Bana sormadı bile ya. Ben arkadaşından öğreniyorum. Hala ona karşı bir şeyler hissettiği için mi gitti? Ne alaka ya ne sıfatla orada şimdi? Haksız mıyım? :(
Cevabın nedir?
+1 yılŞimdi benim eski sevgilim vefat etseydi bende demeden giderdim ama derdimde neyse sonuçta bazı anılar yaşamışız bir zamanlar önemliydi kötü anlar yaşamışta olsak sonuçta iyi anlarda vardı gitmemek ayıp olur, sadece cenazeye gitti aldatmış sayılmıyor ya insan ölmüş bunada trip atarsan çocuğun morali daha da düşer bu kız beni anlamıyor der hiç empati kurmuyor der. Oysaki o kadar önemli bir konu ki. Benim sadece birkaç kez konuştuğum arkadaşım vefat edincce bile ne kadar tanımasamda gece onun için dua edip onunla konuştum. Babamın çocukluk arkaşı vefat edince bile dua edip konuştum. Bunlar önemli şeyler insanın bazen böyle hissetmeye veda etmeye ihtiyacı oluyor. Bu hayatımızın bir gerçeği şimdi sen çocuğun önüne çıkıpta gitme diye trip atamazsın belkide oda buna ihtiyacc duyuyordur gidip mezarının başında durup bir iki güzel kötü anı hatırlaayıp onunla konuşup mekanın cennet olsun diye kapatmaya ihtiyaç duyuyordur. O kız onun geçmişi sense geleceğisin ama böyle gereksiz yere surat asarsan onu kaybedebilirsinde nasıl biri bilmiyorum ama benim içimde geçenler bunlar
23 Yorumla
Soran+1 yılCanım peki hala niye orda kopamadı mı yoksa. Bir de utanmadan arıyor beni. Açmıyorum tabi ki. Umrunda bile değilim Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
- +1 yıl
Kopamamakla alakası yok. Onunla birşeyler paylaşmış insan o. Belki eskiden onun için özeldi bilemezsin ki. Senin alttan alman lazım bu günde sonra eve gelince neler olduğunu neler yaptığını sorarsın. Daha duymadan tepki verme önce bir ondan duy
- +1 yıl
Esaslı Kızsın +1
En İyi Cevaplar
+1 yılSoruyu okuduğumda çok şaşırdım. Sevgilisi vefat etmiş birisi olarak sana gerekli açıklamayı yapayım.
Bir insan öldüğünde onun eski yeni neye benzediği hangi hataları yaptığı pek de önemli olmaz. Kötü olan şeyleri zaten hatırlamaz yapamadığı güzelliklerin pismanligini yaşar ve ölüm insan zihninin karmaşada kaldığı andır eğer onu seviyorsan ve yanında olmasını istiyorsan git ona sarıl ve acısını paylaş elini tut onunla git mezarını ziyaret et yasinini oku ve kendi kalbini de temizle sakın tepki gösterme sakın kızma şu an hayatta dahi olmayan birisinin sevdasına tutulursa bu çok daha zorunda gider onu anla ve sevgini hissettir. Anlıyorum sen de onu çok seviyorsun kendi duygun olayın önüne geçiyor ama sabırlı ol yaptığı normal Rabbim böyle acılar ile sınamasın, sevgiler..10 Yorumla
Ona karşı hala bir şeyler hissetseydi senin yanına hiç gelmezdi, seninle sürekli tartışır ve seni onunla kıyaslardı o söyle yapardı böyle yapardı sende bir şey yok derdi. Ölüm insanın kendini hesaba çekmesi yaptıklarına hatalarına yanlışlarına doğrularına dönüp bir bakması kendine çeki düzen vermesidir. Kendininde kaçınılmaz bir son olarak bir gün öleceğini düşünmesidir. Sevgilini kesinlikle kıskanma ve ölen kişiyi sevip sevmediğini sorma sorarsan hüsrana uğrarsın başsağlığı dile ve kıskançlıkla ilgili hiç bir şey söyleme ve hissettirme. Hepimizin gideceği yer de ve zamana bırak
00 Yorumla
Fatiha oku en azından sevgilini elinden alacak durumda değil. hissetse ne yazar ölmüş işte boşver en azından vefalı sevgilin var gerisini boşver.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bir duayı esirgeyecek kadar taş kalpli değilim. Hatta birlikte okuyalım diye teklifte ettim ama beni yanlış anladı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCenaze diyosun ya ölüden de kıskanılır mı. Asıl gitmeseydi düşün dert edin ne vicdansız bir Allah rızası için gitmemiş de. Sadece haber etseudin de vede iyi yapmışsın giderek de. Sevgilin bu gereksiz kıskançlık yapacağın için senden gizlemiş doğal olarak. Senin tavrın olgun olmalı destek olmalısın kıskanmak yerineki senin yerin ayrı olsun kalbinde
01 Yorumla
Soran+1 yılTatlım sabahlara kadar orda ve benden anlayış bekliyor. Ölmüş Allah rahmet eylesin ama bu fazla abartıyor . Duygular önemli benim için. Bir insanın vefat etmiş olması onu sevmekten vazgeçtiği anlamına gelmez. Kalp önemli
+1 yılBiraz kaba olacak ama yuh demeden edemeyeciğim. elbette cenazeye gidebilir ve sizden izin almak ya da size danışmak zorunda değil, bahsetse hoş olabilirdi ancak bir şey söylemedi diye de suçlanamaz. son derece kötü ayrılmış olsalar dahi yaşanmışlıklardan ötürü elbette üzülecektir.
Yazınızdan edindiğim izlenimden ötürü şunu eklemeden de duramayacağım, evcil hayvan edinmiyorsunuz ki tasmasını çekip onu kontrol edesiniz.03 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
- +1 yıl
Herkese de aynı cevabı vermişsiniz ama, demek ki yetmemiş ben erkek arkadaşınızın ne hissettiğini bilemem ama davranışına bakılırsa bunu yeterli görmemiş. bu tarz bir şey yüzünden tavır alarak ilişkinizi yıpratırsınız aksine yanında olduğunuzu hissettirin, anlayışlı olun.
Soran+1 yılAynı görüşler gelince bu yorumu paylaşmak zorunda kaldım.
Ben yeteri kadar anlayış gösteriyorum zaten. Hala orda ama bu kadarı da fazla
+1 yılNasıl saçma bir düşünce bu nasıl bir düşünce yapısına sahipsin kardeşim sen? SEVGİLİSİNİ topraga vermiş biri olarak sana şunu söyliyim, cep telefonun bozuldugunda bile üzülürsün ki o kişi ile birşeyler paylaşmışsın bir zamanlar sevdiğinmiş, ve artık yok neyin kıskançlıgı bu eger ona baskı yaparsan ayrılma noktasına gelirniz sakın yapma , sana sormama sebebide zaten olayın büyümesi, yapma anlayışlı ol eger sevgilini anlamak istiyorsan '' Kendime iyi bak'' filmini izle, Allah (C. C) rahmet eylesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım beni anlamadınız siz. Gitmesine gerek yoktu ki hem ondan nefret ediyordu. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
+1 yılSimdi şu an soyle birsey var sen haksizsin. Cunku eski sevgilisi de olsa bir tanidigi onun. He tamam seninde hakli oldugun yer var. Sana da haber vermesk lazimdi. Yani kalkip ona aşık olucak hali yok. Cunku Allah rahmet eylesin ölmüş cunku. Sen ailenden birisini kaybetsen herkesin o kotu gunde yaninda olmasini istemez miydin?
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım bakın ben ona haber vermediği için kızgınım. Ki soyleseydi de istemezdim o ayrı. Vicdan yapıyor ben anlıyorum onu. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Haksızsın insanlara biraz Saygı duy
Sevgilinde Geçmişine saygı duyan bir insan olarak orda Gururlan15 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
Soran+1 yılSaygı duyarım düşüncene ama ben yapamam
Soran+1 yılRica ederim
Söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum sonuçta şu an seninle birlikte. Yani sevgilim böyle birşey olmuş gitsem iyi olucak deyip gidebilirdi. Haber vermeden yapması takmamak gibi oluyor. burada buna da mı trip diyenleri anlamıyorum niye herkes uçuştu kızın üzerine sonuçta dua ediyorum diyor ama sevgilisi yalnış yapmış bunu da söylüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım. Herkes üstüme geliyor zaten kafam allak bullak oldu
Hala orda bir de :( Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
+1 yılabartma abartma vicdansız. öldü diyorsun bırak da gitsin ne hissederse hissetsin. insanız robot değil. şu kendi kendine sorduğun içini kemiren sorulara bakılırsa söylememek için geçerli bir sebebi var haksız da olsa.
02 Yorumla
Soran+1 yılSabahlara kadar orda dursun sonra bana sen bencilsin dünya senin etrafında dönmüyor desin. Fazla abartıyor empati yapın biraz
- +1 yıl
Zoruna gidiyorsa ayrıl kardeşim allah allah birbirinizi sıkmanın manası yok çocuk gayet doğal bir şey yapmış. Empati kurması gereken sensin.
Şu an saçmaladığının farkındamısın? Ölüm bu benim de eski sevgilim öldü ona karşı bişey hissetmiyordum ama içim bir şekil olmuştu duyunca gözlerim dolmuştu sonuçta tanıdığı biri iyiki de gitmiş cenazesine
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla abartıyor ama. Bu durumda beni kırıyor haberi yok
Duygulari oldu icin gitmemistir. Sonucta onun da eski sevgilisiyle yasanmisliklari vardir. Düsman degillerdi ya. Normal saygi duymak gerekir. Son son veda olmustur. Bence ne kendini üz bu yüzden nede sevgilini.. dogru olani yaplis
01 Yorumla
Soran+1 yılAma çok fazla abartıyor bana sen bencilsin dünya senin etrafında dönmüyor diyor. Beni kötü kalpli biri yaptı kendince
+1 yılolsun birak
sana sormamasi belki seni uzmek istememesi
bence buyutme..
kim olursa olsun
tanidigin kisinin cenazesine gidilir
dusmanin olsa bile gidilir.18 Yorumla
Soran+1 yılCanım bana haber vermiyor çünkü gitme diyecektim . Bunu biliyor.
Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor muydu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?- +1 yıl
sinirlenme..
gercekten..
seni anliyorum
ama hani yasamis olsa neyse
suphe et falan derim
ama sonucta cenazesine gidiyor..
sor
ogrenebilirisn
neden gittin?
niye gerek duydn?
ogrenirsn rahatlarsn
belki eski gunlerin hatirina gitti
belki cok iyiligi gecti kizin, bir fatiha okumak istedi
bilemessinki..
bence buyukluk sende kalsin
kendini dusurme bunlari sorarak..
fazla da baglanmka kimseye
sana tavsiyem olsun
Soran+1 yılTelefonlarına bakmıyorum ki bunları diyemem.
Gitsin mezarında uyusun. Sabahtan beri ordaysa artık.
Canım haklısın fazla bağlanmamam gerekiyor- +1 yıl
hani cok kalmasida gereksiz.
ona bende kizarim
ama sen yine sen ol
kimseye baglanma
sen uzulursn
kendine cok iyi bak
Soran+1 yılNe yapıyorsa yapsın artık umrumda değil canım.
Neyse teşekkür ederim bundan sonra takmamak felsefem olacak- +1 yıl
gruba hosgelsin
Soran+1 yılSağol :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıll*n eski sevgiliisi ölmüş ölmüş ! biraz insaf :/ niye gitmesin gitti de ne oldu, insanlık namına gitmiş işte. eskide olsa bir zamanlar onu da çok seviyordu bunu unutma, yaşanmışlıklara azıcık saygı lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılHala orda kopamıyor ki orda herneyse evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
- +1 yıl
yaa son görevini yapmak istemiş olmasını neyi kötü? sen sevgilini seviyor musun? diyelim birgün ayrıldın ölse aman boşver mi diyeceksin? evde Yasin okurum mu diyeceksin?
eski günlerin azıcıkta olsa hatrı olmalı insanda bence o kızın yerine kendini koy.
hem cenazeye giderek sevap işlemiş ne var bunda.
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni anlıyorum. Benim sevgilim olsa ve böyle bir şey yapsa (ki müsade etmezdim) bozulurdum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlayan bir erkek çıktı sonunda. İyice zalim yaptılar beni. Bana sormaması sinirimi bozdu. Gitmesine gerek yoktu bence. Evde oturup Yasin-i Şerif okusun , hatta bende okurum ne olacak ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. yaaa yorum yapıodum sıldım
eskı sevgılısı olmus bundan dogal bısı yok bende eskı sevgılısının bı tanıdıgının cenazesı falan sandım
bısı yok bunda rahat ol hıcc ıskıllenme01 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ölünce onu hala sevmeyeceği anlamına gelmez. Tabi ki tekrar ona dönemez biliyorum ama duygular işte
Kuzum sen iyi misin? gitmesin mi isterdin? Sonuçta geçmişte bir şeyler yaşamışlar bir zamanlar sevmiş onu. ben gitmese üzülürdüm. hem niye sana sormak zorunda olsun ki? Boşuna trip falan yapma çocuğa.
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla abartıyor gitsin evinde okusun duasını birlikte de okuruz ne olacak. Bana bağırıp çağırmaya hakkı yok
+1 yılDemek ki zamaninda gercekten deger vermis sevmis ki gitmek istemis ölümlü dunyada iyi yapmis sonucta artik yok rahatsiz olacagin bir durum yok ortada
08 Yorumla
Soran+1 yılCanım bana ondan nefret ettiğini söylüyordu. Şimdi niye vicdan yaptı ki? Bana da söylemedi giderken. Ona sinirliyim. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
- +1 yıl
Tabiki oyle de olurdu ama ne kadar nefret etsede son kez yapilmasi gerekeni yapmis canim oturur konusursunuz ama sakin olup onu dinle bence hemen bagirma guzel guzel konusun
Soran+1 yılYok hala orda zaten kopamıyor nedense. Arıyor açmıyorum zaten. Bu kadar da olmaz ama ya
- +1 yıl
Ariyorsa ac konus cenaze sonucta keyfinden gitmemis
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Dusun sen kafani topla ve sakinles
Soran+1 yılBiraz zaman iyi gelecek sanırım
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmışlıkları varsa ,
öbür dünyada ben hakkımı helal ettim yarabbi demek ve bir nebze olsun görevini yerine getirmek için gitmiştir.
Abartılacak bir durum yok!!!05 Yorumla
- +1 yıl
Onun kalbini mutmain etmemiş demekki. Yani kendince yeterli olmamış..
Ne kötülük var bunda anlamıyorum ki!
Soran+1 yılHala orda ama fazla abartmıyor mu. Ciddi ciddi hala onu sevdiğini düşünüyorum artık. Tamam ölmüş geri dönecek değil ama onun kalbinde ise hala yapacak pek bir seyim yok. Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
Aile dostu falan mıydı?
Soran+1 yılYok da yakın oturuyorlardı
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. benim sevgilim tecavüze ugramış eski sevgilisinin evine ziyarete gitmiştiki kız aylar sonra umutlanmıştı bişi dememiştim sen ölü bir insanla kavga etme asla
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaşırdım tebrik ederim seni. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu? Ve hala orda :(
- Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz sacmalamıssın. ne olursa olsun eski bir gecmişi var sevmiş belkide eskide kalsada. dogum gununden bahsetmıyoruz cenazeden bahsediyoruz. ben olsam ben de giderdim kimseye sormaya bile gerek duymadan...
01 Yorumla
Soran+1 yılHaber verebilirdi ve ayrıca cenaze günü sabahlara kadar orada durmasına gerek yoktu
Kizim senin sorunlarin mi var? Ölmüs gitmis bir sey mi hissediyor diyosun evet ona geri donecekmis. Ne kadar evhamlisin saygi duysana cocuga hatta destek ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ölünce onu hala sevmeyeceği anlamına gelmez. Tabi ki tekrar ona dönemez biliyorum ama duygular işte
+1 yılSaçmalama. Tabikide gidecek. Üzerinde yaşanmış bir geçmiş var hak var hukuk var. Son vazifesini yapmaya gitmiş. Gereksiz kıskançlık yapma.! Allah sana uzun ömür versin.1
01 Yorumla
Saçmalama ölüm bu, acı bir şey. İnsan hiç tanımadığı bile ölünce üzülüyor ki adamın geçmişi var o insanla
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla abartıyor ama
Ya sonuçta geçmişte birşey yaşamışlar ve artık ölmüş neyini kıskanıyosun. Bence anlayışla karsila bu durumu
06 Yorumla
Soran+1 yılBana haber vermedi. Vicdan yaptı herhalde ki gitti. Gerek yoktu buna. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
Soran+1 yılHala orda :( Konuşmuyorum telefonlarına da bakmıyorum
Soran+1 yılTatlım hep orda dursun artık takmıyorum o da aynısını bana yapıyorsa ben de öyle yaparım
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlık görevini yerine getirmiş zorlama şansını ayrıca haksızsın
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet böyle de olabilirdi. Kızmamalısın bence iyi niyet göstergesidir.
+1 yılhaksızsın tabiki ne var bunda adam geçmişte bu kızı tanımış sevgili olmuş ya sevgiliyide geçsonuçta geçmişte o insanı tanımış veo insan hayatını kaybetmiş onu son yolculuğuna uğurlamak için gitmiş kızacak bişey yok bunda
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor muydu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
- +1 yıl
valla vicdan denen bişey var bende olsam giderdim
+1 yılölmüş be kız ölmüş
yuh nesini kıskanıyorsun
onlada geçirdiği güzel günler hatrına son görevini yapmak istemiş
abartma insan ol azcıcık.02 Yorumla
- +1 yıl
kızım kes sesini ya senin giibi bir vicdansızla ben olsam yapamazdım
+1 yılEski sevgilisi sıfatıyla orada. Sana sorması gerekmiyor ayrıca, ölüm bu. Haksızsın 👎
11 Yorumla
Soran+1 yılHaber verebilirdi. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
Kızla çıkmak için son bir şans dileyerek gitmiştir malum sevmek sevgi ruhsal olaylar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah ıslah etsin seni
İnsanlık vazifesini yerine getiriyor. Sen ölünce sanada gelir merak etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu? İnsanlık vazifesi budur arkadaşım
Ya adam cenazesine gitmiş hala neyin kıskançlığındasın ölmüş insana mı kaptıracan sevgilini
13 Yorumla
Soran+1 yılBitmiş bir ilişki. Bana niye sormuyor hem? Gelsin bir ordan o zaman görür gününü
valla orasını sen çözeceksin. ama aşırı kıskançlık hasta eder adamı. elindekileri de kaybedersin sonra. vefat etmiş birini de kıskanma artık. gelip sevgilini elinden alacak değil ya.
02 Yorumla
Ben kıskancım kabul ama fazla abartıyor bu da. Bana bencilsin dünya senin etrafında dönmüyor diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim her ne kadar nefret etse de, ilişkileri çoktan bitmiş olsa da bu son görevi sonuçta. Geçmişin hatırına gitmiştir. Ve konuyu açıp bence tartışma bile yaratma çünkü tartışılacak hiçbir şey yok. Yaptığı doğal bişi. Anlayışlı ve sakin ol 😊
00 YorumlaYahu cenaze bu cenaze. Ona da mı gitmesin? Allah korusun da öyle bir durumda gider en önde dururum. Arkasından etmediğim dua kalmaz. İnsaf be gizli.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi yaparsın devam et böyle
cenaze bu sonucta önceden bir yaşanmışlıkları var bırıbırlerınden nefret dahi etseler hayata veda ettı osnucta büyütme bence
01 Yorumla
+1 yılNiye sinirlendin ki? Seni bırakıp rahmetliye gider diye mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun sen
Saçmaladın şu an kız ölmüş neyin tribindesin. Sinir olacağına bir Fatiha oku sevaba girersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkudum zaten sorun bu değil anlamıyorsunuz. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
+1 yılvefat etmiş bir insan üzerinden bile sorgu sual edip triplere giriyorsunuz. benim hayatımdaki insan bunu mesele yapacak beni bir daha göremez. ilişki sizin neyinize çok ekmek yemeniz lazım sizin çok..
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ölünce onu hala sevmeyeceği anlamına gelmez. Tabi ki tekrar ona dönemez biliyorum ama duygular önemli benim için
ya sonuçta eskide bir şeyler yaşamış onunla sevgilini bir ölüden mi kıskanıyorsun bukar yapmayın lütfen insanlık vazifesi var onu yapmıştır normal bir durum gitmemesi anormal olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ölünce onu hala sevmeyeceği anlamına gelmez. Tabi ki tekrar ona dönemez biliyorum ama duygular önemli.. Sonsuza dek duygular yaşar
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılCenaze bu cenazee kendine gel o kadarlık hatırı kalmıştır bişeyler yaşadığı biriyle kendinı koysana onun yerine destek olman lazım köstek olursan duyguzluktan kaybedebılırsn onu
07 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu? Bu beni kötü biri mi yapar
- +1 yıl
Ölmüş birini kıskanmak evet aranızı bozabilir
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Ben de kiskanirdim ölse bile 😢
- +1 yıl
Ama bu yanlış arada geçen bir birlikteliğin hatrına son görevini yapması gerekir nasıl bitmiş olursa olsun sevmişse yapması gerekeni yapmış bence
- +1 yıl
BNane gitmesin 😭
- +1 yıl
Allah o günü göstermesın hoş benim gitmemi gerektırcek kadar değer taşıyan eski sevgilim olmadığından sorunda yok
Belki ona bişey yapmistir kimse soylemedigi bir soz de olabilir vicdanins dokunmustur olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( Bunu anlayabilir miyim peki
+1 yılcenazeye gitmis bosver cenaze insani bir durumdur kiskanman yersiz
06 Yorumla
Soran+1 yılBana sormaması beni sinirlendiren bu
- +1 yıl
sormamasina kizamazsin senden oncesi o oldugu icin sormadan gidebilir ama haber vermesi iyi olurdu nezaketen bunun icin trip yemeye mahkum faxla bunaltmadan tribin dibine vur :D
Soran+1 yılTrip hafif kalır bunun yanında. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Gidilmesine ne gerek vardı
- +1 yıl
bunu kiskanamazsin iste hata ediyosyn bu son gorev insanlar kanli bicajki olduklari insanlarin cenazelerine gidiyolar bu onemli bisey gidilmesi gerek aslinda hic trip atmadan ona sevgilim iyi yapmissun bende yasin okuyayim desen bide ustune keske bana haber verseydin beraber giderdik desen bak bakalim sebgilin nasil muylu olurdu i zaman oda sana dwrdi k. bakma sevgilim ozur dilerim haber vermedigim icin diye
Soran+1 yılBunları hiçbir zaman diyemem artık. Bana haber verseydi belki derdim ama artık çok geç maalesef
- +1 yıl
sen bilirsin
+1 yılCenaze l*n o Cenaze tabutu açıp içeri girmeyecek ya çocuk Tövbeee
31 Yorumla
Soran+1 yılCenaze ya da başka bir şey. Bitmiş gitmiş bir şey sonuçta.
+1 yılEskidende olsa sevdiği bir şeyler paylaştığı kadın ölmüş. Cenazesine gitmek en doğal hakkı. Bu onu sevdiğini göstermez onca yaşanmışlıkları hatrına gitmiştir.
00 Yorumla
+1 yılMeftanın arkasından böyle konuşma. Ne yani onunla ayrıldıktan sonra, cenazesine gelmesini istemez misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben arkasından bir şey mi dedim . Niye hepiniz üstüme geliyorsunuz? Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani
+1 yıloha. Ölüden mi kıskanıyorsun adamı? bir geçmişleri var sorumlu hissetmiştir kendini kısknamanın da b*kunu çıkartmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılHala orda :(Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılyaşanmışlıkları var bunuda unutma tamam sinir bozucu bir durum bu kadar sıkmasaydın sana da söylerdi ama ölmüş yani ölen birini mi kıskanıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam yaşanmışlık olabilir zamanında sevmiştir kabul ama gitmesine gerek yoktu ki ve hala orda :( Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
- +1 yıl
demekki fazla önemli biriymiş onun için anlayışla karşıla kızma
Soran+1 yılArıyor açmıyorum zaten umrumda degil
- +1 yıl
böyle birşey için ayrılma ama
Haksızsın mk ölüm l*n bu ölüm ölümde bile trip mi atacaksın yuh artık sevgili arkadaş demeden önce insan ol
32 Yorumla
Soran+1 yılGitmesin arkadaşım. Evde oturup bir Yasin-i Şerif yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hııı seni ölü biriyle aldatacak kadar küçülmüş terket onu tam ümüğü sıkılacak garısın
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapma. Benim ne dediğimi yanlış anlama
+1 yılsacfmalama ömüs zaten yazik sonucta onunla bir gecmisi var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bana söylemedi
- +1 yıl
Belki üzülmeni istemedi nebilim olabilir yani
+1 yılsacmalama ayrıca her gıtcegı yerı sana soruyomu olum ne bıcım erkekler var ya -,-
07 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sen ya da ben oluyoruz. Biz olamıyoruz ki bu öyle sıradan bir konu değil bakkala gitmiyor
- +1 yıl
sevgılıyken bız olmandakı amac ne sevgılısınız karı koca degıl
Soran+1 yılO zaman herkes ayrı takılsın
- +1 yıl
bu kadar bırlıkte takılmaktan dha mantıklı
Soran+1 yılÜzülmemek için dediğin doğru
- +1 yıl
yanı bız olduktan sonra ayrıldıgında cok uzulursun bu zamandakı ılıskılere guven olmuyo
Soran+1 yılHaklısın aynen öyle canım
+1 yılÖlüm başka birşey.. Gitmesi gerekiyor fakat sanada sorması gerekirdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde birlikte ya da yalnız Yasin-i Şerif okurduk. Gitmesine gerek yoktu ki
Öyle deme ama cenaze sonuçta ve bir geçmişleri vardı
02 Yorumla
Soran+1 yılHala orda ama :( Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
+1 yılALLAH (C. C.) Gecinden Versin Seninde Cenaze Namazını Kılan Biri Olur İleride.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen ne diyorum siz ne diyorsunuz ya
- +1 yıl
Sen: Ne Sıfatla Eski Sevgilisinin Cenazesine Gidiyor Diyorsun? Yazdıklarına Bakılırsa Sevgilisi Vefat Etmiş. Cenazeye Gitmesinde Ne Gibi Bir Sakınca Var? Belki Sen Kızarsın Diye Söylememiştir ki Bunda Kızılacak Bir Şey Yok.
Soran+1 yılEvde otursun birlikte ya da yalnız Yasin-i Şerif okuyalım onun için. Bence gitmesine gerek yoktu
- +1 yıl
ALLAH Sana Akıl Fikir Versin.
Soran+1 yılSana da
Haksızsın. Dibine kadar haksızsın. Ölüm bu. Ölüyü mü kıskanıyorsun? Bencillik bu kadar mı teslim aldı ruhunuzu? Kusura bakmayın ama insanlığını kaybetmiş bir nesilsiniz. Son 13 yıldaki yönetim tarzının da bunda çooook büyük etkisi var.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu? Bu beni kötü biri mi yapıyor.
+1 yılHaklı da değilsin haksız da
Ama ne bileyim cenaze yani
Bilemedim şimdi tıkandım kaldım ya la11 Yorumla
Soran+1 yılGitmesi için bir sebep yok. Otur evinde Yasin-i Şerif oku hatta ben de okurum ama bu yaptığı sinirimi bozdu
Haksızsın. Cenaze bu ya. Sonuçta bir şeyler paylaşmışlar zamanında. Son görevini yerine getiriyor işte^^
01 Yorumla
Soran+1 yılOlanı geri ceviremiyoruz maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafayi yedin sanirim? Saygisi oldugundan oraya gitmis. Tuvalete giderkendemi sana soyleyecek? Gec ustunden cok yanlissin.
01 Yorumla
Bana bencilsin dünya senin etrafında dönmüyor desin. Fazla abartıyor sabahlara kadar niye orda
Eski sevgilisi vefat etmıs senın ıcın sızlamazmı hatta sende destek ıcın yanında gidenlrdın tanıdgn bir insan kö olrsa olsun kaybetsen üzülmezmısın
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzülürüm dualarımı ederim hatta devamli hale getiririm her Cuma günü gibi ama cenazeye gitmem. Abartmamak lazım.
Yazikya utanmalisin.. Neguzel insanlik vazifesini yapmis bende olsam bende giderdim sevgilim izin vermesede giderim sonucta yasanmislik var
04 Yorumla
Soran+1 yılİzini bırak söylemedi bile. Ondan nefret ediyordu. Madem o kadar vicdanlıydı terk etmeseydi. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor muydu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
Soran+1 yılCanım uzun bir süre konuşmayı düşünmüyorum. Arıyor açmıyorum anlasın hatasını
Eski sevgilisi mi ölmüş yoksa eski sevgilisinin yakınımı? Hoş herikisinde de cevap gitmeli sıkıtı olmammalı bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi. Evde oturup bir Yasin-i Şerif okumak yetmiyor mu? Hatta ben de okurum ne olacak yani. Bu yeterli olmuyor mu?
Sadece kadirşinaslık etmiş. İyi etmiş. Altında anlam arama.
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem