kız arkadaşın yaşı 14 muş kesinlikle hiç kimse suçlayamaz yazdıklarını desteklemiyorum orası ayrı bunu normal birşeymiş gibi sunumunuda desteklemiyorum hiç normal değil ve böyle sosyal mecraları kullanmasını da desteklemiyorum ailesi neden destek olmuyor neden bu durumu hala çıkarı doğrultusunda kullanıyor gerek var mı. ben olsan kardeşimizin yerinde başka bir şehir başka bir kimlik sıfırdan hayata başlardım neden zorladığını anlamadım birde normal birşey yapmış gibi davranmasını hiç anlamadım ben erkek olsam böyle olmazdı ne demek ya erkek kız ne farkeder yaptığınız çok çok çok yanlış. neyse sıfırdan bir hayat seçmeli diye düşünüyorum. not yt değildir.
Çocuklar her yaşta acımasızdır. Bunun kadın olmakla bir ilgisi yok. Kulakların büyüktür kulaklarınla, burnun büyüktür burnunla, gözlük takarsin gözlüklerle dalga geçerler.
Bu salak 14 yaşında ilişki yaşamanın yanlış olduğunu bile bile ilişkiye girmiş, duyulunca da tepki yemesi normal. Otu boku Türkiye'de kadın olmak diye kullanmaktan vazgeçin. Bu salak yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylemek yerine daha insanlarda suç arıyor.
Okullarda zorbalık her konuda yaygın ve sadece bu ülkede yok.
Peki Erkeğin ismi niye Or*spu diye duyulmadı? Kız kendi kendine ilişkiye girmesi sonuçta , dine hiç girmiyorum ama ahlaken buradaki erkeğin yaptığı en büyük or*spuluğu neden konuşulmuyor? Hatasını normalleştirmiyorum sonuçta ama tek tarafa yüklenmek ne kadar vicdanlica 🤔
@venüs112 Suc onun yaptığı ve hapis cezası var. 18 yaşından küçük çocuğa nitelikli istismar suçundan.
Bu kız sadece küçük yaşta yaşadığı ilişkiyi normalleştirmeye çalışıyor. Gidersin savcılığa önce videoları internetten sildirisin, sonra çocuktan davacı olursun atarlar hapse.
Benim de sevişme görüntülerim ortaya çıksa eşim dostum benimle de dalga geçer. Dünya genelinde erkekler için ayıp gibi bir kavram yok, şerefsiz denilebilir bunun için insan kendisini sevene bunu yapmaz.
Dediğiniz de çok haklısınız ama kızdığım nokta -normal kesinlikle değil - bu kıza bu kadar yüklenilmesi erkeğin hiç bir yerde adı geçmeyip , erkeğin yaptığı igrencliğe tepki göstermedikleri için millet bu kadar sapıttı.
Burada aslinda hata ya da doğruları aramamali evet kadın olmak türkiye de oldukça zor ben de doğulu bir ailenin kizi olarak bunu söylüyorum erkek yapar erkektir birsey olmaz ama kız yapar yollu olur ki buna giyim kusam makyaj hal tavir akliniza gelebilecek her seyde kiz her daim kisitlanir kisitlandikta evet yanlış birsey yapmış ama insanlar hangi had ile kizin hakkinda konusabiliyor ona siddetvari davranabiliyor o kiz yerinde onlarin ailesinden biri de olabilirdi dalga gecen kizlardan biri de olabilirdi umarım ülke olarak bu gerici düşünceden kurtulabiliriz pek umitli de degilim ama..
@scorpion026 cümleyi o kadar yanlıs anlamıssın ki gerçekten okurken senin adına ben utandım orada demek istediği şey ben erkek olsaydım 20 tlye satardım kimse ne bana hakaret ederdi ne adımı sorardı beni kimse araştırmazdı rahat bir şekilde yaşamıma devam edebilirdim demek istiyor yani şuanda herkesin yaptığı gibii erkeği umursayan yok ama kızı bir ülke tanıyor
Ulan bu kiz yerine baska bir kiz cocugu olsaydi coktan intihar etmişti. Yatın kalkin dua edin bu kiz cok güclü biri. Dusünsenize intihar etse, vicdan azabindan geberirdiniz. Sizin yaptiğiniz bu kizin yaptiğindan cok daha buyuk ahlaksizlik.
"Benim adımı binlerce kişi öğrendi, ama ilişkiye girdiğim çocuğun adını kimse bilmiyor." kısmı aslında bütün her şeyi açıklamaya yetiyor. Bunu yaşadığın insan dahil seni hafif görüyor. O yüzden bu ülkede maalesef ki "yatan yolludur" zihniyeti olan ülkede et parçası için aşık taklidi yapan süslü cümleler kuran bir sürü aşağılık pislik dolu ortalık. İnanmayın böylelerine, iki reddettiğinde size soğuk yapanlara. Bu tarz iğrenç insanlar yapar bunu.
Yaptığı hiç doğru değil ama bir konuda çok güzel yazmış. Bu kızın adını milyonlar duydu orosp* diye tanındı. Birlikte olduğu erkeğin adını kimse bilip ona çemkirmiyor çünkü erkek orosp* olamaz ancak kız olabilir. He tabiki yaptığı yanlışı değiştirmez ama eleştirilere iyi cevap olmuş.
6
9 Yorumla
Soran
Hata işte kız 14 yaşında daha ne beklersin ki ama bak şimdi ne kadar zeki :)
Bir kız ergenlik dönemine girdiğinde ki o dönemlerinde bir genç kız olduğunu dusunuyorum (kadınlık uzuvlarınin hücresel gelişimleri başlamıştır yani ) o dönem bu şeyleri merak etmesi normal. Bu erkek için de geçerli. Eskiler neden bu dönemlerde evlendiriliyordu sanıyorsun. (Doğru demiyorum ) Bu tür seylerin olmaması için erkenden evlendiriliyordu. Nasıl bir erkek merak ediyorsa şimdi gerçekten dürüst olalım , böyle cinsel dürtüler çıkıyor ortaya. Ben ecemi savunmuyorum. Ama ailesinden de kaynaklı olabilir. Genellikle tutucu ve çok sıkan aileler çocuklarını hep haberlerde izliyorlar. Bı çocuk yetiştirmeyi bilmeyen nesil yüzünden şu an bile liseye giden çocuklar bunu yapıyor. Erkeklerde bu yaş eminim daha küçük. Ve dediğin gibi o yafta bi tek kadınlara özgü değildir. Çocuk da madem her şeyi aşikar edecek kadar yüzsüzmüş " ben yaptım " diye ciksaymis. Kimse ne adını biliyor ne sanını Ayrıca dediğim gibi bu hikayede asıl or*spu o çocuk. Ecem doğru bı şey yapmadı ama bu hikayede en büyük or*spu o..
kendi hayatı yok doğru yapmış yok yanlış yapmış kimseye bir zararı olmuş mu veya kimsenin hayatını karartmıs mı kendi istemiş yapmış kime ne herkes sütten çıkma ak kaşık gibi konuşuyor çok boş insanlar var. Cesaretine de hayran kaldım. Yaptım ve kendi hayatım diyebilecek güçte. Kaçıp saklanma gereği duymamış. Çocuk yaşta boyundan büyük şeylere kalkışmış o doğru. Ama doğru yapmış yanlış yapmış deyip kimse taciz etmemeli.
İntihar etse kimin sikinde olacak ki ya. Ayrıca utanması gerek tabi, git başkasıyla seviş sonra o görüntüler meydana çıksın. Yaptığında bir yanlış yok, onu eleştirmiyorum ama böyle bir şey ortaya çıkarsa utanırsınız doğal olarak. Gereklilik burada devreye giriyor, yani bu doğal bir durumdur, utanmak zorundasın diye bir şey yok. Yanlış anlamış olayı. :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu durumu kullanıp prim kasan birinin inanıyo musunuz ki siz onun ilki olduğunu saflığını böyle kaybettiğini tecavüze uğrayan kadın ortalığa çıkamaz psikolojik olarak çöker bu durum da tecavüz den sayılır onun söylediği doğru olsaydı ama ki değil ki prim kasabilecek kadar ortada
Niye cikamasin. O pislikler (görüntüleri paylaşan ve tecavüzde bulunanlardan bahsediyorum ) göğsünü gere gere gezerken (ecemi haklı bulduğum için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın ) zorbalığa uğrayan Ecem neden çıkıp da bunları anlatamasın. Sen bir erkek kafasıyla düşünüyorsun. Onun yerinde olmak ister miydin? Herkes ona bir bacak olarak bakacak. Hayatı boyunca bir kendini bilmez yüzünden belki bir çok kez tecavüze uğrayacak. Çünkü erkek zihniyetidir " ona verdin bana da ver " ÇOK İĞRENÇ ama durum bu. Onun gibi bı çocuğa verdin hadi bana da ver diye eliniz uckurunuzda beklersiniz yazık.. hiç de inkar etmeye gerek yok. Öyle olmayan erkek varsa da çok az. Ben kullandım siz de kullanın gibi iğrenç bı görüşe sahipsiniz. Bir çoğunuz öyle. Yalansa yalan de. Ecem doğru bı şey yapmadı. Ama tecavüzü de hak etmedi. Kimse etmez. Biz kadın erkek demeden Allah'a tövbe ettiğimiz zaman kimseye söylemediğimiz takdirde , samimi bı tovbeyse yaradan affediyor. Ve şunu da emrediyor " ayıp ortmekte gece gibi olun." Ayıbı yayana büyük günah var. Buna dahil olmaya çalışıp zulmedene de. Hiç düşünmeden yorumluyorsunuz. Peki siz ne kadar temizsiniz. Ayrıca Allah'ın affetme yolunu açtığı kuluna siz ne hakla eleştiri yapabiliyorsunuz. Belki pişmanlık duyacakti ileride. Yazık vallahi yazık. Kıyamet bir an önce kopsun. Kadınlar da çocuklar da hayvanlar da kurtulsun..
Evlenmeden cinsel ilişkiye karşı birisiyim hem sevişipte video çekmek ne onuda anlamadım ben 14 yaşındayken kızlarla erkeklerin evlendiğinde çocukları oluyor sanıyordum devlet onaylı kızın yaptığı cahillik yaşı çok küçükken böyle birşeye kalkışması yanlış ama anlattıklarına katılıyorum
Kız çocuklarına çok yanlış örnek oluyor bu kişinin bu tür yazılar paylaşmasını doğru bulmuyorum. "Aaa o ilişkiye girdi bizde girelim" Sonra karnında çocuk baba evine gelir.
Bu toplum bizim anlatabiliyor muyum? Yarın sende kız çocuğu babası olabilirsin ve kızında 13 yaşında sırf bu kızı örnek alarak ilişkiye girebilir. Bunun hesabını kim verecek?
Zaten normal değil. Ama cinsel dürtülerin baş gosterdigi zamanlar ve cehalet yaşları. Ayrıca normal gibi gösterilmiyor. Erkekler konusunda söylediklerini doğru buluyor
Evet kız olduğu için böyle oldu. Nedense herkes "orospu" kelimesini duyduğunda sadece kız olabilir diye düşünüyor. Erkeğide var bunun. Video olayı... hata... ikiside ama hatalı. "It takes two for tango" olayı
erkek olan haklı. erkeğin neden yaptığını bir dinleseniz zaten hak verirsiniz. erkeğin çocukluk aşkıyla aralarını bozmuş vs bir okuyun öyle gelin. kız or*spu
He kız or*spu da bunu yayan değil. Ulan kizin ilk cinsel birleşmesi. Kanaması oluyor iyi misin? Ayrıca sebep nolur olsun bunu yapmaktır asıl or*spuluk sen kim olup da yayıyorsun böyle bı şeyi hadi kuldan utanmiyorsun Allah'tan da mı korkmuyorsun şerefsiz derler adama
En büyük hatayı kendi yapmış videoya izin vererek. Çocuk aklıyla geleceğini karartmış sadece çünkü burası Türkiye. Nasıl bir toplum ve ahlak anlayışımız olduğu ortada yapacak bişey yok geçmiş olsun ne diyelim
1
7 Yorumla
Soran
Çoçuk aklı diyorsun işte idrak edemiyor insan o yaşta. Her 14 yaşındaki bir birey seks yapmak ister hormonlarından ötürü. Ve en büyük hataydı ama bilmiyordu. Tüm türkiye nasıl olurdu bu kızı tanıdı böyle.
Sen niye bu kadar savunma gereği duydun onu da anlamadım diğer yorumlarda da bayağı savunmuşsun. :))) E tabi çocuk aklı onun 14 yaşında olması, regl oluyor olması çocuk olduğunu değiştirmez. Ha şunu da söyleyim 14 yaşında bunları yapmaya cesaret ediyorsa olayın içine video falan katılıyor ve bu kız da bunlara izin veriyorsa kendinde arasın suçu. Ben 14 yaşında çocuğun nasıl yapıldığını bilmezdim belki :D Bu kadar ne oldum delisi olmasın o zaman insanlar
Ama yaşamadım :) Hepimiz o yollardan geçtik ama 14 yaşında gidip de kimseyle yatmadım yani ha kendi kararıdır bize ne umrumda bile değil sonuçta tanımam etmem ama fikir olarak sorarsan doğru değil o yaşta o duruma düşmesi
Sen bir kadınsın. Nasıl böyle yadırgarsın? Tamam yaptığı doğru değildi. Ha herkes de bir değil. Demek ki cinsel durtuleri fazlaydı o onu ilgilendirir. Ama o duruma tek başına düşmemiş düşürülmüş. O video olayından önce ne oldu biliyor musun. Aralarında ne konuşma geçti biliyor musun? Bilmediğin konuda bir insanı kolayca suclayabilir misin? Biraz sorgulayin yorum yaparken.
Ayni insanin bir baska yazisinda "Bu bizim hayatimiz ve yaptigimdan da pisman degilim." Gibisinden laflar da gorduk. Herkesin yasadigi kendine. Lakin ne boylelerinin yaptgi dogru ne de boylelerine toplumun yaptgi dogru. İki taraf da hatali.
Bu kız twerk videosunu ve erkek arladaşıyla yiyişirken olan resmini instagrama atan biri bu olaydan sonra sencede prim için yaptığını düşünmüyor musun?
Ara bulursun bende üzülmüştüm kıza videosunu dahi izlemedim ama ne denli bir kaşar olduğu ortada lafa değil söyleyene bakıcaksın. Tag zaten ayrı bir saçmalık türkiyedekadın olmakmış mk daha iyisimi vaar okuma işe gitme koca parası ye birçoğu böyle geçiniyor.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ecem Hotoğlu öyle bir şey yazdı ki, Türkiye'de kadın olmanın nasıl bir şey olduğunun dersini çok i̇yi verdi. Büyüksün Ecem?
En İyi Cevaplar