arkadaşlar 7 yıl sevgili olduk 1 YIL nişanlı 10 aydır evliyiz ama ben sıkıldım mutsuzum. mutluyum taklidi yapıyorum kocam çok iyi ama ne yapsa gözüme batıyor sinir oluyorum içimden ağlıyorum mutsuzluktan. ona belli etmiyorum ama bıktım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 yıl boyunca severek birlikte olduğun adamın seni evlendikten sonra mutlu edememesi şaşılası cidden. 7 yıl boyunca nasıl mutlu etmiş... Mutsuz olmana neden olan bir durum muhakkak olmalı. Evlendikten sonra ne değişti de sevdiğin adam seni mutlu edemez oldu.
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun sebebi daha çok evliliğin kafada planlanan hissiyatı gerçekte vermemesi. İnsanlar biriyle yaşama tecrübesi olmadan, biriyle her an vakit geçirmeyi öğrenmeden evleniyorlar. Sonuç bu olabiliyor.
Bu arada evlenip de mutlu olan insan görmedim hepsi memnuniyetsiz zaten hayatından.
En İyi Cevaplar
+1 yılya söyle görüşlere baktımda ne kadar saçma düşünceler var 7 yıl sevgili olursan tabi sıkılırsın her şeyi yaşayıp evliliğe bir şey bırakmadın cart curt bakma bile o yorumlara bu senden veya ondan kaynaklı olabilir zamanla bi alakası yok 20 yıl evli kalanlarda ayrılsın o zaman 20 yıl ne yaşadılarsa yaşamışlardır zaten ıtugrjeofnıbhj kanka beraber farklı şeyler yapın ilk önce tam olarak neyden sıkıldığını bul her akşam tv izlemekten vs vs bunların yerini farklı alışkanlıklarla doldurun düşüncelerini belirt ona her gün bunu yapmaktan sıkıldım yani şeyler mi yapsak vs bi çocuğunuz olabilir onunla ilgilenebilirsiniz yeni ve ikinizinde ilk kez yaşayacağı bir tecrübe olabilir arkadaş ortamlarınızla vakit geçirebilirsiniz arada sırada akşam yemeklerine çıkabilirsiniz sinemaya gidebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılSevgiliyken her şeyi yaşadınız tarzı yorumlara hiç bakma bile bence. Şu an dert ettigin başka bir olay olabilir mi mutsuzluğuna sebep olan? Eşinin ailesiyle olan ilişkin nasıl? Bunlar seni etkiliyor ve ondan soğumaya sebep olabilir çünkü.
Böyle bir durum yoksa eşinle başka aktiviteler yapmayı, gezmeyi deneyebilirsin. Arada bir bu tarz kaçamaklar insani sorumluluklarından uzaklaştırır iyi gelir yani.
Her şeyin çözümü boşanmak değil önce bir çözüm aramak lazım. Buna rağmen olaylar çözülmüyorsa ayrılığı düşünebilirsin.
Bebeğin olayları düzeleceğine dair yorumlar yapılmış ama ben bunlara da katılmıyorum. Mutsuz bir evlilik, mutsuz bir anne hiçbir çocuğu mutlu edemez. Böyle bir ortama çocuk doğurmak seni daha da kötü bir psikolojiye sokar sadece10 Yorumla
+1 yılNormal değil.7 yıla kadar bunu farkedememiş olmak çok ilginç. 7 yıldan sonra ayrılmaya benziyor. O zamana kadar sevmişsin, inanmışsın ve mutlu olmuşsun ki;evlenmişsin. Nasıl duygular bir anda değişiyor ve insanlar harcanıyor? Nasıl insanlara kıyılıyor çok merak ediyorum. Ve de nasıl o sevgi tükeniyor? Yaşasın! Artık aynı evdesiniz ve özgürsünüz, berabersiniz halbuki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani allah aşkına insan arada değişir yedi yıl nedir😂
00 Yorumla
+1 yılŞimdi burada cevaplamak gereken 2 tane soru var karşı taraftan kaynaklı bir Neden mi yoksa senin flörtöz olmadan kaynaklı bir Neden mi kimsen yukarıda sıkıldım dediğine göre Muhtemelen Sen flörtöz bir karaktere sahipsin Peki madem flörtöz bir karaktere sahipsen o zaman niçin evleniyorsun niye insanların başını yakıyorsun diye sana soru yönetmezlermi
10 YorumlaBir tanıdığım vardı, kocasıyla gayet iyiydi. Sonradan kocası ne yapsa batıyormuş gözüne. Tahammül edemiyormuş. Kocası da tanıdığımız kadarıyla iyi bir insandı. Boşanmak istedi, kızın ailesi kızı hocaya götürmüş. Kızda musallat varmış. Kız sonradan düzeldi gayet iyi şu an. İnanır mısın bilmiyorum ama hocaya gitmekten zarar gelmez, git bi istersen. Yeni evlilere musallat olurlarmış diye duymuştum, doğrudur belkide.
20 YorumlaOlay senin için büyüsünü kaybetmiş olabilir sonuçta uzun yıllardır kendini bu sonuca adapte ediyorsun elde edince büyüsü bozuluyor bir nevi. Uzun süren ilişki sonrası evlenince çoğu kişi yaşıyor bu sorunu. Psikolojik destek alabilirsiniz, hoşunuza gidecel farklı şeyler yapığ vakit geçirebilirsiniz ya da ayrı ayrı etkinlik tarzı bişeyiniz yoksa beraber değil ayrı da zaman geçirin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma sapan yorumlar var. 1 yıl sevgili olup evlenseydin 6 yıl sonra mı boşanacaktın? Bu evlilikte neden mutsuzsun? Madem mutsuz olacaksın neden evlendin diye problemleri çözmeye çalışmalısın. Bir problem yok ise de ya geçici psikolojik bir durum ya da adamı sevmiyorsun hadi sevmiyorsun neden evlendin? Tekrar başa sarıyor. Bir anda mo soğudun? Yanlış kişi mi sence? Yanlış kişi idi neden bu kadar uzadı? Zor iş valla kolay gelsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Normal. Çünkü siz aslında 9 yıllık evlisiniz.
Cicim aylarınız 9 yıl önce geçti gitti. Evliliğe varana kadar sizde heves de kalmamıştır aşk da.
İlişkinin neredeyse sonu gelmişken ve siz biribirinize zaten bıkmışken niye evlendiniz ki?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Neden böyle peki sence. Hiç düşündün mü ? Sorun onda mı yoksa sende mi? Ayrıca 7 yıl uzun bir zaman gözlemlemek ve karar vermek için. Emin miydin evlenirken? Yoksa 7 yılın ardından bir gereklilik ya da refleks olarak mı evlendin.
00 YorumlaNiye öylesin çünkü flört ederken hiçbir sorumluluğun yoktu kendine karşı sorumluydu. Şimdi bir aile oldunuz herkesin her şey gözüne batmaya başlar birbirinizin hayatini farketmeden kısıtlayacak siniz. Çocuk yapın biraz da öyle geçsin yıllar.
00 Yorumla
+1 yılBence sorun çok uzun sürdüğü için ve senin artık farklı şeyler istediğin için çünkü her şeyi yapıyor ama istemiyorsun hani şey gibi çok iyi olduğu için sen biraz örselenmek istiyorsun gibi insan bazen kavga ses istiyor öyle bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Evlilik yasanmadan bilinmez, kac yildir tanirsan tani. Oncelikle cocuk icin aceleci davranmayin. Sanirim esin icin sorun yok o halinden memnun. Bana sizden bahsedersen yardimci olmaya calisirim.
00 Yorumla
+1 yılHiç görücü usulü evlenip ayrılan kaç tane gördünüz,
Tanımadan bilmeden nasıl evleneceğiz diyorsunuz ya hani ,
İnsan evli iken tanır
Evli iken sever
Evli iken aşık olur ,
Aşk dediğimiz şey evlenmeden önce , yok gülüşüne aşık oldum yok tebessümüne aşık oldum demek değil ,
Seven adam her türlü sever , seven kadın her türlü sever.00 Yorumla
+1 yılYazdım yazdım sildim , bir insan mutlu olabilmeyi bilmiyorsa hicbir zman mutlu olmaz baskasiylada mutlu olamassin
09 Yorumla
Soran+1 yılhayatım boyunca hep mutsuzum
- +1 yıl
Ah almişsindir,
- +1 yıl
Bide ne olsa yani ne olabilrse mutlu olabilirsin mutluluk senin icin nedir
Soran+1 yılbilmiyorum önceden kusurlarım vardı düzeltirsem mutlu olurum dedim yine olamadım üniversite ye gidersem mutlu olurum dedim yine olamadım hiçbir zaman mutlu olamıyorum
- +1 yıl
Mutluluk degil bunlat hedef, mutluluk sevdigin seyleri rahat ve dogal birsekilde yapabilmen özgür olabilmen seni her şekilde sevebilen ve guvenebildiginin birinin yaninda olabilmen mutluluktur
Soran+1 yılkocam öyle bu zamana kadar ailemden çok ona güvendim ve çok rahatız birbirimize karşı
- +1 yıl
Eee sorun ne, anladigim kadarı ile hayatın silllesi daha gelmemis zorluk gormemissin rahatlik batıyor hayat ile tanişmamısssın
Soran+1 yılarkadaşlarımda böyle diyor
- +1 yıl
Bir abi tavsiyesi yasini bilmiyorum , başka bir problem var anlatmiyorsun burada once sorunun ana kaynagini bul onregin cocuk bakmak ya da ev hanımı olamayi yapamiyorsan bunları as eşinden sıkılıp bir insan esinden nefis için sıkılır baskanedeni olamaz baska kisileri arzulamak gibi eger böyle ters bir dusunce ise cinsel konu nedej boyle diye worunun kaynagina in anlatmadin seyler var bilmedigimiz icin yardimci olamayiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yazık etme neden evlendin o halde bide çok iyi ama her yaptığı gözüme batıyor demişsin bu kadar kötü olmayın.
32 Yorumla
Soran+1 yılsorunda bu hiç tartışmıyo herşeye tamam evet diyo annengil n gelmesin sen git ben rahat olamıyorum diyorum tamam diyo herşeye tamam diyo
- +1 yıl
Anladık senin canın stres istiyir biraz soyle kocana yapsin
7 yılda hislerini anlayamadın mı? Bu derece mutsuzluk yaşıyorsan öncesinde de duygusal açıdan belirtileri vardır.
10 Yorumla
+1 yılYa 7 yil anlamadin mi? Bi insan 7 yilda taniyamadiysa yuh... bi evlilik terapisine gir
Yoksa ayril00 Yorumla
+1 yılBu sinirin kaynağı nedir yahu? Bir insan iyi diye sevilmez mi? Sonuçta bunca zaman geçirdiniz evlendiniz isteyerek.
İçinizde ki bu öfkeyi yok edin00 Yorumla
+1 yılUzun süreli ilişkilerde bu durum zaman zaman oluşabilir ama bu his geçicidir karşı tarafa yansıtmamanız ilişkinizin geleceği açısından önemli...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Siz zaten evliyken yaşanacak her şeyi 7 sene de yaşayıp bitirmişsinizdir ee 1 sene de nişanlı kalıp tüy dikmişsiniz çok normal böyle hissetmen
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi olgunlaşmamış bireyler evliliği çocuk oyuncağı zannetiler herhalde. Yapacak bir şey yok sana bir tecrübe oldu artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sebep ne peki yani soğutacak birsey mi yaptı beklediğin gibi çıkmadı mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılyapmadı arkadaşlarıma anlattım sana rahatlık batıyor dedi
- +1 yıl
Uzun bir ilişki dönemi ama bu gerçekten bir dezavantaj. Çünkü biz insanlar flört ve sevgililik döneminde olduğumuz gibi davranmiyoruz kaybetme korkusu ya da başka sebeplerden dolayı ve aynı evde yaşamaya başlayınca da davranışlar değişip beklentiler farklilasabiliyor. Olumlu bakmaya olumlu yönlerini görmeye özen göstermelisin.
Soran+1 yılzaten çok iyi birisi o yüzden Sebeb siz de ayrılamam onu üzemem. zamanında annesine karşı geldi annesiyle konuşmadı benim yüzümden baya şeyler yaptı yüz üstü bırakamıyorum
Soran+1 yılevet kime anlattı ysam sorun sende diyo
- +1 yıl
Ya sana karşı bir hatası yok ise ev içinde uyumlu iseniz maalesef sorun sende evet. Beklentilerin karşılık bulup bulamaması önemli aslında. Yani iyi biri olması beklentilerini karşılayacağız anlamına gelmiyor maalesef. Bu durumda da sen beklentilerini azaltmalisin. Çünkü bir yuva kolay kurulmuyor iyi insanlar da.
+1 yılNafaka tazminat ve altınları alınca mutlu oluyor sadece evli kadınlar normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle ama kesinlikle farklı heyecanlar yaşayın. Hiç bilmediğiniz bir yere gidin gece gezin vs.
Bir de çift terapisi alın. Bu yıldızlı öneri 🌟10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Yatakta mutlu oluyormusun. Böyle giderse aldatırsın. Ona desen ki sevgilim var. Kabul eder. Olsun der.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir an soruyu ben yazdım zannettim. Aynı durumdayım. 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve 9 yıldır evliyim. Şu an ayrı yaşıyoruz. Ne huzurum var ne de mutluyum.
00 YorumlaPsikolojik destek almalısın bence korkularının yüzünden öyle hissediyorsunuz
00 Yorumla7 yıl vay be sevgiliyle evliliğin aynı olmadığını öğrenmişsindir. ayrılın o zaman
00 Yorumla
+1 yılFarklı bir aktivite yapmayı deneyin dışarıda zaman geçirin eski günlerinizdeki gibi mesela
00 Yorumla
+1 yılAile olabilmek, çok farklı ve sabır isteyen bir hal. Umarım sevginiz galip gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi tüm evliliğe yaşamışsınız e tabi mutsuz olursun
00 Yorumla
+1 yıl7 yil boyunca evliliğe bir şey bırakmadiginiz icin olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok erken evlenmişsiniz aceleniz neydi 7 yıl daha bekleyeydiniz hele.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılIlişkin monotonlaşmak tabirini 7 yılda tüketmiş 10 aydır dibini sıyırıyor sunuz
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi birlikte yaşama deneyiminiz olmadı mı
00 Yorumla
+1 yılilişkin yaşlanmış artık. başka erkeklerle konuşuyor musun?
00 YorumlaSorun ne peki? severek ve birbirinizi tanıyarak evlenmediniz mi?
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe adapte olamamışsındır o yüzdendir rayına oturmadı için zaman lazım biraz
00 YorumlaCanım sizin ilişki de heyecan kalmamış. Siz artık arkadaş gibi olmuşsunuz. Olur böyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 ayda bıktın mi cidden ustune 7 yil sevgili oldun sikilmadin garip
00 Yorumla
+1 yılNormal vallahi normal ayni eve girmeden ne oldugunu anlamazsin kimsenin
00 Yorumla
+1 yılBen de sevgilimle evleneyim de istediğim zaman ona dokunabileyim, öpebileyim, sevişebileyim diye sabirla bekliyorum. Ahh ahhh!! Onin kocam olmasini çok çoook... İstiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Sen aşkı çiçek, böcek, güneş, bulut sanmışsin tatlım. Evlilik keşke öyle çiçek, böcek değil ki! 😄😄
- +1 yıl
Yorumunuz moralimi bozdu 🤣
+1 yılçok normal flört ile evliliği aynı olacağını sanmak ahmaklığın ta kendisidir evlilik ilk el tutuşma ilk öpüşmedir sen bunları flört de bitirmişsen evlilikten beklentin olması aptallık oluyor ve bu normal oluyor herkes bunu yapıyor :D yazık oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaaa millet aşık olduğu kisiyle evlenemiyo ayrılıyor üzülüyo siz aşık olup evlenmissiniz hala sıkıldım diyosun boşan o zaman bize sorma
00 Yorumlaher güzel şeyin ağır lanet bir bedeli var, şaşırmadım ve yalnız değilsin,
hemen hemen herkes mutsuz zaten :D buz dağının görünmeyen kısmına bakarsak, kesinlikle böyle
çok şahit oldum bu duruma.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi 7 yılda birbirini keşfedecwk hiç bir şeyiniz kalmamış o yüzdendir
00 Yorumla Her haltı yiyip evlendiyseniz birbirinize anlatacak seyiniz kalmadigi icin artik hic bisey hissetmiyosun bu yuzden her boku anlatmayın gizemli olun baylar sonuç bu
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var mk? Bu mantıkla da bir şey farketmez evlendikten 3 ay sonra gene bıkarsın.
Gizli Üye(18-24)+1 yıl7 yıl sevgili olursan olcağı bu o kadar sene insan evlenir sıkılman normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik aski oldurur demenin baska bir versiyonu galiba
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgiliyken her seyi yasayip evlilige bir sey birakmamissiniz da ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeyinden sıkıldın tam olarak açabilir misiniz konuyu?
00 Yorumla
+1 yılOnunla güzel yerlere alış verise çocuklaşın hatta yanlız bir yere gidin sadece bir birinize bakın kıymetini bileceğinize neler yapıyorsunuz siz
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra fark etmeden gec olmus genelde 7 yil skilmadin simdi mi skiliyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılhayr evlenmeden önce hiç sıkılmıyordk
+1 yılTabiki normal 7 yılda tüm heyecanı bitirmissiniz yaşanacak bir şey bırakmamış siniz
04 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama 7 yılda ben akşamları ve hafta sonları dışarı çıkamıyordum, birlikte tatil filan hiç yapmadık onları da yapıyoruz ama artık eskisi gibi değilim
- +1 yıl
Olsun telefonda konuştunuz beraber vakit geçirdiniz yani az bir süre değil 7 yıl heyecanı bitirmissiniz sadece ortada bir alışkanlık kalmış birbirinize karşı o kadar bence
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
Dikkat et bence
+1 yılZaten evlilikler 2 ay sürüyor artık kadınlar nafaka tazminat ve altınları alıp boşanıyorlar
10 YorumlaBende aynı durumdayım başka erkekleri düşünüyorum hep
13 Yorumla- +1 yıl
Sen kac yil evlisin
- +1 yıl
Bende 5yıl evliym bu devirde evlilik zor
+1 yılgüzel ama trol soru ula harun abi bi bitmediniz oğlum ya
00 YorumlaBence onunla konuşup sorunları çözmeye çalış. Hiçbir şey konuşmadan ayrılma kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılSevgililik doneminde yaşayacağınız herşeyi yasadiysaniz mutsuz olman normal.
00 Yorumla7 yıllık sevgililikmi olur tabi sıkılırsın gayet normal
00 Yorumla
+1 yılHangi konudan dolayı mutsuz veya şikayetçisin
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapsa sinir oluyorum her konuda ama belli etmiyorum. sinemaya gidiyorz sıkılıyorum. yemek yapıyor temizlik yapıyor ben yorulmum diye istemiyorum yapmasını, söyledim yapmıyor artık ama benim canımda yemek yapmak istemiyor öyle işte annengil gelmesin rahatsız oluyorum sen git görmeye yeter dedim istisnasız kabul ediyor hiç karşılık vermiyor tartışmıyo
- +1 yıl
Çok tuhaf yaptıkları yani resmen ot gibi vitaminsiz davranışları
Ağlamana gerek yok ayrıl bir an önce
02 Yorumla
Soran+1 yılmelek gibi adam durup dururken bırakamam
- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi