Güncellemeler
+1 yıl
sorunu çözdüm arkadaşlar düşündüğüm gibi kıza eski olayları anlatmış bende söz verdim eskisi gibi olmayacam diye. Arkadaşa gelecek olursa o korku ona bi ömür yeter şehir değiştirecek diye düşünüyorum :)
Başlıktada yazdığı gibi bi çocuk var sürekli sevgilimle aramızı bozuyor kız bana bu yüzden tirp atıyor bu günde baya soğumaya başladı benden şimdi ben bu çocuğu köşeye çeksem konuşsam akıllanır mı çocukta benim çevremi geçmişimi ve sıkıntılı olduğumu biliyor en kötü ihtimal çocuğun üzerinde bi hatıra bıraksam nasıl olur akıllanır mı bu arada kız arkadaşıma zarar vermek istemiyorum onu çok seviyorum ama çocuğun canını yakmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgiline çek boş ver gitsin elalemin adamı için arayı bozuyorsa
hallettik kanka no problem :)
Kız arkadaşın çocuğun fikirlerini dinlediginde göre ona değer veriyor o yüzden çocuğa zarar vermen demek kız arkadaşının bunu öğrenmesi ve seni silmesi demek
Aslında o çocuğa değer vermiyor çocuk benim arkadaş çevremi ona anlatıyor beni küçük düşürmeye çalışıyor ama bugün çözecem onu
Naptın
Halletim arkadaşı galiba bu şehirden taşınacak abisi geldi söz verdi bir daha böyle bir şey olmayacak zaten o korkuyla bir daha kimsenin arasına girmez diye düşünüyorum :)
Benim sevgilimin mal erkek kankasina da seni gonderiyim de hallet onu da OWSMWOSMWKS
gönder onu da halledelim artık tecrübeliyiz 😂
Olum kız elden gitmiş buralarda bunu mu yapsam şunu mu yapsam diyorsun. Nasıl erkeksin sen buralarda vakit kaybedeceğini lavugu bulup şişeye oturt o kızın 10 km yakının dan gecemesin
kanka bugün çözecem sonrasında ne beni görebilecek ne de kızı ;)
boş ver onu gel benimle ol benimle olursan bela olacak bir erkek de yok aramıza kimse giremez
😂😂
boş ver sen de arkadaş çevremi görsen tırsarsın
zarar vermek derken hapse atılmak istiyorsun sanırım ayrıca kız yerinde olsam bu potansiyeli görüp senden direkt ayrılırdım hareketlere bak ya keko
çok şükür sabıkam yok sicil kaydım tertemiz hapse canım olanlar düşsün :)
Aradan cikmasini sağlama