Bugün ilk date çıktım ve çoçuk bileğinde bir kızın gözleri olan bir bileklik taktığını fark ettim kim olduğunu sordum ölmüş olan eski sevgilisinin olduğunu söyledi bir kaç fotoğraf gösterdi kötü bir şekilde ölmüş nasıl tepki vereceğimi bilemedim ve bir bahane ile uzaklaştım ne yapmalıyım
Ölmüş olan eski sevgilisinin bilekliği ile date geldi ne yapmalıyım?
Ya aslında onu sevmiş ve hatırasını taşıyor bu onun için çok değerli olmalı aşıktı belki de ama hayat devam ediyor seninle tanışmış ve açıkça söylemiş ben olsam devam etmem çünkü böyle şeyleri kaldıramam çok üzerim kendimi
Biri bana ölen kuzeni olduğunu söylemişti bir kızın, küçük bir stalk sonucu kızın yaşadığını ve nişanlısı olduğunu öğrendim. Bu erkeklere hiç güvenmiyorum 🙄
İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı.
Vefat etmiş bir eski sevgilinin kıymetli hatırasına saygı göster, eski sevgiliyle rekabete girme, çocuğun o kızı unutmasını da bekleme. Ölen sevdiklerimizi unutuyor muyuz?
Şimdi ben sana bunu nasıl anlatayım ki hmm... İnsanlar acı çektikten sonra herkes aynı tepkiyi vermez kısacası. Bir süre sonra kimisi hayatına bir şekilde devam etmeye çalışır kimisi ise artık devam edemez veya ilişki yapmaz veya kimisi ise acaba diyip denesem mi der. Ha evet bu çocuk bir ömür o kızı unutamayacak maalesef ki. Ha bu demek değil ki seni de sevemez. Evet sevebilir mi sevebilir ama bir tarafı her daim acaba bu hayatı eski sevgilisi ile yaşasa nasıl olur diye düşünür daima. Ha böyle de olmayabilir. Bazı insanlar zamanla tamamen unutur ve devam eder kısacası riskli ve onun adına da zor bir durum