Canından çok sevmek birini hata mı?

Çok seviyorum canımdan çok. Tek bakışıyla kalbimi parçalayıp yeniden birleştiriyo. Nefesim kesiliyo gözlerime bakınca. Elimi tutunca içimde kelebekler uçuşuyo. Dizlerimin bağı çözülüyo. Sarılınca huzur buluyo ruhum. Onunla olunca en berbat yer cennete dönüşüyo. Bu şehir sanki onunla güzelleşiyo. Sürekli merak ediyorum her an yanında olmak istiyorum. Başina bir iş gelirde yüreğim ağzıma yaşıyorum hep. Tek gülüşü beni benden alıyo. Sesinde en ufak bir kırıklık duysam canımdan can gidiyo. Vee hiç kimse onu daha önce böyle sevmedi biliyorum hatta onu kimse sevmedi benden başka. Mutluluğuyla sevinen mutsuzluguyla üzülen bir tek ben oldum onun hayatında. Ve oda bunun farkinda. Senin kadar beni kimse çekemez diyen bir insan. Bna umursamaz davranan sürekli kalbimi kıran değerimi bilmeyen beni hep geçiştiren kendini vazgeçilmez sanan birisi. Ben uzun uzun mesajlar yazan aptal sabah mutlu uyansin diye. Oysa cevap bile yazmayan kalbi körelmiş bir salak. Beni neden umursamiyo anlamiyorum. Sevdigini soyluyo ama hissettiremiyo kiskanmiyo sahiplenmiyo. Ben çok güzel olduğumu düşünuyorum o ise biraz tipsiz oda bunun farkinda. Ben neden ona aşık oldum ve o neden bukadar sevilmesine ragmen bana boyle davraniyo?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya da eski sevgilisinin buna yaşattıklarini bana mi yaşatmaya çalişiyo
Canından çok sevmek birini hata mı?