Benim eski sevgilim trafik kazasinda öldü Şu an ki sevgilim cenazesine bile gondermedi fikirlerinizi alabilirmiyim?

Simdi soru biraz uzun olucak ama neyse. Benim eski sevgilim motor kazasinda öldü 3-4 gun komada kaldi ama beyni firladigi icin ameliyat edip bekliyorlardi bir nevi bitkisel hayattaydi doktorlar umudu kesin demisti. Eski sevgilim dedigim benim ilkimdi ben de onun ilkiydim 2 ay 1 hafta cikmistik sonrasjnda ayrilmak isteyen o olmustu seven ayrilmazdi dimi? Ama sevmisti ayrildiktan sonra bile yanimdan gitmiyordu neyse. Arkadaslarim onun kaza gecirdigini durumunun kotu oldugunu soylediklerinde Allahin sopasi yok ki demistim simdi cok pismanim oyle dedigime ama beni cok aglatmisti. Öldüğünü ogrendigimde basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki agladim ama suanki sevgilim fark etti agladigimi yanimdan gitti cok kavga ettik cenazesine bile gidemedim gondermedi. Şuanki sevgilimin ilkiyim 3 senelik sevgilim ve beni gondermedi. Ölen eski sevgilim ise birdaha kimseyle cikmak istemedigini soylemisti en yakin arkadasima fakat benim yakin arkadasima bile teklif etmis. Sonra ben bosuna uzuldugumu fark ettim ama aklıma geldikce yuzu gozumunun onune geldikce icim gidiyor agliyorum ruyalarima giriyor. Sizce boyle olmasi normal mi? Cenazeye gidemedim gondermemeso de normal mi? Bu kadar uzun yazdim ama dertlesmeye ihtiyacim vardi :(
Benim eski sevgilim trafik kazasinda öldü Şu an ki sevgilim cenazesine bile gondermedi fikirlerinizi alabilirmiyim?