Sevdiğim Çocuk Beni Kanka Olarak Görüyor. Okulda Sürekli Karşılaşıyoruz. Ne Yapmalıyım?

Onu çok seviyorum. Kız kardeşimsin diye mesaj attı. Bende ne cevap vereyim, kardeşim diye mesaj attım. Sonra ben ona başka birgün konu açılınca bazen beni bir tek sen anlıyorun yazdım. o da bana bazen en iyi arkadaşım sensin yazdı. Sadece haftada iki ders birlikte oturuyoruz. Ve onun en yakın 2 arkadaşı, benim de en yakın 2 arkadaşım. Yani dördümüz çok güzel vaktitler geçiriyoruz. Okuldan birlikte dönüyoruz ve giderken bana hep görüşürüz diyor. Gülüyor. Bende gülüyorum. Çoğu zevklerimiz aynı, takip ettiğimiz şeyler.. Aslan burcu, ben oğlağım. Hatta ilk önce saat 00.01 de doğum günümü kutladı. mutlu yıllar iyiki doğdun canım arkadaşım diye mesaj attı. Bugünün çok iyi geçsin dedi. Sonra aynı gün nasılsın bugün neler yaptın diye mesaj attı. Daha sonra, yine evimin oralarda moralimin bozuk olduğunu gördü. Diğer gün neler olduğunu sordu. Anlattım. Anladım dedi. Sarıldı. Sarıldım. Bazen birlikte şarkı söylediğimiz bile oluyor. O bana şarkı öneriyor, ben ona şarkı öneriyorum. Öyle olup olup duruyor. Seni asla yalnız bırakmayız diyor. BFF'm diyor.. Tanışalı henüz 4-5 ay oldu. Ve o benim (onun tarafından) kankam. Onu her gördüğümde ölüyorum. Onu çok seviyorum. Ve bu ilk aşkım değil, seçeneklerin farkındayım ama ne yapsam olmuyor. Kalbim onu istiyor. Sene sonu yollarımız ayrıldığında son anda ona Seni Seviyorum demeyi düşünüyorum.. Sizce bana aşık mı? Değil mi? Bu iş yaş mı? Yoksa açılsam ilerler mi? Fikirlerinizi alabilir miyim?
Sevdiğim Çocuk Beni Kanka Olarak Görüyor. Okulda Sürekli Karşılaşıyoruz. Ne Yapmalıyım?