+1 yılyani kardeşim kusura bakma zor bir durum tabi ama evlenirken insanların eş seçme kriterleri vardrı:dini, güzelliği, parası, asaleti gibi. bu kıstaslar önemli. bize tavsiye edilen ise dindar biri ile evlenmek tavsiye edilir ama sizin için kıstas biraz farklı olmuş. Özellikle boşanmanın zor olduğu bir aile yaşantnız varsa eş seçimine çok daha fazla dikkat etmeniz gerekirdi ki üniversite mezunu bir hanımsınız. Şu an bunlar olup bitmiş eskileri konuşmanın bir faydası olmayacaktır elbet ama kardeşim bir psikoloji öğrencisi incelediğimiz vakaalar olsun, gerçek hayatta yaşayıp bize danışanlar olsun o kdar kötü şeyler yaşayanlar var ki. şükredenlerden olun kardeşim bebişiniz, kendiniz her ne kadar aşık değilim deseniz de eşinize bir şey olsa çok üzülürsünüz eminim onların sağlığı yerinde anladığım kadarıyla çoğu şeye sahipsiniz. Afedersiniz bir tabir vardır Allah tan belanı mı istiyorsun diye kusura bakmayın tekrardan tabirim için ama öyle bir durum olmuş. Aldatma, şiddet, yalan, dinden sapma gibi bir durumu yoksa eşinizin boşanmamalısınız bence. e aşık olmak istiyorum demişsiniz ama boşanıp ya aşık olacak birini bulamazsanız ya bulduğunuz kişinin amacı farklı çıkarsa nasıl güveneceksin? bir de çocuğunuz var yapmayın Allah aşkınıza siz aşık değilsiniz diye o çocuğu babasız mı büyüteceksiniz? emin olun eşinize tekrar aşık olabilirsiniz. bu sizin elinizde. bir uzmandan da fayda almanızı öneriyorum size. lütfen tek kendinizi düşünmeyin ve sizin mutluluğu tekrardan bulabilmeniz için çabalamanızı istiyorum.
212 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yazmışsın da kendimi ifade edemiyorum daha doğrusu anlatmadım bizde şiddet var SAYGI yok yalan var Anlayış yok eşim eski kafa ne yapabilirim bu insanı değiştirememki
- +1 yıl
ne tür bir şiddetten bahsediyoruz? fiziksel, psikolojik, sözlü?
Soran+1 yılFiziksel ve sözlü
- +1 yıl
yani psikolojikte olmuş oluyor. gerçekten zor bir durum şiddet evliliği sarsan temel nedenlerden biri. soğumanızı anlıyorum peki kavgalarınızın sebebi ne? küçücük şeylerden bire kavga edenlerden misiniz?
Soran+1 yılAynen küçük Şeyler ben onun Yüzünden hasta oldum ya temizlik hastası yakında da artk tımarhanelik olurum nelerden vazgeçtim nelerden ailemi işimi memleketimi bırakıp geldim Yurtdışına
- +1 yıl
canım ya anlayabiliyorum seni elbette. tahammülsüzlük var her küçük şeyden kavbga çıkarılması bundan ama aşılabilir bir durum kesinlikle. bu yaşadıklarını dünyada bir çok bayan yaşıyor ve her bayanın bunu kaldırabilme potansiyeli de farklıdır siz de temizlik okb si olmuş. lütfen ilerlemeden bunun tedavisini olun ilermesin. ben de de başlangıç durumunda çünkü anlayabiliyorum o yüzden peki eşinizle bu konu hakkında konuştunzu mu? bak sana tekrardan aşık olmak istiyorum lütfen birlikte çabalayalım olmadı bir uzmndan destek alalım de. ne tepki veriyor gerçi erkekleri psikoloğa götürmek zordur kabul etmezler ortada bir sorun olduğunun.
Soran+1 yılHep Konuşuyoruz hatta bu sabah özellikle Aradım sordum kendisine ne istiyorsun benden dedim bide tutarsız bir gün iyi bir gün kötü sordum ya iyi ya da kötü ol kararsız bende affallıyorum böyle olunca sen psikoloji falanmı okuyosun
- +1 yıl
evet psikoloji okuyorum.
Soran+1 yılBelli okb yi biliyorsun ilaç kullanıyorum sertralin
- +1 yıl
ne zamandan beri kullanıyorsunuz?12 haftayı geçti mi? bir de kaç mg kullanıyorsunuz?
Soran+1 yılYok 2ay kullandım bıraktım şimdi yine başladım ilk hafta 25 gr 8. günden sonra 50 20. günden sonra 100 mg
- +1 yıl
anladım. etkili bir ilaç. uzun süre kullanmalı aniden bırakmamalı. yan etkileri zamanla azalacaktır zaten.
En İyi Cevaplar
boşanma üzerine tez hazırlıyorum bu konuyu da ele alıcam... bence sen boşanmayı çok hafife alıyorsun zorla evlendirmediler seni eğer haytında bir değişiklik istiyorsan kocanı değişikliklere sürükleye bilirsin neden güzelce planlar yapıp eglenceli şekilde takılmayı denemıyorsunuz bazen cılgınlıklar yapın kocanızı yakından tanımaya calışın güzel muhabbetler edin alışın birbirinze oğlunuz cok kötü olur bu durumda sizin sadece aşk sevdanız ve hatanız yüzünden...
13 Yorumla
Soran+1 yılCanım kocam çok asosyal şurdan şuraya adım atmaz bende tam tersi gezmeyi Eğlenmeyi seven biriyim
- +1 yıl
hmm bu durumda çok zor bak benim tanıdıgımda öyleydi misafir sevmezdi gezmeyi sevmezdi hep ev iş f-gidip gelırdı yanı ama şimdi eşi ile çok iyi misafirleri ağırlamayı gezip tozmayı seviyor ve sürekli eşim olmasaydı yaşamadan ölecektim diyor sende dene bakalım ilgi ile yaklaş yani ve hep olumlu ol tanıdıgım kişinin eşi ne kadar kavga etseler de kadın gülümsemeyi yüzünden eksik etmiyordu bazen elimizde oluyor herşey umarım sende de hersey düzelir canım
Soran+1 yılBizde o annesi olduğu sürece iyi olmaz sanmam
+1 yılHer bayanın B planı olmalı. Bu nedir, evliliğin süresince kenarda bir birikim yapmak. boşandıgın zaman kımseye muhtac olmamak ıcın.. Öncelikle dileğim yuvanın kurtulması. Sen bu konuyu fikir olarak dahi buraya yazıyorsan zaten sen ayrılacaksın bunu kesinlikle yapacaksın. İnsanın fikri neyse, zikride o olurmuş. Kendi hayatını ve artık mutlu olmak isteğini mi? savunacaksın. Yoksa çocugum küçük ben olmadan yaşayamaz onu aile ortamından mahrum etmiyeyim mı? diyeceksin. Ya kendini, ya da çocugunu sececeksin. Allah kimseye göstermesin, evli olupta yalnızlığı yaşıyrosun.. bu Yalnızlığın en kötüsüdür. Peki şöyle yap, sende mutlu olmak en azından güvendiğin bir omuz istiyorsun seni düşünmesini istiyorsun. Gece onu düşünüp uyumak, sabah onu düşünerek uyanmak istiyrosun.. Aşkı hissetmek istiyorsun.. Bu şekilde bir ilişki yaşamayı dene. Hiç bir kadın eşini aldatmaz. Öldürsen aldatmaz ama taki erkek eve geç gelmelere başladı ise, en önemlisi eşine gereken ilgiyi vermiyor ise işte o zaman ister istemez karşı cinsten birine güvenmek istiyor. Kendini huzurlu hissedeceksen bunu dene, belkide o kişiyi tanıdıkca eşine haksızlık yaptıgını dusunecek yenıden asık oalcaksın... Ayrıca o hayatına alacağın kişi senin bir anne olduğunu sorumluluklarının oldugunu bilmeli. Ve flört edeceksen de çok dikkatli olmalısın. Bu durum ortaya çıktığı takdirde boşanma olur ise çocugunu tamemen kaybedersin. Bunun bilincinde ol lütfen.
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim hiç B planım olmadı evliyken flört etmem
- +1 yıl
evlıyken flort etmem dıyrosun ok... bosanmak ıstemıyrosun... cocuklarını yuvasız bırakmak ıstemıyorsun... kocanı sevmıyorsun.. asık olmak ıstıyorsun hemde bır baskasına.. pekı evlıyken flort etmeyeceksen nasıl bunu basarabıleceksın... o zaman bu sekılde mutsuz olmaya devam edeceksın..
Soran+1 yılYani çare bulamıyorum ya Kafayı yemek üzereyim
- +1 yıl
Sonucta mutlu olmak istiyorsan dedigimi yapmaktan baska caren yok. Mutlu olmayi beklemek akan bir nehrin durmasini beklemeye benzer. Ama unutmaki nehir asla durmaz. O akip gittigi gibi senin zamaninda su gibi akar gider. İleride keske dememk icin birak akan aksin sen hayati yasamaya bak. Dedigim gibi sohbet edecegin kisi bu durumun farkinda olmaliki yarin oburgun sen ayrilmak istediginde sorun cikarmasin. Ben senin yasadigini yasadim 4 yil oldu. Bence yasak olan ask en guzeli. İnsanda ayri bir mutluluk veriyor. İnsan huzunlerin icinde yureginde gizli bir sevinc yasiyor. Bence denemelisin hatta sana eslik edebilirim bu konuda
Soran+1 yılNasıl yaşadın boşandınmı peki?
- +1 yıl
Hayir seninle ayni kaderi yasiyorum. O sana dedigimi yapmak zorunda kaldim. Gayette mutluyum. Neyse buradan konusmak istemiyorum. Ozelden konusmak istersen seve seve eslik ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler marstan, kadınlar venüsten kitabını al oku. bir çok boşanacak çift bu kitap vesilesiyle bir anda düzeldi ve ikinci bahar gibi sevgilerini yeniledi :)
Erkeğin konuşmaması, tv izlemesi ilgisiz davranışı, bir çok tartışma vb. şeylerin birbirini yanlış anlamak ve sözleri aynı anlam olsada değişik belirtmekten kaynaklandığını anlatıyor.
25.000 Kişiyle röportaj yapılmış ve seminerler düzenlenmiş seanslar yapılmış ben okudum.
Bu kitab sonrası değişmezse : psikoloğa git, sonra işe yaramazsa avukata.
https://i.hizliresim.com/Gv7MM3.jpg
https://i.hizliresim.com/rg4zoV.jpg41 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yurtdışındayım ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
uzunutu verıcı bır durum.. sevmedıgın ınsanla aynı evde olmak cok zor bılırım uzunca sure bunu cektım sabır gostereceksınız ya da cesaretınızı toplayıp ayrılıgı ıstedıgnızı belırteceksınız ve ayaklarınızın ustunde duracaksınız.. yalnız sunu unutmayın kesınlıkle dısarıdakı hayat psılık ıcınde.. kurdun kusun elıne dusersenız bu gunlerınızı mum ıle ararsınız kadınlar ıcın suphe yokkı o yasam cok daha zor.. allah sabır versın..
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum tavsiyeleriniz için saolun
milletin derdi başından aşkın bu aşktan bahsediyor yeme ulan bizi köpek gibi kocana itaat et.
sonra kadın cinayeti neden oluyor diyorlar.
bak kadın bizde sevdik aşık olduk ayrıldık ağladık üzüldük hasret çektik ihanete uğratık bir sürü macera yaşadık ve çok gel oldu ama ne fark ettik biliyormusun aşk sevgi hep palavraymış.
insan sevdiği kişiyle asla kavuşamıyormus.
kavuşsa da mutlu olamıyormuş.
şimdi otur yuvanın ve çocuğunun başında dur buraya da takılma internete takılan kadın bozulur tabi.10 YorumlaBence ne yap biliyormusun?
Sizin oralar dediğin yerler nereleri bilmiyorum ama " gizli kullanıcı " kesin ya karedeniz ya da iç anadolu bölgesi, kocanla anlaşamıyorsan bence ortak yön bul eğer oda olmuyorsa boşanmalısın oğlan küçük mü?
Eğer küçükse boşanma azıcık büyüsün sonra boşanmalısın derim ben, fakat aranızda bir cinsel çekim yakalabilirsen ki o zaman evlilik kurtulur.15 Yorumla
Soran+1 yılBizim oralar dediğim güneydoğu
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılYok okadarda Güneydoğu'da değil
Sevmicektin madem neden evlendin görücü usulü bile olsa aile bireyleri senin onayını almadan mı verdiler?
Eğer onayın olmadan verdilerse seni zaten bu büyük bir cahiliktir.
Kocanı sevmeye bak zorla bir cocugunuz var yaşı onemli degil büyükken ama kücükse eğer cocuğunuzun pskolojisi alt üst olur bunu göze alabileceksen amenna.
Kocana yakın olmayı dene eğlenmene bak kocanla.
Kocanla daha yakın ol tenleriniz mesala.
Mesala ona süprizler yap ya da onun sana yapması icin yardımcı ol.
Kocana aşık olmaya bak sevmeye bak kendinizi düşünmüyorsanız cocugunuzu düşünün bir süre sonra seni başka biriyle gelinlikli görmesi kötü olacaktır bunu unutma Sevgilerle..08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın benden saygılar
Soran+1 yılİşte ozamanki boşluğumda hareket ettim yanlış yapmışım yinede Hayırlısı
- +1 yıl
AdamSmith Ben sadece cocugu düşünüyorum yaptıkları evliliği değil. Evet sende doğru soyluyorsun evlilik yatağa girmek degildir sadece ama 1 kere girdiler ve ardından mutsuz bir hayatın içine bir cocuk meydana geldi bunu cocuk ileride kücükse eğer istermi? birisi dese ki senin annen baban böyle böyle dese ilerde cocuk sence gülerek susar mı?
Evliliğini kurtarmaya bak sen arkadaşım dua et elinden bir şey gelmiyorsa dua et...
Soran+1 yılNasıl kapatacam peki yanlış yapmışım zaten doğrum yok üzgünüm
Bak güzel kardeşim sen bütün evlilikleri ask ve sevgi üzerine kuruluyormu sanıyorsun. seviyorum diyip te ayrılanları da gorduk. hadi sevgin bitti peki ya vefa. vefanda mi bitti. bence boşanmayı felan düşünme. onu sevmeye çalış. gerekirse oturup konusun. kendinize vakit ayirirn değişiklik yapın hayatinizda.
10 YorumlaHakkında hayırlısı olsun 😔 benim de en büyük korkum evlendiğimde mutlu olamamak Allah yardımcın olsun 😔 sanırım yapacak çok fazla bişey de kalmamış ayrılıktan başka keşke çocuk için biraz daha düşünseydin ama bebekler Dünya'nın en güzel şeyleri değil midir ki ayrılman en doğrusu sanırım peki eşiniz sizi seviyor mu bu da çok önemli
13 Yorumla
Soran+1 yılEşim seviyor sevmezse Çoktan bohçamı elime vermişti
Soran+1 yılAynen öyle canım sürekli dua ediyorum ama iyileşemiyoruz bakalım Allah bir yol çizmiştir
görücü usulü evlendin diye niye cahil insan olarak yargılayalım ki kader kısmet bu işler canım sanki aşk evliliği yapanlar ayrılmıyor mu aşk bitti diye boş versene sen geç onları sevmiyorsan ayrıl sakın birine evliyken aşık olup da bu hatayı yapma büyük günah canım boşana biliyorsan boşan uygun bir dille anlat eşine tabi eşin anlayışlı bir insansa
20 YorumlaOlan zavallı masum çocuklara oluyor neyse bu konuyu atlayalım. Eşinizle konuşmalısınız eğer kurtarmak isterseniz evlilğinizi aile ve evlilik terapissti öneririm eşiniz ve size. Şuda vardır bir insan tiksindiyse ve soğuduysa evlilikte durum kurtulamıyor sonrasinda aldatmalar vs vs hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun iyice düşünmelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılGörücü daha iyi derlerdi halbuki, bizde şaşırdık valla gorucude elektrık alamıyoruz bırını sevemıyoruz, guvenemıyoruz, senin adına üzüldüm kocanla konuş mutlu değilsen gençliğini ziyan etme ayrıl yoksa yazık olur sana.
15 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu Yüzden kararsızım ya gençlik gidiyor Ömür bitiyor bir ömür nasıl geçecek böyle diye düşünüyorum
- +1 yıl
Boşansanda iyisi gelmiyor emın ol evlenmessın bıdaha ama belkı sevdıgın olur.
Soran+1 yılÖyle tabi yoruldum zaten uzun bir süre Evliliği düşünmem
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı umarım herşey gönlünce olur.
Soran+1 yılİnşallah saol
+1 yılTekrar dedigine gore aski yasamissin.
Aski yasamis bir insanin gorucude mutlu olmasi zor.
Bu hayata bir kere geliyorsun ve bunu harcama ama gercekten zor bir durumun icindesin :(
Allah yardimcin olsun, umarim mutlu olursun12 Yorumla
Soran+1 yılYaşadım tabi Aklımda değiller ama hani acısıyla tatlısıyla güzeldi ama tutku yok şu an oyüzden mutsuzum
- +1 yıl
Evt bu duyguyu yasamasaydin su an dert etmezdin. Ancak napabilirsin bilmiyorum; cevren ve oglun olmada ayril derdim ama bir sey diyemiyorum
Merak etmeyin sizi bu işin dışında tutarız :) sizin yeterince sorununuz var.. :(
14 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapmıştım ama ciddi öyle bişey olursa tanıklık yaparımda uzaktayım
- +1 yıl
Gerek yok sağolun :) Bu konuda zaten ikimizden biri şikayetçi olmadığı müddetçe re'sen bir dava açılmaz, sizin şahitliğinize de gerek duyulmaz.. Hem sizlik bir konuda değil, içiniz rahat olsun.. buradaki yazılar zaten delil niteliğindedir.. Olay onunla benim aramda geçmektedir.. Özür dilemezse her halukarda o zararlı çıkacak..1. si burada durup dururken tanımadığı insanlara sarfettiği küfürler, hakaretler ve tahrik söz konusu..2. si bu vesileyle adres ve kimlik bilgisi bana ulaşacak :) 3. sü bundan böyle birilerine küfretmemeyi ve saygılı olmayı öğrenecek.. madem ergenliği kabul etmiyor ona 18 yaşını aşmış reşit (ergin) bir vatandaş olduğunu hatırlatmalıyım.. buarada kusura bakmayın , açtığınız konuyu böyle gereksiz insanlar yüzünden sabote ettik.. ben istemezdim böyle olmasını.. ama görüyorsunuz ufak sinek mide bulandırıyor :/ Gerçekten kusura bakmayın..
- +1 yıl
Buarada sorunuzla ilgili yorumum şudur ; görücü usulüyle evlenmek cehaletin göstergesi değildir , insanlar bir cafede de birbirini görüp tanışabilir, veya aynı ortamda, aynı okulda, aynı işyerinde, ortak arkadaşlar vesilesiyle de tanışabilir, ve ya görücü usulünde çevre_akrabanın tavsiyesiyle iki insanın tanışmasına vesile olunur, kalpleri birbirlerine ısındıysa kısa bir flörtten sonra bu işin adı konur ve evlenilir.. Tabi görücü usulünde çiftlerin birbirini daha iyi tanımasına olanak sağlayacak süre pek tanınmaz ve flörte pek müsade edilmez ama bu yanlıştır.. bir insanın huyunu suyunu iyice öğrenmeden evlenmeyi tasvip etmiyorum.. Ama bu şekilde mutlu olup eşlerini seven ve huzurlu yuvası olan insanlar yokmu? Var tabiki.. Ama siz eşinize karşı muhabbetiniz, sevginiz azalmış , bunda eşinizinde size karşı işlediği hatalar mutlaka ki vardır.. Belki heyecan kalmamıştır, çekicilik, hoşgörü, sıcaklık ve paylaşım.. bu duyguları ayakta tutamamak da ikinizinde rolü vardır..
- +1 yıl
Çözüm konusuna gelince , öncelikle bu konuda psikolojik bir destek almanızı öneriyorum. Hatta eşinizinde ihtiyacı olabilir.. Ayrıca bu konuları konuşup paylaşabileceğiniz, bunları size karşı kötü amaçlı kullanmayacak, sırlarınızı saklayabilen aklı başında güvendiğiniz bir insanla içinizdeki bu sıkıntılarınızı paylaşmanız sizi rahatlatacaktır.. Tabi Eşinizde hoşlanmadığınız şeyler varsa bunu eşinizle paylaşın.. Aranızdaki sevgi ve muhabbeti canlandıracak çözümler üretmeye çalışın.. Bütün yolları tükettiğinizde yine de sonuç sağlayamıyorsanız... Eşinizi karşınıza alın.. ona dürüstçe anlatın.. Ortak bir kararla boşanabilirsiniz fakat siz siz olun "eşinizi aldatmayın" ... ve aşk yaşayacağım diye herhangi bir maceraya kendinizi atmayın.. Ayrıca unutmayın, Boşanmak helaldir ama Cenab-ı Allah'ın hoş görmediği bir iştir. Allah Rasûlü'de : “Boşanma sözcüğünden yer gök titrer” demiştir.. Sonuçlarını iyi hesap edin..
aranızda sorun yoksa ayrılma çocuğunu düşün keşke sevene kadar çocuk yapmasaydın
110 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım demek istemiyorum aslında Allah'ın zoruna gider ama bir kez daha düşünseymişim iyi olurmuş
Soran+1 yılHuzur+aşk+saygı= yok
Soran+1 yılBirazzz küçük şeylere esip gürler sanki küfretmişsin gibi bir dövmediği kalır değişik bir tip
Soran+1 yılYok Canım çok iyiydi Mülayim efendi sanırdık yanılmışız
- +1 yıl
@betulbcg haklı
Çok karışıksın, hakkında Hayırlısı olsun.
Ama lütfen evliyken aldatma.110 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir niyetim yok dışardan çiftlere bakmakla yetiniyorum
Soran+1 yılSeninde zormuş ya canım Allah hepimizin yardımcısı okilsun
Soran+1 yılHala deniyorum ama bakıyorumda olmuyor oda mutsuz bende
Soran+1 yılÇookk
Soran+1 yılAma birazda anlayışsız eşim
Soran+1 yılAynen iletişim Sıfır bizde
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Kocan seni aldatıyormu? Şiddet uyguluyormu? Çalışmıyormu? Evine bakmıyormu?
12 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet var Çalışıyor aldatıyormu bilemiyorum
+1 yılgörücü usulüymüş hımmm, ailen yanlış karar vermiş, bir de yaş farkı çoksa da problem olabilir... sen diyelim genç gösteriyorsan bir de düşünemiyorum 20 yaş fark var gibi olur... kurda kuşa yem olmiim nedir ya ilk çağda mıyız :D erkeğin seni koruyor mu?
00 Yorumla
+1 yılNeden kocana asik olmayi denemiyorsun gizli yani hicmi ortak noktaniz yok hic cabalamadinmi yoksa seni kirdi diye hemen kabugunami cekildin
Yani bu cumleleri kurmadan once sonuna kadar denedinmi?32 Yorumla
Soran+1 yılSevgi yoksa o evde huzurda olmaz çok zorladım kendimi ama olmuyor ağlıyorum kahroluyorum ama çare bulamıyorum
- +1 yıl
Anliyorum o vakit kendinizi cocuga adayin hayat size neler gosterir kim bilebilir umudunuzu kaybetmeyin
+1 yılbenim merak ettigim hep kadınalr şikayet ediyor. mutsuzum boşanmak istiyorum diye. Mutsuzluk nedir. sizde aşık degilim olayı. dayak var mı yok. hakaret var mı yok. evine dam bakıomu bakıo. sorun nedir? Aşık degilim. Vay anasını. haberlerde kadınalr olduruluo dayak yiyo. diger bayanalrda bunalrın hiçbiri yok. aşkım bitti boşanmak istiyorumalr başlıo. Sıkıntı hep bayanalrda çıkıo. Size neden dinde boşanma hakkı verilmedini daha ii anlıorum
00 YorumlaBizim burada seni etkilememiz yanlış olur. Sonuçta yuvanin yıkılması öyle veya böyle hoş birşey değil. Yani kocanla konuş. Yani madem öyle bir düşüncen var ozaman bunu ailene kocana hissettir. Birden söyleme.
20 Yorumla
+1 yılben de görücü usulü evlendim ve ünv. mezunuyum. ama nişanlılık diye bir süreç var. o zaman içinde anlayamadın mı sevemeyeceğini? sevmeye çalışmak diye bir kavram zor biliyorum. ama ehm kendin hem çocuğun için en doğru kararı vermelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken kendini farklı gösterdi bize ne yapabilrdim
+1 yılKurda kuşa yem olmak da nedir ya? Evlenmeden de yaşayabilirdin. Kusura bakma ama aptallığının bedelini ödüyorsun. Hatandan dönme şansın da var tabi: Boşan. Eşine de, kendine de, çocuğuna da haksızlık etme...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Tüm bunları okuduktan sonra evlenmemek için söz verdim kendime
13 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin olursa vede anlayışlıysa evlen bak Anlayış çok önemli dikkat et buna
Soran+1 yılZamanı gelince zaten evleniyorsun acele etme zaten
Senin hayatın direksiyon sende hem çok fazla açıklama yazmamışsın şimdi yanlış bir sonuç doğurabilecek bir şey söyliyemem çocuk için evli kalıyorsan kalma zaten sürekli tartışıp çocuğun psikolojisini bozarsınız
10 YorumlaSizi cok iyi anliyorum sen kesim bizm dogulusun dogrumu
14 Yorumla
SoranAynen
Yeniden başlayabilirsin.. Ben başladım, benimle konuşabilirsin !
10 Yorumla
+1 yılSorunun görücü usulü evlenme ile hiç bir alakası yok. Sorun kişi de yani eşin de. Üstelik çocuk ta yapmışsınız. Eşini düzeltmenin yollarını ara. Evlilik şeklinde sorun olmaz. Sorun kişilerdedir ve sorunu kişiler yaratır...
00 Yorumla
+1 yılhiç bir şey hissetmiyorsan ayrılmak en iyisi. karşına biri çıksa ve bir şey yaşasan muhtemelen aşık olursun ona.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de aynı durum oglum var , cok sıkıldım boşanicam.
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya sende mi
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılayrılsan eline bişe geçmez, aşık oldum sanırsın başkasına o kadar. birde oğlun varmış, bir başkasını bulsan ikiye bölünür evladın ile adam arasında kalırsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun inşallah... İşin zor seni coook ama cook iyi anlıyorum... Selavat çek sadece..
02 Yorumla
Soran+1 yılÂmin saolun
- +1 yıl
Özelden yazarsan dertleşmek isterim.. karar sizin...
Allah Yardimcin olsun , Cocugun mutlu olmasi daha onemli yani kriz leri cocuga fazla hissettirmemeli
10 Yorumla
+1 yılbu dakikadan sonra ayrılmak cesaret ister ama diğer türlüde mutsuzum diyorsun. iki ucu boklu değnek misali
10 Yorumla
+1 yılannem ve babam büyük aşkla evlendiler ama 20 küsür yıllık evliliklerini bitirdiler. bir de ahını alma kimsenin.
00 YorumlaKendi hatansa çekiceksin nasıl bir mantıktır bu kurda kuşa yem olmiyim diye görücü usulü olsun demek. çocuğun nolucak başta düşünücektin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/aol645.jpg boşanırsan
00 Yorumla
+1 yılkurda kuşa yem olmim diye daha iyi olur düşüncesiyle memleketten birisiyle evlendim
Sen üniversiteyi boşa okumuşsun kusura bakma..12 Yorumla
Soran+1 yılSize ne alla alla
- +1 yıl
Bize ne ise neden sorma gereği duydun.. Neyse =)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi maalesef bir türlü davul dengi dengine çalmıyor anlıyorum sizi
20 Yorumla
+1 yıldurumunu gayet iyi anlıyorum, malesef çevremde de senin gibi örnekler çok, üzücü bir durum tabi.
10 Yorumlaçocuk olmayaydı iyidi ama düzelir be kardeş her hazanın bir baharı var demişler
10 YorumlaEn zor şeylerden biri sevgi duymadığın biriyle aynı evde yaşamak Allah yardımcın olsun
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. üniversite mezunu olarak yanlış yapmışsın. görücü usulü görüşsen bile bir bakar insan tanır in midir cin midir.. benim kafama uyar mı diye
16 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi bize kendini farklı gösterdi beyefendi Çağdaş biri sanırdık ama değilmiş
Soran+1 yılElim ekmek tutar da Özgüven kalmadı
Soran+1 yılAynen 😔
belki ayrılsan kısa bir süre sıkıntı cekersin ama böyle gidersen bir ömür boyu
10 YorumlaDur bı dusuneyım koca ıckıcı kumarcı degıl dayak yok bunların yanı sıra dunya guzelı bı evlat sevkatlı ve calıskan bı es sen cok yanlıs dusunuyosun sag gosterıp sol vurcam bence ayrıl adam a yazık kardesım
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin gidişatı ve kaderi bu. Herkes degisiklik ister. Ama artık biraz gec. Her ilişkide var bunlar tek kendini sanma.
22 Yorumla- +1 yıl
Evlilikte gidişat sıradanliktir fakat bu kişilerdeki istek olması ya da isteksiz olmmamali olabiliyir
- +1 yıl
Evli biri olarak aynen katiliyorum @pinkydaisy
Gizli Üye(36-45)+1 yılHalbuki görücü usulü kadın için en kötüsü. Çünkü artık her haltı yemiş erkek cillop kızı bu usul ile aratır ve hedefine varır. O nedenle bir şekilde bitirmen her açıdan yararına
00 Yorumlao dipnotu okuyunca bile cahil olduğun anlaşılıyor. kurda kuşa yem olmuşun abla sen zaten D:
12 Yorumla
Soran+1 yılLafını Bilde Konuş insanlarını tanımadan yargılamak da neyin nesi
+1 yılBak sana bişey söyleyimmi böyle bir zihniyet ile sürünürsün anca arkadaşım.
00 Yorumlagörücü usulünün cahillikle ilgisi yok
insan bu evlilik biçimini seçmişse, karşısındakinin aileye daha çok önem vereceğini düşündüğündendir..
bence sen adamı değiştirmeye çalış.00 Yorumla
+1 yılBence bir oglun var onu dusunmelisin. Onun hayatini.. onun psikolojisini. Sen ne kadar sevmiyorum desende o cocuk onu babasi olarak bilecek. Sen ogluna asik ol bundan sonra...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılgündelik hayatta sıradanlıktan çıkıp küçük degişiklikler yaparak tekrar canlandıra bilirsiniz belki
20 Yorumla Olmayınca zorlamamak gerekiyor ayrılmak en doğru karar olur...
10 Yorumlaseni anlıyorum buradan bir bayanda aradı uzun uzun konuştuk sonunda beraber bile olduk
anteptenmisiniz?03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne antebi
Biz nedesek bos hayatina baskasi girecek kocani aldatacaksin boyle devam edecek
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatma olmaz benim zihniyetimde yok
+1 yılsevmediğin sana değer vermeyen biri ile yaşamak istemiyorsan boşan ilk boşanan sen olmayacaksın çalışır yaşamanını sürdürürsün mutsuz yaşıyacağına
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama çocuğumu düşünüyorum
Bende aynı şikayetten müzdaribim ama nasıl olucağını bende bilmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı sizin gibi görücü usülü evlendim 2kızım var 10ve 3 aylık sadece aile olmak amacıyla evlenmiş hissediyorum başka hiç bir hissim yok nasıl gidiyor bu iş bende anlamıyorum çevremde insanlar aşık olarak tanışarak ewleniyorlar onlar gibi tanışıp aşkım diyebilmeyi çok istiyorum
Aynı sorunu yaşıyoruz galiba bende aşık olmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılbu düşüncelerle aldatma yoluna gideceksin. söylemiş olayım
00 YorumlaSizin ile aynı duyguları paylaşıyorum. Ayaklarımı yerden kesecek bir aşk arıyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen Arayış içinde Değilim sadece Çocuğum var onu düşünerek ne yapabilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Boşanma gibi bir olayı gerçekleştiremiyorsanız ki anladığım bu, mutsuz bir şekilde bu evliliğinizi, çocuğunuzu düşünerek devam ettirmeniz olacak.
ya da boşanmadan sizi mutlu edecek, hayatınıza renk katacak, aşık olabileceğiniz birisi ile tanışmak..(buda ne kadar doğru olur bilmiyorum.)
Benzer sorunlar hepimizde var anliyorum seni, dertlesmek istersen yazabilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Evlenme'seydin? Zorla'mı evet dedirttiler sana. Allahım ya, salak kadın. Cahillik ve bilgisizlik akıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum sakın yazma ok
Soran+1 yılSen bu hakaretlerinle ne kadar zeki kültürlü bilgili OLDUĞUNU gösterdin yazık daha 19 yaşındasın ergensin sana gülüyorum şu an ti"ye almıyorum seni
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBununla yaşamak zorundasın tabii sevebilirsin ama güven çok önemli:(
10 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne