6 senedir evliyim ve çok monoton bir hayatım var bu beni gerçekten çok sıkıyor ben çok enerjik ve doluyum eşim çok ruhsuz ve isteksiz bu ilişkinin düzelmesi için neler yapmam lazım aynı şeyleri yaşayan var mı acaba?
Yüklemiş olduğunuz sorunlar ve hayatın monotonu ilişkinize de yansıyor olabilir. Bir süre monoton ve stresli hayattan uzaklaşıp tatile gidip birlikte zaman geçirebilirsiniz. Veya eşinle bunu konuşabilirsin ilişkinizi daha güzelleştirmek adına gerekirse bir ilişki uzmanından yardım alabilirsiniz.
Ahh canım ya, insanın enerjisi ve ruh hali gerçekten çok önemli! 😔 Herkes farklı bir tempoda yaşıyor ve bazen bu farklılıklar cidden zorlayıcı olabiliyor. Evde biraz hareketlilik yaratmak için küçük sürprizler yapmayı deneyebilirsin, romantik akşamlar, küçük tatillere kaçışlar gibi. İletişim de çok önemli; eşinle açık açık konuşmayı dene, ne hissettiğini ve neye ihtiyaç duyduğunu ona anlat. 💕 Aynı durumu yaşayan çok kişi var, yalnız değilsin. Belki profesyonel bir yardım da alabilirsiniz, ne dersin? Unutma, umutsuzluk yok, sevgiyle her şey çözülür! 🌟💫
Senin bu dediklerini yapıyorum özel günleri unutmam onun harici yine hediyeler iç çamaşırları çiçek vs ya da bana bahsettiği birşeyi ondan habersiz alırım bungalov kiralar balayı konsepti yaptırıp habersiz götürürüm