Güncellemeler
1 yıl
Merak edenler için ailemle konuştum. Dayım da bizdeydi. Babam delirdi, normal olarak yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Fake hesapların tespit sürecini dayım hızlandıracak. Ailem de yanımda biber gazı taşımamı istiyor. Hatta gerekirse babam, iş çıkışında seni alayım, her gün beraber eve döneriz diyor. Canım babam benim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Baban duyarsa kıyamet kopacak baban duymasa tüm haberler konuşacak kimseden korkma lütfen görüyoruz yapma kendine bunu
Şu son olaylar sonrası psikolojim iyice bozuldu. Yarın ailemle konuşacağım; dayım da buraya gelecek, zaten polis kendisi. Her şeyi anlatacağım. Bu korkuyla yaşamak istemiyorum. Yüksek ihtimalle çalıştığım yeri de biliyor. Metroyla gidip geliyorum ve paranoyak oldum, İkbal ve Ayşenur olayı sonrası.
Dusunme bunları kades falan indir bilmiyorum Rabbım bida yaşatmasın valla
Bu bebelere ne oluyo böyle yokmu kulağını çekecek biri geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Bugün şikayet ettik, Cumhuriyet savcısı ifademi aldı. İlgilenecekler.
Ben biraz eski kafalıyım sorunları sorun çıkararak çözerim Neyse dikkat edin yine de
Bir çılgınlık yapıp Savcılığa başvurun... O duymasın bu duymasın dediğiniz için, böyle karakterler çoğaldı maalesef...
Yarın aileme ve dayıma anlatacağım. Dayım yol gösterecektir; kendisi polis. Ne yapacaksak artık yapacağız. Son olaylar sonrası paranoyak oldum, başıma bir şey gelecek diye korkuyorum.
Duysun kardeşim şimdiye kadar söylememiz hata hele son olaylardan sonra
Şu olayları görünce, iyi ki gitmemişim diyorum kendime. Gerçekten korkuyorum. Babam duyarsa, olay dayıma da gidecek. Kendisi polis ve sinirli birisi; gidip aileyle kavga etmesini istemiyorum.
Canından önemli değil seni koruyacak aile üyeleri onlar Allah yardımcın dikkat edin
Teşekkür ederim. Son çare olarak söyleyeceğim, fake hesapların linklerini ve edilen küfürleri almıştım. Savcılığa suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum ama süreç hem uzun hem de ailemin yardımı gerekecek. Ama artık söyleyeceğim; sıkıldım.
Rica ederim en mantıklısını yaparsın keşke dememek daha iyi maalesef mevcut adalet sistemi seni veya beni birşeyler olmadan koruyacak yapıda değil kendini savunacak birşeyler de taşı yanında ne olur olmaz
Yüksek ihtimalle çalıştığım yeri de biliyor. AVM içinde bir mağazada çalışıyorum; pek sıkıntılı bir yer değil ama yine de biber gazı almayı düşünüyorum.
Al kardeşim al kendinizi koruyun ortam gerçekten kötü
Bildiğin taciz. Red edilme hırsından dolayı kafayı takmış.
Baban duysun lütfen canım emin ol daha iyi olur kendine dikkat et susma
Bu olay dah kötüye gidebilir önlemini almalısın annene güveniyorsan ona söyle
yarın aileme anlatıcam bakıcaz artık
Anlattın mı
güncelledim canım üste yazıyor özetle evet
Çok sevindim yolda dikkat et baban yanında gelsin bu süreç senin için zor olacak ifade verirken zorlanacaksın sakin olmaya çalış
Kendini güvende hissetmen çok önemli umarım süreci bir an önce atlatırsın
metroyla gidip geliyorum hiç yalnız kalmıyorum ama genede son olaylar sonrası genede korkmaya başladım daha önce hiç ifade vermedim ama ailem yanımda olucak
sağol canım teşekkür ederim
Rica ederim
Bulusmak isterse gitme uzak dur
istemişti gitmemiştim
Takıntılı insanlardan uzak durun
duruyorum ailemle konuşacağım
Doğru karar
Ailene söyle.
yarın konuşucam
Sevgi bu değil gerekeni yap
ailemle konuşucam savcılığa şikayette bulunmayı düşünüyorum
takıntı bazen güzel bisey aslında