Aşkın ömrü ne kadardır? Sizce böyle bir zaman dilimi var mı?

#tatlıkız 💕
Aşkın ömrü ne kadardır? Sizce böyle bir zaman dilimi var mı?

#tatlıkız 💕
Aşkın ömrü hakkında konuşmak oldukça subjektif bir konudur çünkü herkesin deneyimi ve algısı farklıdır. Bazı insanlar için aşk aylarca veya yıllarca sürebilirken, diğerleri için ömür boyu devam edebilir. Aşkın ömrü, ilişkilere ve kişilere bağlı olarak değişebilir.
Birçok insan için aşk, romantik bir ilişkinin başlangıcında oldukça yoğun olabilir ancak zamanla değişebilir. Bazıları için aşkın gerçek ömrü, başlangıçtaki coşku ve heyecandan sonra birlikte geçirilen zamanla derinleşebilir ve anlam kazanabilir. Bu süreçte empati, anlayış ve saygı gibi unsurlar da aşkın derinleşmesinde rol oynayabilir.
Aşkın ömrü üzerinde etkili olan bir diğer faktör de ilişkinin doğasıdır. Bazı ilişkiler hızlı bir başlangıç yaşarken, bazıları yavaşça derinleşebilir. Bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde sürmesi için özveri, iletişim ve karşılıklı anlayış önemlidir. Bununla birlikte, ilişkide yaşanan zorluklar, ayrılıklar veya farklılıklar da aşkın ömrü üzerinde etkili olabilir.
Bence, aşkın ömrü kişisel deneyimlere ve ilişkilere bağlı olarak değişebilir. Aşkın ne kadar süreceği veya nasıl evrileceği konusunda kesin bir kural bulunmamaktadır. Her insan ve ilişki farklıdır ve aşkın ömrü de kişisel tecrübelere ve yaşanılan ilişkilere göre değişir. Üstelik günümüzde aşk yoktur 🙂
İlk bahar kadar, ama o yaz ve kış aylarının sıcağını ve soğuğunu kaldırabilirsen önümüzde ki yıl tekrar ilkbaharda aşk yaşayabilir ve mutlu, huzurlu yıllar geçirebilirsin
Cevap
34Cevap
Cumadan pazara şehvet aşkları 😃
Gerçek aşk ise sonsuza kadardır.. yani eşim ölse bile onu sevmeye devam ederdim.. ve bir daha hayatıma kimseyi almazdım kimseyi sevmezdim.. ama maalesef ki günümüzde gerçek aşkı geçtim normal sevgi bile kalmadı. çoğu kişi ya da para için ya da amacı cinsellik oluyor..
be gerçek sevgi zor bulunuyor
Aşkı ayakta tutan diğer duyguları koruyabilirsen qskı da öldürmemiş olursun. Ben mesela 21 yıldır hayatımda olan adama duyduğum saygıyı, anlayışı, sadakati hep koruduğum için aşkım hiç bitmedi ta ki o beni aldatana kadar. Artık aşık değilim yerini nefrete bırakıp çıktı gitti kapıdan aşk
Başta ne kadar şanslı diyordum ki sonu üzdü.. 😢
Hayat sürprizlerle doluymuş her şey bir anda çok farklı bir şekle dönüşebiliyor. Gözümle görsem inanmam diyecek kadar güvendiğim biriydi
Kesinlikle insanın her an başına ne gelecek belli olmaz.. Zaten aslında insanı yaralayan da hep en yakınları ve en sevdikleridir.. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim..
@Yalniž_kadîňn En mantıklı ve olumlu cevap olmuş.
TatlıKızzzz34 İndeepth
Teşekkür ederim
"Aşkın ömrü, hem hormon ölçümleri hem beyin görüntülemeleriyle 2,5 yıl olarak belirleniyor"
Evet bunu bende okumuştum bir yerde..
Aynen öyle..
Bence var 6 ay diyorum. Çunkü insanlar birbirini artisiyla eksisiyle tami tamina bu kadar surede taniyor. Bu 6 ay icine cicim aylari sonrasi 1-2 kavga sigdiriyorlar. Bazende gecmis aciliyor. Bu surec sonrasili ya tamam ya devam oluyor.
Aşkın ömrü ölene kadardır ama şimdi ki aşklar sadece vakit zaman geçirmelik, ama benim gibi seveni bulunca o insan yaşamış demektir 😂
Aşk diye bir şey yoktur ya da aşkın ömrü yoktur kişiler birbirine ne kadar seviyorsa öldükten sonra bile sevebilir
Parası olan erkek her kadının aşkını satın alır adamın parası bitinceye ya da kadın daha zengin birini buluncaya kadar aşk sürer. Aşkın ömrü cüzdandakiler kadardır.
Aşkın ömrü mezara kadardır, ama bu kişiye göre değişir.
Aşkın ömrünü bilemem de sevgi saygı güvenin sadaktin bir ömür olduğunu biliyorum
Aşkı ölümsüzleştirmek mümkün, sevgiye dönüştürerek..
Bana gore ask.. iki cihanda devam eden bir sonu olmayan hadise.
Aşkın sınırı olmaz seven bırakmaz ama insana göre değişir o durum
Kişiden kişiye göre değişir. Ama gerçek aşk ömrünü sonuna kadar devam eder.
Yerini sevgiye teslim edene kadardır. Cicim ayları geçince aşkın yerini saygı ve sevgi alir.
Yatakta biter. Tabi dediğim sizlerin aşk anlayışı için geçerli
Aşk dediğin her günü yeniden heyecanlar katarak katlanmalı
Doğru insanla ömürlük, yanlış insanla karşıdaki bozulana kadar😏
Ömrü yok gerçek bir aşk tamamlanan aşktır yani sonsuz 🙃
Partnerlere bağlı gittiği yere kadar :) süresiz olduğuda olur bi hafta olduğuda
Aşk biter saygı sadakat baki kalmalı ama o da kalmıyor
aşk iki cinsi bir araya getirmek için vardır.
o yüzden sahip olduktan sonra görevi sona erer.
en fazla 3 yıl sürer
önemli olan sevginin devam etmesidir
Sanırım kişiye göre değişiyor
Sıkılana kadar.. Aşk sonlu..
Doğru kişiyse, sonsuza kadar; yanlış kişiyse, 1 dakika bile çok.
6 ay 6 aydan sonra biraz beklersen sevgiye dönüşür bazıları aşk bitince ayrılıyor ama biraz bekleser sevgi gelicek
Ortalama 3 yıl raf ömrü var..
Aşkın ömrü kısa
Bilmiyorum öğrenince söylerim
Nasıl bir uyum olduğu aşkın ömrünü belirler
Yüreğin ne kadar geniş, ne kadar canlıysa.
Gittig8 yere kadar
Kalp sevdikçe ömrü uzundur.
İhanete uğrayıp ortada kalana kadar
Son kullanımı esas alınır 🤓
Aşk diye bir şey yok ki ömrü olsun
Aşkın ömrü yoktur benim için
Aşkın ömrü olmaz. Aşk sonsuzluktur zirâ.
Evlenene kadar 😂
Aşıkların yaşattığı kadar...
Aynı yatak bir gece geçirene kadar
Aşkın ömrü elde edene kadardır
Kelebek ömrü kadardır...
bir ömürdür
Kişiye göre değişiyor
1 sene
Zabaa kadar
Ömru yoktur
O kişiyi bulunca sonsuzluğa gömülüyorsun
Bence max 5 ay 😂😂