Kanka dediğim çocuğun benden hoşlanma ihtimali nedir?

Aynı okula gidiyorduk aynı arkadaş grubundaydık ama okuldan mezun olacağımıza yakın arkadaş olduk. İlk çocuk bana "kanka" demişti sonra ara ara keser gibi oldu ama bana davranışları çok farklıydı hep böyle snapten göndermeli şarkılar atıyordu buluşmak istiyordu arkadaşlarla toplanip okeye gidiyorduk bende beğeniyordum tabi çocuğu sonra çocuk bi ara ne ismimi kullandı ne de kanka dedi gibi oldu ama ben çocuğa kanak dedim sonra bi ara da uzaklaştı gibi hissettim. Sonra arkadaşım ağzını aramış sözde eski ciddi ilişkisinden sonra ilişki istemiyormuş bunu soran kız arkadaşımdı o çocukla iyidiler ama o kıza da hiç güvenmiyordum. Sonra birden bi duydum ki sevgili yapmış. Bizim bi ortak arkadaşımız vardı o kızla da her buluştuğumuzda o çocuğun lafı geçiyordu hatta beni o arkadaşıma söylemiş "senin arkadaşın bizim okulda onunla arkadaş olduk çok iyi sakin bi kıza benziyor" diye bana söyledi işte " ... sevgili yapmış haberin var mı vardır senin haberin" diye gerçi" bana imalı imalı sordu. Bende dedim "duydum hayırlı olsun kanka dedim" dedim kıza. Sizce bu çocuk kanka dedi ama bana karşı bir şeyler hissetmiş olabilir mi?
Hoşlanmış olabilir.
Sadece arkadaşça davranmış sana.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
9 ay
Sevgili oldukları dediği kızı tanıyorum hiç beraber foto atmıyorlar o kızla da snapleşiyoruz yalan olduğunu düşünüyorum. Eğer beni denemek için böyle bir oyuna girdiyse çocukla sizce tekrardan barışabilir miyiz? Beni ve bi arkadaşımı çıkarmıştı instadan vs yerlerden
Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar bi değerlendirme yapsanız çok iyi olur ya çok kafam karışık
Kanka dediğim çocuğun benden hoşlanma ihtimali nedir?