AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Aşkla ilgili aforizma sıçmaya gerek yok, bunlar ne kadar işime gelse de.
Bakkala ekmek almaya bile giderim.
Cayırt
Ulan imanım dan geçtim ailemden geçtim hayatımdan geçtim bir bok değişmedi ben artık bu sözlere inanmıyorum hepsi yalan hikaye şizofreni deli ruh hastası insanlarız işte hiç biri gerçekleşmiyor !!!
iki kalp bir candır o durumda benim için onsuz ben bir hiç , bensiz o bir hiç herşeyi birlikte toplayabilceğimizi düşünürüm :)
Diyelim ben şehrimi evimi işimi maddiyatımı düzenimi bırakıp aşkımın peşine gittim öyle cıscıbıl beş parasız hangi kız kabul eder bir erkeği 😉
8
"Doğru" olan her şeyi yaparım tabi her doğruyu herkes için yapmam adamına göre değişir.. Benim fedakarlığım buraya kadardır...
O dediklerini deliler gibi seviyorum dediğim kız için yapmam. Onu çok seviyorum ama yine de yapmam. Bu söylediklerini bırak bu söylediklerinin on katını bir sağlık sorunum var onun düzelmesi için yaparım ama...
Aşkımızın sonsuz olacağini bilsem yapardım ama malesefki şuanki dünyada değebilecek insan bulabilmek çok zor bir kız için hayatımı mahfetmem
Zamanında herseyi yaptım fakat aynı degeri gormedim. Zamanında yaptıgım fedakarlıkları simdi baskaları yapmak istiyor benim icin hayatın boyle garip oyunuda buya iste..
Aşk uğruna Yapabilceğin Sınırıda çizgiside olmaz Sınırı olanın Sonu olur Sonu Olana Aşk denmez /Vesselam
Sinir koymak elimden gelenin fazla için ugrasirim 1dk görmek için bile gideceğim km nin hatte hesabı olmaz çünkü yaptım ve hala ona aşığım ve tahmin üzerine ki doğru o beni istemiyor :(
Doğduğum ve büyüdüğüm yer Almanya/Berlin. Ama mesela sevdiğim kız Türkiye'de olup karşılıklı bir aşk, sevgi, saygı ve sadakat var ise, o zaman Türkiye'ye dönüş yapabilirim.
Bunu hayatımda o varken söylesen evet derdim :)
Ama Şu an asla. Hayatta tek gerçek sensin. Kimse senden değerli olamaz ve olmamalı.
İster inan ister inanla o yukarıda saydiklarini bir bir yapacaktim ki Sevdiğim adamin buna degmedigini gördüm ve ondan sıyrılıp hayallerimin pesinden gidecegim kimse için fedakarlık yapmayin size ilerde yapmasaydin der çünkü yikilirsiniz
tartarım. ve göze alırım ya da almam. tamamen duygularım beni yönlendirir o gibi durumlarda. göze almşsam o hissiyatı yaşatyr demektr bana. göze almamşsam zaten değmeyecek birisidr. ben aşkı için fedakarlklr yapablck bir yapıdayım açıkçası...
Bunları yaparım ama onu hak edicek bir kadınsa yaparım ama sadık olmayan aklı 5 karış olan bir kadına asla
Ooo ben var ya tam ask adamiyim hee ben seyden bile vazgecerdim seyden simdi aklima gelmedi ama gecerdim hatta 2 de öteye gecerdim :-)
Bir insanı sevdiğin için kendini geride bırakıyorsan o insanı sevmeye nasıl devam edebilirsin ki?
Wallla kimse icin fedakarlik yapamam.. hayatim we zamanim degerli.. kimseye hediye edemem..
çoluk çocuk konuşuyo işte , sıkıştıklarında sabırları bittiğinde kendilerini kandırmaya başlarlar ve tüyerler ... saygılar...:)))
Hasta olsa böbreğimi veririm ama kredi çekmem mesela gerçekten yapma gereken bir şeyse yaparım
Galiba krediden yana acilariniz var :)
@Kuralsız52 hayır, ama çevremde gördüm. mesele sadece kredi değilki. manevi olarak elimden geleni yaparım ama maddi olarak bir fedakarlıkta bulunmam, istememde. Hayat müşterek diye düşünüyorsanız. ben bunun evlilikte geçerli olduğunu düşünüyorum ki oda bir yere kadar
Zaman cok kotu zaten ya allah kotulerden korusun bizleri. Bu gune kadar hic bizdan maddi fayda goremedim bende :( erkek milleti bazen uyaniklik yapiyo edebiyatlarla... sende haklisin..
aslinda o yasa gore degisiyor. ergenlik doneminde duygular tavan oldugu icin o insan icin olumu bile goze alabiliyorsun ama yas ilerleyince bunun bir anlami olmadigini anlayinca sevsen bile onceligi kendine veriyorsun
Eger oyle bir ask varsa ortada , her 2miz de kendimize bunu yaptirmayiz.. yani ilkin hayatlarimizi n silinmesine musade etmeyiz. ortak biseyler aranabilir.. hem bu kez 1 degil 2 kisi cabalamis olur. huzurla kavusma sansi daha yuksek😊
Şayet çok seviyorsan
Halihazırda benmle olan kız sadece sevgilim ise yanı evli değilsem
Bırakırım sevdiğim kız için bunu yaparım
Tabi eğer halihazırda olan sevgilim
Bana çok asiksa yapmaya bilirim
Burada da merhamet devreye giriyor
fedakarlık yapabildiğim kadar herşeyi yaparım ki yaptım
Onun için ben kendimden vazgectım canımdan baska fedakarlık yapabilecegım neyım var ki?
Can yucelin dedigi gibi hicbir fedakarliga katlanamayan kimseyi de uzmesin kendinede zulmetmesin
Eğer gerçekten seviyosan düşünmeden vazgeçersin aşk fedakarlık ve cesaret ister
Başlığı görünce bende cidden zor bir durum var sandım bunlar neki ya :D :D
Ask herseyden vazgeçebilmektir çunku ask butun herseyden daha değerlidir
Fedakarlığı hak edecek aşklar kalmadı artık.. olursa düşünürüz.
Sende amma yokuşa sürmüşsün sonunda cinsiyet değiştirip adınızı şadıman koymanız gerekiyor yazcak sandım:/
Kimse icin degmezzzz. Hep kadinlar fedakarlik yapmak zorunda birakiliyor onlar bizim icin ne yapacak?
Karsidaki kisinin bunlari hakedecek biri olup olmadigina bagli tam guvenmak lazim.
Dediklerini yaptik 1 ay sonra bunun parasi yok deyip kizin gitmeyecegi ne malum.
bir aşk uğruna yaptığım şeyleri saysam bunlar az kalır...
Herşeyden vazgeçerim de alacağımı alır öyle giderim her şekil alırım alacağımı her şekil 😂
şahsen bırakmam eğer ailemle ilgili önemli bir şey olmasa olursada o zaman görürüz ne olacağını
inancımı değiştirmek hariç , ölümüne kadar sınırım yok.
hayatı bana zorlaştırmadığı sürece sıkıntı yok. Misal ben ona ilgi gösteriyorsam oda gösterecek ya da gereksiz kapris zor kızı oynamaya yeltenmeyecek.
Mal varlığımı gözden çıkardım. Bu yeterli sanırım...
Hersey yaptım 3 yıllık erkek arkadaşım var ailemi silecek duruma kadar gelmiştim bir ara
fedakarlık yapacağımı sanmıyorum. Ben böyle mutluyum
Şehir dışına taşınmak dışında herşey. Annemden uzak kalamam.
Tereddüt etmeden giderdim. Aşkta fedakârlığım sınır tanımaz.
sınır oldu mu aşk neye yarar.. diyoooor bir şaaaiiiirrr
Şu an ailesi görüşmemizi istemiyor. Babasıda öğrendi beni bulsa dövermiş, öldürürmüş. Babasının karşısına çıkar. Onu nekadar çok sevdiğimi söylerim.
Sınırsızdır ondan başka birşeyde mutluluk bulamıyorsam hiç birşey gözümde olmaz bir evladımdan vazgeçmem sadece
Eğer gerçekten aşksa aramızdaki, bahsettiklerinin hepsi aşık olduğum kadındadır zaten.
Haketmeyene de çaba harcayamam kusura bakmasın sevdik, söyledik daha napak la
Konu karşılık aşk ise sınırım yok ölümü de göze aldm , ama değmedi
Kesinlkle bu kadar byk bir fedakarlk yapmazdm heralde. s
biz kadınların yapmadığı fedakarlık mı var hangisini sayalım
Aşk için elimi taşın altına bile sokmam. Çünkü aşka inancını yitirmiş bir insanım maalesef
Ben herşeyi yapabilirim evet ama birazcikti mantik lazim
Eğer aşkıma değecek biriyse her şeyi yaparım onun için.
her şeyi yapabilecek kadar aşık olmadım sınırları ne kadar zorlarim bnde merak ediyorum 😊😊
Ask için fedakarlık mi? O da ne? Hiçkimse için kilimi kipirdatmam. Evlendikten sonra rahatım en az şimdiki kadar yerinde olmayacaksa evlenmem zaten.
Ben memur olarak İstanbul'a atandım. O Ankarada yaşıyordu. Tayinimi aldırmam 2 satırlık yazıma bakardı istemedi. Ayrıldık 6 yılın sonunda.1
Öyle cesur olduğunu idda eden senarist bir aptalla tanıştım sadece lafta olduğunu anladim bunları yapacak bir adam cidden bana denk gelmedi
Bunu benim için yapan bir erkek tanıdım. Ben yapar mıyım orası mechul. 😒
ta asyaya gıttık 3 ogun pırınt lapasına talım daha ne yapalım