Bana takıntılı bir çocuk var ne yapmalıyım?

Selam arkadaşlar, geçen sene liseden mezun oldum. Sınıfımda bir çocuk vardı, benden hoşlanıyordu. Ben onu kibarca reddettim; asla kırıcı bir şey söylemedim. Bu olay 11. sınıftayken oldu. O günden beri çocuk benimle uğraşıyor. Ailesiyle konuşuldu, "halledeceğiz" denildi. Bildiğim kadarıyla psikolojik olarak biraz sıkıntılı gibiydi.

Okul bitti, sosyal medya hesaplarıma spam atıyor ve fake hesaplardan sürekli küfür yiyorum. Instagram hesabım kapandı spamdan. WhatsApp'tan rahatsız etti, numaramı değiştirdim. Görüşmek istiyordu, "Sadece 10 dakika konuşalım" demişti ama ben istemedim. Ben ne yapmalıyım? Sosyal medyadan rahatsız ettiğini ve küfür ettiğini ailem vs. bilmiyor. Babam duyarsa kıyamet kopacak diye korkuyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Merak edenler için ailemle konuştum. Dayım da bizdeydi. Babam delirdi, normal olarak yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Fake hesapların tespit sürecini dayım hızlandıracak. Ailem de yanımda biber gazı taşımamı istiyor. Hatta gerekirse babam, iş çıkışında seni alayım, her gün beraber eve döneriz diyor. Canım babam benim.
Bana takıntılı bir çocuk var ne yapmalıyım?