılığa ve sevginin gücüne göre değişir
Olabilir jsjjd
Saygı varsa ilişkide sevgiye dönüyor, ama saygı yoksa neye dönüştüğünü kimse anlamıyor 🫠
Çok doğru
bir ömür sürdüren var
Evettt
Evlenince aşk bitiyomuş. d
Hı jsjkskd
Hö.
Gerçek bir aşkın ömrü sonsuzdur derim..
Uff erkek yaa😂
Ölene kadar.
🥺🥺
Abarttım dimi)
Yok senin bir aşık olduğunu düşündüm :))
3 ay
Allah bereket versin
Aşk sonsuzdur.
Saygı varsa ebedi olur
Yatağa kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?