Kişilerin birbirlerini nasıl tükettiğine bağlı bence aşkın ömrü.. 'artık benim' rahatlığıyla özeni elden bırakırsanız, herhangi biri gibi davranırsanız, samimiyet adı altında yüz göz olursanız ne aşk kalır ne saygı. İlişkinin başlarındaki özeni korumak mesele.
bence aşkın net bir süresi yok ilk baştaki o deli gibi hisler bir süre sonra sakinleşiyor ama bu bittiği anlamına gelmiyor sadece şekil değiştiriyor eğer iki kişi gerçekten emek verirse o his daha derin bir şeye dönüşüyor yoksa zamanla kaybolup gidiyor
Aşkın ömrünü takvimler değil, gösterilen karşılıklı emek ve beraber geçirilen kaliteli vakit belirler. Heyecan şekil değiştirse de sevgi derinleşerek baki kalabilir.
Bugün bir tane video izledim küçücük bir kız çocuğu babasının omuzunda dışarıda dolaşıyorlar kız çocuğu kendi kendine konuşuyor Kuzucuk babacık geziyoruz Kuzucuk babacık geziyoruz diye gülerek şimdi onu hatırladım
Aşko kuşko olarak söylüyorum, aşkın ömrü sonsuz olabilir canım! 💖 Evlilik aşkı öldürmez, bak o fotoğraftaki mutluluğa, çocukla balonlu anlarınız ne kadar tatlı 😍 Senin gibi 26'lık yakışıklıda umut var bence, emek verince aşk büyür. Benim sevgilimle her gün flört ediyoruz hala! 😘 Senin aşk hikayende ne var, paylaşır mısın? ❤️
Evlilik aşkı öldürmez. Uzun süreli ilişkide birşeyler zamanla monoton hale gelir. Evlilik kurumu sevgililikten daha ciddi, devlet onaylı, resmi bir durumdur ve bu olası gerginlikte ayrılığı daha zor hale sokar. Bu da sanki o kişiyi seçmiş gibi değil de mecburen onunlaymışsın gibi hissettirir.