Bir çocuğu sevgilisi olduğu halde seviyorum, konuşuyoruz ama ona belli etmemeye çalışıyorum, tabi ne kadar başarılıyım bilmiyorum. Sevgilisi olan birini sevmek kötü müdür?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir çocuğu sevgilisi olduğu halde seviyorum, konuşuyoruz ama ona belli etmemeye çalışıyorum, tabi ne kadar başarılıyım bilmiyorum. Sevgilisi olan birini sevmek kötü müdür?

Aşk o kadar karmaşık bir duygu ki bazen şaşırıp kalıyoruz. Kalbimiz bazen biz hiç istemeden, istemediğimiz zaman ve istemediğimiz kişilere yönelebiliyor. Bu durumda ne yaparız?

Aşk genellikle kontrol edemediğimiz bir duygu. Sevgilisi olan bir insana tabii ki his besleyebiliriz ve baktığımız zaman bu yanlış değildir ancak bunu eylememe dökmemek gerekir. Duygu besleyin evet ama harekete geçmeyin. Çünkü bu durum asla etik değil. Karşınızdaki insanın ilişkisine saygısızlık yapmış olursunuz. İki kişinin arasını bozarsınız. Burada önemli olan duygularınız karşısında harekete geçmemektir. Kimsenin arasına giren olmayın.

Aslına bakarsanız sevgilisi olan bir kişiye aşık olmanın birçok nedeni olabiliyor. Erişilmez gördüğümüz insanlara daha çok çekim hissederiz. Yani karşımızdaki insanın ilişkisi varsa onu ulaşılmaz görürüz ve daha çok duygu besleriz. Bir diğer neden de karşımızdaki insanın özellikleri olabiliyor. Ne bileyim çok yakışıklıdır, dövmeli ve seksi görünüyordur, karizmadır falan etkileniriz. Kendi ilişkilerimizden yola çıkarak önceki insanlardaki eksiklikleri başka bir insanda görürsek etkileniriz.

Bazen duygusal bağlardan uzaklaşmak gerçekten zor oluyor ancak sağlıklı bir insan olmak, psikolojiyi iyi tutmak adına vazgeçmemiz gerekiyor. Öncelikle duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin. Bu duygunun nereden ortaya çıktığını, neden olduğunu anlayın. Sonrasında kendinize ve karşınızdaki insanlara saygılı olacak şekilde hareket edin. Kendi hayatınıza odaklanın, hobilerinizi yapın. Yeni hobiler edinin. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. Gerekirse terapist yardımı dahi alın.
Çok güzel ilişkileriniz olur umarım <3
O bence iyi biri olsaydı sevgili olmasına rağmen seninle konuşmazdı. O yüzden iyi düşün. Ben de birinden çok hoşlanıyordum her hafta aynı ortamda görüşüyorduk 4 ay sonra öğrendim 2 yıllık sevgilisinin olduğunu. Bu tarz erkeklere adam denmez kıvraklar kardeşim, düşme bu hatalara seni seveni sev senin sevdiğine o kadar umut bağlama..
Aynı şey benimde başıma geldi canım yanıyor..
Üstelik yokladım da onu ama hiç bir şekilde demedi.
Sonra 5 aya yakın süredir ilişkisi varmış.
Yani çok etik bir davranış değil ama sonuçta evli değil yani o yüzden çokta abartılacak bir şey değil. Hem zaten eğer senin hislerini fark edip konuşmaya devam ediyorsa senin değil onun hatasıdır. Sen sinsilik yapma, niyetini azıcık belli et de çocuk yazık iyi niyetliyse günahına girme milletin boşuna :D
Sana tavsiyem uzak dur. Aynısı geçen seneden bende yaşıyorum. Çocuk bildiğin şerefsizin önde gideni çıktı. Sevgilisi olduğu halde yedekte kız bulunduruyor
Cevap
19Cevap
Bende böyle bı yanlış yaptım ama sevgilisi olduğunu öğrendiğim an bidaha yazmadım konuşmadım ama içimi döktüm bütün duygularımı ve bidaha hayatına girmedim unutamadım ama yapcak bişey yok hayatta sonuçta nefes alıyor mutlu bu bana yeter birgün ayrlırs ya da kız bırakırsa baş tacı beklerim ama şahsi olarak bence görüşme çok yanlış uzaktan sev sevceksen...
Bende aynı üstelik biz komşuyuz 1 yıl kadar önce aramız baya iyidi ayrılıp benimle olucak sandım nerde görse yanıma geliyodu hata kıskanıyodu beraber vakit geçirmek istiyodu sonra açıldım sevgilim olmasaydı olurdu dedi🙁 ve şimdi bir ay önce numaramı aldı yazmaya başladı şimdi benimde sevgilim var ondan umudu kestim için ama çok yanlış bişey yaptım cıkmak istedi görüştük ne yapıcamm🥺
İşte Kadınlarda ki Maid Coppin effect etkisi yüzünden düşmüş oldukları durum. Seçilmiş erkeğin gözünde. diğer kadınında değerli görmesi onu çekici bulması olayı yorumlarda da bunlardan görüyoruz.
Çok büyük bir boşlukta olduğun için böylesin. Yanlış tabi. Olan sana olur, sürekli sen üzülürsün.
yanlış sen biriyken sevgiliyken senin sevgilini seven biri olsa?
Haklisinda ne yapiyim konuşmayı kesiyim mi hemen?
Ayrılmasını bekle canım öyle olmuyor mutlu olamazsin senin yüzünden de ayrilmasin kendiliğinden biraksin sonra devreye sen girersin zaten :)
Küçükken annem öğretmişti benim olmayan şeylere dokunmamam gerektiğini.
Seninki öğretmemiş sanırsam?
@aerolite 👍👍
O ne demek şimdi @aerolite
Haklısın demek
Sen sevgilini paylaşmaya hazırsan başkasının sevgilisini paylaşma isteğine bir şey diyemem.
Tabii ki yanlış. Bunu orman bile yanlış. İrtibatını kes, görüşme. Başkasının sevdiğine göz bile koydurma . Yazık günah.. İnsan mı kalmadı
Sevmek kötü bir şey değil ama o yanlış kişiye ve adım atmak yanlıştır..
Yanlış ama elinde olan bir şey değil yani suçlu değilsin
Eğer sevgilisi olduğu halde seviyorsan yanlış durumdur benim sevgilimide birisi seviyordu sevgilim reddetmesine rağmen yavşamaya devam etti en sonunda sevgilimin hesabından çocuğa buluşma ayarlayıp dövmüştüm kısacası, yanlıştır.
sevda baştan gitmiyor sarılıp yatmayın ca sen bekarmsın
dulmusun
evlimisin?
Bekarim tabi ne evlisi? ?
Yok yok. bir insanların problemi cok. Yillar gectikce bokunu cikariyonuz
Onun peki seninle konusmasina ne demeli?
Sevmenin yanlışı olmaz
ayırmadığın sürece bir yanlşlık yok
Yanlış değil zaman kaybı.
Sevebilirsin ama belli etmek ayıp olur.
@Kadıngibikadınn ya sence?
O ikisi sevgiliyken çok yanlış , hem çocuğun kafası karışabilir sevdiği kadınla arası bozulabilir , hem de bu seven kız kendini çok kaptırıp takıntıya dönüştürebilir. Uzak durulmalı.
Bence yanlış ama karşı konulamaz birşey..
Teşekkürler
Rica ederim
@crmmm hayır aslında kolay vazgeçiyorum. Saol yorumun icin
sevmek yanlış olmaz fakat belli etmen yanlış olur.
Uzaktan sev.
Bende seviyorum kardes yanlislik seni görmemesi...
Vazgeç hemen
Uzak dur
Yok doğru ya
bence yanlış
Degil
Ee herhalde
2. Si olursun
yanlış tabi.
Degilll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?