Severek evlendim fakat mutlu değil ne yapabilirim?

Merhabalar sadece mantığınızla değil yüreğinizi de katıp nahifçe görüş bildirirseniz sevinirim. 26 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim fakat mutlu değilim. Maddiyata önem veren biri değilim eşimden sadece beklediğim sevgi ayda bana 100 tl verse de yadırgamıyorum Fakat ben bu kadar anlayışlı olduğum halde o bazen gereksiz yere bile kalbimi kırıyor işte o zaman soğuyorum başlıyorum hata mı ettim demeye. Eşten çok iki arkadaş gibi hissediyorum onu ben duygusal biriyim o da öyle fakat sevmeyi bilmek başka birşey beni sevdiğinden eminim ama diğer çiftlerin gözünde olan ışık parlaklık bizde yok anlayamadığım bir eksiklik var. Evlenmeden önce o biz evliliğimizi sıkıcı hale getirmeyiz digerleri gibi yapmayız gezeriz spor ya da aktivite yapariz derdi evlendik işe gidip geliyor yorgunum sen yorgunun halinden anlamiyorsun diyor diğer bahanesi de para yok para harcamadan gezelim diyorum cıktık gezdik bu sefer ölmüş eşşek gibi yanımda somurtarak geziyor suratina çakasım geliyor o derece daha da onla çikmadim öyle olunca yalniz çikmayı yeğlerim. Neyse uzun oldu kusura bakmayın kisaca iki iyi arkadasız ve sıkıcı giden bir yoldaşliģımiz var..
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum (değilim) olacaktı iyelik eki eksikliğinden dolayı kusura bakmayın.. Tesekkurler..
Severek evlendim fakat mutlu değil ne yapabilirim?