Selam uyeler ben 6 ay once evlendim ankaraya yerlestim istanbuldan ama hiiiic mutlu degilim Ankara benim korkumdu en buyuk sevgm icin gittim ama hic mutlu degilim esim artik bana ilgili degil 2 ay once babasini kaybetti 3 kardesler en cok benimki etkilendi 15 gu dur istanbuldayim ne bir arama oluo artik eskiden hep mesaj atardi arardi simdi yok ne degisti 1 haftadir kavgaliyiz Bana attigi msja bakarmisiniz isin kotusu belki aramis duzelir ama benim icim soguyor ona karsi bugun bana sana biras para gonderim biras daha kal dio normalde 3.4 gunu sabredemeyen adam bana bunu dio maddi simintilar cektik ses etmedim altinlarimin hepsini verdim borclarini odesinler die babasi oldu destek oldum ama yok minnetsizlik baslamis bosansam bosanir o derece ki benle evlenmek icin ne diller dokmus adam benden bir o kadar evlilikten ve ankaradan korkardim simdi bir pismanlik var ne yapcam ben
Çok üsteliyorsun çok sinir bozuyorsun çok konuşuyorsun can sıkıyorsun. İnsana huzur ver mutluluk ver güzel yemekler ver temiz kıyafetler ver yani bunlar örnek bir şekilde mutlu et adam sana sus diyor yeter diyor bıktırmışsın napim dahi demeden o sana bir şey yazana kadar sus bişey demiyorum derken dahi sinir bozuyorsun adamı mutlu et her istediğinde sevişmesini sağlama ara da bahane uydur kudursun izaya gelsin genel olarak TOP senin elinde akıllı oynarsan gol atarsın saçma sapan konuşur sadece trip atar sinir bozarsan ortada kalırsın çok konuşmaya muhtemlen gelemiyor o konuşmadan bir şey deme biraz masum ol iyi niyetli ol iyimser ol şu sana yazışını gördüm ya yani adamı illallah ettirmişsin kendine de bir çekidüzen ver yani psikolojin mi bozuldu saldırıyorsun adam resmen çıldırmış işin baya zor oyunu akıllı oyna
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben yeni bole dglm ki hep boleydim simdi kendimi neden dgstrm onada anlattim gecimsizim dedim sorumlulik alamam ben dedim yemek bilmem dedim ben yaparm ben ederim sen biseye karsma sadece bana evin kapisini ac yeter diodu smdii oooo resmen halim gelene gecene ders olsunn modunda
Bak hala aynı kafadasın sen bu kafayla devam et boşanırsan veya aldatılırsan ben hep böyleydim dersin yapıcı olman lazım ben yemek yapmam yapamam geçimsizim diye bir şey yok olamaz arkadaş ben 19 umda Tekirdağa okumaya gittim evde kuru fasulyeden Mercimek çorbasına kadar yaptım neden yaptım sadece makarna yiyecek kadar salak değildim ve yemek yapmanın kolaylığını biliyordum yapabileceğimi de biliyordum neticede milyonlarca insan yapıyor milyonlarca ANNE var ülkemizde o yüzden yapmam yapamam yok yapmazsan mutsuz olursun boşanırsın kimse bu dünyaya acı çekmeye üzülmeye çile çekmeye gelmedi herkesin eşi düzgün bir şeyler yapar fedakarlık ederken benim eşim mırın kırın ediyorsa afedersin de bu mesajları sana az biledir o yüzden kendini ciddi biçimde sorgula ve değiş yoksa yani bu hayatta çok mutsuz olursun. Ben sorumluluk alamam ne demek? Çocuk musun koca kadın olmuşsun evlenmeyi göze alıyorsun evden ayrılıyorsun ben sorumluluk alamam böyle bir saçmalık olabilir mi? Devamı..
6 yaşındaki kardeşimin bile sorumlulukları vardır bunları bilir bir şeyler yapması ya da yapmaması gerektiğini bilir. Daha önce ben yaparım ederim deyişlerinin sebebi evlenince düzelir ümidiyle olmuş olabilir veya çok sevdi gözü karardı bu kadar geçimsiz olacağını belkide düşünmedi eskiden 2 günde 1 görürdü seni belki haftada 1 o zaman daha az görüyordu bu kadar geçimsiz sorumluluk dahi alamayacak birisi olduğunu düşünmedi şimdi aynı evde sürekli seninle ne yemek yaparsın ne elini bir şeye sürersin böyle birisiyle yaşanabilir mi? Sonuç olarak güzel kardeşim elini taşın altına koydun koydu ya dul kalırsın ya da yuvanı yeniden inşa edersin Top sen de ya gol atarsın ya gol yersin akıllı oyna derim bak 22 yaşındayım belki senden küçüğüm şöyle bir hale düşsem yemek yapmayı öğrenirim iyi niyetli iyi geçinilebilen birisi olurum kocama huzur veririm onu üzmem mutlu ederim diyorum derim yapı olmak lazım üzüldüm senin adına seni yetiştirenlerede üzüldüm durum vahim
Babasi vefat etmeden once kendi evinizdeydik ve temizlik olsin yemek olsun yapmaya calisiodum prenses kizi degildm sadece baslarda bnden yemek bekleme bilmiorm diodum ama evlendikten snra. yemek yapmaya basladim temizlik zaten yapiodum sorumluluk gelince zor gunler yasadk maddi acidan ne anneme ne kardeslerime anlattim. Cogu masrafi krediyle yapmis ve 1. Ayimda butun altnlARIMI verdim baban borc icin emekli olamio adama uzuluorum dedim isin kotu kredi borcunu odedik babasi vefat etti evde 4 kotk bir tv ole aman aman esyam yk yine borca girip alcas yinede ses etmedim en nefret ettgm sehre gttm onun icin ve Şu an ankaraya gtsem bir sure daha annesinde kalmak zorunda kalcaz cunku Şu an bos bir eve. Gecme masrafini kaldiramayack baslarda tek kalmasinlar die kaldgmz ev simdi menfaatimiz dogrultsnda kalmk zorunda oldgmz bir eve donustu ise girip yardimci olmak istedim hala da istiorm sicak bakmio solernisin ben daha ne yapabilirim sirf buz dolabi dolmuo die biz eve gecemioz sorunluluktan kastim
Harbi işin çok zor ama yine de top sende ya çıkarır ya batırırsın bir de olay ilk yazdığın gibi de değilmiş farklıymış üzücü yani baya maddi sıkıntı varsa neden çalışmıyorsun çocuğunuzda yok daha ne toparlanınca bırakırsın tekrar. Yapıcı bir şeyler lazım. Bir de şimdi senin buraya attığın mesajda direk herkes adamı suçladı ama öncesinde neler oldu bilmiyoruz ne yazdın yine her zaman ki gibi sinirini bozacak bişey mi yazdın adamın mı kafa bozuk baya zor ya :S Bence sen yinede öz eleştiri yap
Soğumuş senden baya bir acaba neden bunu bulmak lazım mesela bir kadın sürekli vır vır yaparsa sürekli sorguya çekerse soğurum anlayışsız olursa soğurum farz et çalışıyorum tek tatil günümde pazar ve dinlenmek huzur bulmak istiyorum o gün bile vır vır tır tır kafa ütüleme sinir hoplatma ve bırak huzur vermeyi olan huzuru da kaçırmasıyla geçiyor falan yani bunu ve bu tarz şeyleri biraz düşün derim
Valla kendisi diodu ben miy miy kizdan hoslanmam sen anneme benziosun tuuttugunu kopariosun giriskensin yengem gbi dglsn amnem seni cok sevio bir yusden diodu. Bence sorunu hep bnde aramakta yanlis sonucta bnde we yasindaym o 30
Siz nasıl insanlarsınız ya bu ne cahillik Allah aşkına kadın derdini paylaşmış yoruma bak zaten emin ol kendini suçluyordur bu soruyu soran kişi sevişmeyle olmuyor bazı şeyler konuşmayla da olmuyor adamın kaybetme korkusu yoksa iş ilerlemiyor hep mi biz suçluyuz adam sus diyecek biz susacağız ama şunu kaçırıyorsunuz bir kadın konuşacak bir şey bulamıyorsa artık o ilişki biter ilişkisi için konuşmaya çalışıyor bitsin istemiyor demektir o öküz dinlese anlamaya çalışıp kendine çeki düzen verse bu insanda ruh hastası değil susar mutlu mesut geçinirler bir söz var ya akıl hastanelerinde olan insanlar asıl ruh hastalarının hasta ettikleridir diye aynen öyle bu kadını şikayet noktasına getirip sus diyor at kafası sende destekle bu öküzü siz bu zihniyette olduğunuz sürece ne aldatılma biter ne boşanma...
Bak şimdi Ben eşini itin popona söküp çıkarırım ama, olan sana olur. Ailene yuvana olur Burada kimse eşinin sana bakışını, saçını oksayisini, seni gorunce gözlerinin gulmesini bilemez Adamın babası olmuş üzülmesin mi:) benim amcamın babası oldu, adam hiç babasını sevmezdi ama dayanamadı bir aya o da oldu Eşinin üstüne gitme güzel hanım kardeşim, baktin bu yıllara yayılacak gibi Sana ve evine hiç bir şekilde bakmıyor.. O vakit eşinden kendini beri cek, o da anladın ki yanlış yaptığını Ama Şu an bunu yaparsan eşini kaybedersin Emin ol burda atıp tutanların hiçbiri de gelip sana bir lokma vermez Hadi selametle..
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
O lokmayi benim ailem vermeski kaldiki burdakiler versin daha oneriydi amacim ama zoor biyandanda diorumki iyiki ben yanindayken babasi vefat etms kim toparlardi onu diom. Sonra. en ic sesim adam senin ko usmani bile istemio ne dion diom
Tatlim adam seni istemese, boşanmak kolay mi değil mi? senden ne çıkarı var ki ortada da bir suru koca avcısı varken? Esin seni seviyor ve kafasını toplaması gerek bence, sürekli uyaran verip irite edeceğine bir sakinles, git duş falan al, etrafına negatif enerji yayma Zamanla düzelecek insaallah
Çok negatif şeyler düşünüyorsun Ve sinirle ağzından çıkıyor Esine de böyle konusuyosan araniz iyice bozulur Her şeyi aciklatmaya çalışma, biz sizin ailenuzin disindayiz Yuvani koruyacak olan sensin. yıkmak istiyorsan buyur yık :)
canım oda babasını kaybetmiş ve en çok o etkilenmiş onu anlamalısın biraz empati kur diyecektim ki burdaki tüm yoruları okudum oyun oynuyor demişsin burası biraz düşündürücü ya atlatmak için oynyor ya da abartılcak kadar bir şeyi yok hem atlatmak için oynasa biraz saçma yöntem insan sevdiklerinin yanında mutlu olur asıl senle vakit geçirmek istemeliydi garip biraz zamana bırakmayı dene belki düzelir bilemeyiz
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tercumanim olirmusunn valla leb demeden leblebisin yanii
çevremdekilerin sorunlarını çöze çöze alıştım artık umarım düzelir 1 hafta mesaj atmamaya çalış aynısını yaparsa açık açık düşüncelerini söyle bir de İstanbul da biraz daha kal demiş amacı ne anlayamadım niye gelmeni istemiyor acaba düşündürücü inan sizi tanısam biraz daha açıklayıcı konuşurdum da elimden anca bu kadar geliyor
Burdan anlatamadgm benmde cok sey var cok ustume titrerdi. dusun annesine gittik cenazeden sonra kalmaya annesine kubrayi bakkala gnderme kubrayi. rahatsiz etmeyin o gec kalkar kubraya nar al o sever falan bu yonleride var yaoooff
şimdi de iyi yönlerine bakmaya çalış benden tavsiye bir insanın iyi tarafına bakmadığın sürece ondan soğursun ne kadar da sana iyi davransada kötü yönüne bakarsan iyi davranışları bile seni rahahtsız edicektr mesela senin üzerine titriyormuş o yönüne bak iyi tarafından bakıcak olursak senin olaylardan etkilenmeni istemiyorda olabilir oyun oynamasının sebebini sonra ona sorabilirsin tek takıldığım nokta oyun oynaması sen bilgi verdikçe olay çözülüyor gibi
şöyle baktığımda kardeşinin içine kpanmaması çin oyun oynuyor içe kapanıklık cidden zor ve ergenlikte daha kötü ama konuşurken seni terslemese tüm sorunlar çözülecek gibi
yazinizi tekrar tekrar okudum kimseye onyargili davranmak istemiyorum sizi anliyorum ilgi sefkat bekliyorsunuz fakat insanlar hep ayni olamaz bazen evllik ya da iliskinin yukunu yalnizca bir tarafin yuklenmesi gerekir iyi gunde kotu gunde olayi neden siz oradasiniz bilmiyorum ve neden gelme kal diyor size o konuda da bilgi sahibi degilim yazdiginiz kadariyla biliyorum sadece ayni durumu yasamis baba kaybetmis biri olarak sunu soyleyebilirim belirli bir sure sadece yalniz kalmak istemistiim bende bir sene falan surmustu inanin herkes aciyi farkli yasar esiniz sizden acik acik anlayis bekliyor size iki ay uzun sure gibi gozkuebilir ya da uc kardesler neden esiniz fazla etkilenmis diye bu durumdan bu insan yapisiyla alakalii babasini kaybetmis biri icin iki ay inanin bana cok kisa bir suredir bence evliligi Şu an sizin ayakta tutmaniz gerekiyor herseyin sizin icin iyi olmasi dilegiyle...
Bir sosyolog olarak tavsiyem size sakin olun ve sakin olduğu bir anda sohbet edin ama kizmadan normal sohbet ne istiyorsunuz sorun hatanizi sorun ve alttan alın her zaman bu dönemler zordur ama geçecek sadece biraz zamana bırakın kötü söz ağır söz söylemeyin asla
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ama ben ole sabiri biri dglm o 30 yasinda ben 23 yastanmi bilmiom ama konusmadgm zmnda kinleniom artk soguyorm
Bence oyle düşünme asla onun açısı var aynı durum senin de başına gelebilir yakın davran ona ilgi goster istersen ozelden yaz daha iyi bilgi verebilrim
Zaman ver. alttan almaya çalış. kardeşleriyle veya bilgisayar oyunuyla ilgilenmesi kafasını dağıtmasını sağlıyordur. üzüntüsünü sana göstermek senin yanında zayıf görünmek istemiyor olabilir. Ona söyle kendini toparlayana kadar kal ama burda seni seven bekleyen eşin olduğunu unutma de
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Asil tam terai kardesi 15 yasinda sirf o mutlu olsun die oynuo ama kendi isinede gelio aevdgi oyun bana gelince karalar baglanioo
Böyle düşünme üzüldüğün için sana yaptıkları ters vs yanlış geliyor olabilir kardeşinin küçük olması önemli değil. babalarını kaybetmişler sonuçta birbirlerinin yanında olmalılar. sen sadece sabret zaman lazım ileride bugünler aklına geldikçe daha iyi anlarsın
adamı boğma bırak bırak artık zaten o canım cicim aylarında adamı bezdirmişsin seni tavlıyana kadar evlenmeye ikna edene kadar adamın canı cıkmış artık evlenmişsiniz o zamanlar bittti sen hala aynı ilgi alakayı bekliyosun şımartılmayı adam yoruldu artık birde babası üzrine vefat etmiş bence sen adamı elinden kacırmak istemiyosan sus onu rahat bırak sende arama kendini özlettir biraz ayrı kal mesaj atma cidiyim bu dediklerimi yap
Ya adamin babasi olmus sen ne diyosun abla yazik gunah ya benim babam oleli 4 sene oldu daha kendime gelemedim Şu an dir dir etmeyi kesmen lazim ne derse he de ustune gitme ve bence yaninda ol ona up uzun bir mesaj yaz hep yanindayim temali ondan sonrada yanina git guzel bir surpriz hazirla
Kıyamam ya vallahi bende burda üzüldüm :( bak canım şu şekil düşün zor zamanı onun üstüne düşme pek belli saatlerde onun halini hatrını sor sonuçta eşin bu durumda aşkım bitanem diyemez yanında olduğunu hissetir ve ankaraya gel bende burdayım :) ankarada gel bence ankaraya eşinin yanında dur kendi evinde dur orda olmak daha zor bence
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana kafani topla ole gel dio adam dibimden ayrlmasdii sanki dostuyum sana para yollicam kal dio kirici ama ya
Benim kafam yerimde de ve evine gel artık seninde bı evin var bence hani sevgili değilsin ki birden ayrılsan bence onun yanına git inan o eve gir iyiki evime girmisim dersin
Kübra bak birsey sölücem sana adamın üzerine gitme Şu an biliyorum çok zor kendini tutamıyorsun neden böyle davranıyo diye ama emin ol onun Şu an yaşadığı şeyler çok zor ve bu süreçte kimseyi yanında istemiyor seni sevmediğinden değil kendi kafasını dinlemek için bunu yapıyor. üzerine gitme arama sorma sen onu hiçbişekilde eşin değil mi sonuçta gelip dönecek sana. bırak yalnız kalsın sende bir müddet ailenle kal herşey daha iyi olacak buna emin ol.
Biz erkekler çok sık boğaz edilmekten rahatsız oluruz abla. Ki o abimin de babası vefat etmiş. Kim bilir içinde nasıl üzülüyor neler düşünüyor hiç bir şey yapası gelmiyordur bence. Sana tavsiyem biraz rahat bırak ve bu süreçte kötü şeyler düşünme. Soğuma. Onun sana kötü şeyler hissettğini sanmıyorum sadece bu durum kötü etkilemiş üzerine gitme düzelir eminim. :)
İstanbuldan ankaraya gitmek başlı başına manyaklık 5 askerlik yaptım lanet ettim özellikle havasına sevdiğim kız için gidrmiyim bilmiyorum ama sen kız başına göze alıp eşin için İstanbul gibi bir şehri bırakıp gitmişsin umarım düzelir düzelmezsede kendi kaybeder
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorma ya ben bole sinir bozucu bir sehir gormedimm nefret ediorum ankaradann
Bana kafayı tırlattı o şehir Allahtan kısa dönem yaptım İstanbula gelir gelmez kendimi sahile atmıştım kendime gelmiştim birde kocanınds böyle çıkması kötü etkilemiştir seni hem kızla evlenmek için uğraş didin sonra böyle yap ben bunları anlıyamıyorum sende bir süre kendini geri çek hiç konuşma olmadı aç davayı yapacak bir şey yok
Üzüntüsünden değil yani yorumlara baktımda ocak başı hayallere kurma annem olsa bir nevi üzülmezdim deme bence bunun psikolojik sorunları var ağır hemde ya da başka biri var gibi.
Babasini kaybetmis adam. Ben de babami kaybettim ve inan degil 2ay, 1yil gecse de etkisi kolay gecmiyor. Biraz sabirli ol her sey duzelecektir. Seni de anliyorum ilgisiz kalmissin falan ama inan onun uzuntusu gecsin duzelir her sey. Sen ustune fazla gitme. Sen ustyne daha cok gidersen araniz daha da acilir
Biraz sabırlı ol. Adamın biraz zamana ihtiyacı var. Bir müddet arama sorma ve soğuma... Karşılıklı anlayış olmalı, ki Şu an durumu iyi değil herifin...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adam kardrsiyle gulup eglenio adam hala ocakbasina gitme hayali kuruo bana gelincemi matemi var oluo
Onun davranışı da doğru deyil ama babasini kaybetmesine ver. Sende evliliginde beklentini yüksek tutarak hayal kırıklığına uğramış olabilirsin. Bence akışına bırak hep böyle gidecek deyil ya
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynenn cunku beni ikna etmek icin vay efendim evlennce en degerlom olcan vay efendim istedgn her seyi alcam vay efendim her ay gondercem neler neler sirf evlwnim die ama simdi sap gbi kaldim bu kadar ilgiden sonra
Onun psikolojisi su an normal insanlar gibi değil. Babasını kaybetmis adam bundan daha ağır bir travma ne olabilir? Sende biraz merhamet et hemen kestirip atma
tahminimce fazla konuşup adamı iyice çıkmaza soktuğun için o da bir süre acısını sessiz sakin yaşamak istiyordur. bence cidden bir süre rahat bırak. günde bir ya da iki kere ara hatrını sor yeter.
kardeşim İnşaallah düzelir bence bir zamn tanı kendince. kısa değil . kendini toplaması için. eerki aynıysa bu seferde konuş. he aynıysa saan kalmış gerisi.
Bence zamana birakmalisin eşinizin babası öldüğü için bunalim gibi bir sey yasiyorolabilir zamanla toparlanir simdilik onu sıkmayın dediklerini yapin yanliz kalmaya ihtiyaci var babasini özlüyor olabilir o yuzden zamana birakin
ama kayıbı büyük.. doğal karşıla kayıplarda insan yanlız kalmak isteyebilir ben dayanamaz gider yanında olmayı denerdim istemezse ısrar etmezdim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlenene kdr kirk takla atan kocam evlendikten sonra ilgiyi kesti. Benim de ayni. Ama kesip atma o yuva kolay kurulmadi hemen vazgecmek olmaz. Ben mucadele edicem
Ama ben ole oldugum duruma he diyecek bir kiz degilom sinir oluorumm zaten cok monotan bir hayatlari var hiiicc evden ckmaslarrr ruhumm daralio ben naptimmm diorum evlenmekle
Zor zamani Şu an . Yaninda oldgunu hissettr. Erkekler sikayet duymaktan hoslanmiyo. Yaninda huzur bulsun önce. Bu zor zamani atlatnca beraber yapmaktan keyif alacgnz seyleri yapmaya sen yonlendir.
sen sonuna kadar haksızzın, bencilsin, kendini düşüneceğine babasını kaybetmiş kocanı düşün ve ona destek çık, adam babasını kaybetmiş , ne o hemen düzelmesini bekliyorsun hele de sen böyle sorun çıkartırken..
bir erkeğin sus konuşma demesi senden biraz uzaklaşıp kafa dinlemek istiyorum biraz takılıp sana dönmek istiyorum sen cepte dur demek hacıt kusura bakma
O senin yanına gelecek değildi ya? Madem sorun ediyordun kabul etmeseydin. Değişiksiniz ya hep ilgi beklersiniz herseyde ama siz o anlayışı bile gösteremezsiniz
benim aklım almıyor. eşinin babası ölmüş ve sen eşinden ayrısın ve aradaki mesafe yüzlerce kilo metre. siz kafayı mı yediniz yahu. neden böyle bir şey yaptınız. git dedi ise igidilir mi hemen ilk otobüsle geri dönün.
Zamana bırak desem daha kötü olabilir Allah yardimcin olsun çok zor durumun eğer kendi ayaklarinin üzerinde durabiliyorsan veya ailen varsa ayrıl derim
Akışına bırak bence senin yasadığın duruma cevap vercek çözüm bulcak kadar bişeyler görmüş insan yok burda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Canım mesajı defalarca okudumda bu adamın sana ilgisi azalmış gibi belki annesi kocanı sana karşı dolduruyordur baksana adam bıkmış gibi bence arada kaldı kaynana dikkat et
Sahte mutluluk ama için kan ağlıyor, buradan bakınca bildiğin kankan gibi görünüyor bir insan karısına bana karışma der mi, evlenme konusun da çok hızlı olmuşsunuz
Aynen ki biz evlenince herseyi yapacaktik. 3.4 ayda bir gorusurduk bana evlenince herkesin sevgiliyken yaptgini bis evliyken yapacafiz daha gusel olacak monoton olmayacak diodu yanii hedef tavan. Gorulen taban
Söz vermiş ama bunlar sadece lafta kalmış zaten durum ortada belli, 'bana karışma' cümlesini gördükten sonra bittiğinin kanıtıdır. Evliyken söylenilmesini geç, ilişki içindeyken bile söylenmez. Çok fazla ümit vermiş sonrada, kendini geri çekmiş. Bu kadar ümit verecektin de ne diye kendini geri çektin derler insana
Yarın doğum günüm, 28 yaşına geliyorum ama evlilik konusun da halen acele etmiyorum. Tam emin olmadan bunu yapmam. Hayatta bir kez yapılır. Hata olmuş artık, gereken neyse onu yapacaksın
' o da' senin için yabancıdan ibaret. Erkek geç olgunlaşır ama pek olgunca bir hareket değil sergilediği. Evlenme düşüncesinden böylece daha fazla uzaklaşacağım
Uzaklasma bence. Belki pisman olurum bu evlilikten ama en azindan denemisim derim cunku seviorum kaybedecegm sey oldigu halde olumsuz bile sonuclansa. iyikide onunla evlenmisim derim
Icim soguyoo bir keresinde evlenmeden once ayrilmistim 3 ay sonunda icim sogumustu aklima bile gelmiodu hediyelerle aklimi celmeye calisiodu mesaj atmak bile istemiodum bitti gozuyle bakmistim su anda ole icim soguyoo ama si. di durum farklii. Artik kadinim ve bosanirsam an itibaroyle dul olcam bu damga ne aci bise ya
Aynen annemin kaderini yasamak istemiorum bide ole bir ailem var ki kina yakacak cinsten ama bende boyun bukecek bir kiz dglm naptim ben ya ne die inandimda evlendim
Siz kızlar gerçekleri göremiyorsunuz. Türk filmlerinde adam öldükten sonra gelen polisler gibisiniz. Kendinizi belaya atıyorsunuz ondan sonra farkediyorsunuz.
En İyi Cevaplar